Şimdi Ara

Konya egzoz yasak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
19.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Konya'da Egzoz Yasakları ve Cezaları

Konya'da, hava kirliliğini azaltmak amacıyla yürürlükte olan egzoz emisyonu düzenlemeleri bulunmaktadır. Bu düzenlemelere göre, belirli standartları karşılamayan egzoz sistemlerine sahip araçların trafiğe çıkması yasaktır.

Konya Egzoz Cezası Var mı?

Evet, Konya'da egzoz emisyonu standartlarını karşılamayan araçlara ceza uygulanmaktadır. Ceza tutarları, aracın egzoz emisyonunun ne kadar yüksek olduğuna bağlı olarak değişmektedir.

Konya Egzoz Muayeneden Geçer mi?

Konya'da trafiğe çıkacak tüm araçların periyodik olarak egzoz emisyonu muayenesinden geçmesi zorunludur. Bu muayenede aracın egzoz emisyonlarının belirlenen standartları karşılayıp karşılamadığı kontrol edilir. Standartları karşılamayan araçlar muayeneden geçemez ve trafiğe çıkamaz.

Konya Egzoz Muayeneden Geçer mi 2023?

Evet, Konya'da egzoz emisyonu muayenesi 2023 yılında da zorunludur. Tüm araçlar, belirlenen süreler içinde muayeneden geçmek zorundadır.

Konya Egzozun Cezası Var mı?

Evet, Konya'da egzoz emisyonu standartlarını karşılamayan araçlara ceza uygulanmaktadır. Ceza tutarları, aracın egzoz emisyonunun ne kadar yüksek olduğuna bağlı olarak değişmektedir.

Önemli Hususlar:

• Aracının egzoz emisyonlarının standartları karşıladığından emin olmak sürücülerin sorumluluğundadır.
    • Periyodik egzoz emisyonu muayenesini yaptırmayan araçlar trafikten men edilebilir.
    • Egzoz emisyonu standartlarını karşılamayan araçların trafiğe çıkması, hava kirliliğine ve halk sağlığına zarar verebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yassah.
  • Tokatta yasak. Konyanın ne ayrıcalığı var la?
  • konya irlandaya mi bagli?
  • Dostum sana bir sır vereyim aramızda kalsın üzülerek söylüyorum ki maalesef Konya Türkiye Cumhuriyeti sınırları için...
  • Arkadaş il olarak Konya dan bahsetmiyor sanırım.
    Konya egzos diye tabir edilen şu gürültüden bahsediyor gibime geldi.

Konya egzos

• RONNIE kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim
  • konya egzos'u bilmeyenler çıksın site kasıyor.

hangi şehirde yasak mı çünkü konya ayrı bir cumhuriyet ben görüyorum ve sadece kuş serisi değil civic falan takıyorlar.
  • Eyalet sistemi mi var. Konu sahibinin beyin devreleri yanmış insanlarımızın akıl seviyesi totoyla gülme durumuna gelmiş.
  • bu şahinciyi burdan alın.
  • bu egzozla gürültü yapanları tutup egzozu... ellerine vereceksin...
    gece kaç kere yataktan zıpladım bunlar yüzünden...
  • genç şahinciler tedirgin
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Biz gartalciyiz aslanım 😉
  • konu sahibi arkadaş evrimini tamamlayınca buna dönüşecek

https://youtu.be/1UThG9gsS44
  • Bu tofaşçı kardeşi alalım pistten.
  • Keko meko kro cahil hevesli filan filan ama napsin adam araba satiyorlar oda aliyor sotun yonetimde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: veni60

Tokatta yasak. Konyanın ne ayrıcalığı var la?
    Sulu sokakta serbest.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.