Şimdi Ara

Antalya ya kış lastiği olmadan gidilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 Ocak ta İstanbul dan antalyaya gitmem gerekiyor. 26 Ocakta da geri dönmem gerekiyor kış lastiğine 1500 tl fiyat çektiler. Kış lastiği olmadan yola çıksam yollarda sıkıntı yasarmıyım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Afyon kütahya arası buzzzzzz sıkıntı olur

• Gidilmez, 1500 tl senin ve başkalarının hayatından kıymetli değil.

• Hocam sıcak iklimlerde polisler kış lastiği sormaz pek ama buzlanma ihtimali olan iklimlerde ve yollarda kullanmassan ceza yiyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dumaniztq

Hocam sıcak iklimlerde polisler kış lastiği sormaz pek ama buzlanma ihtimali olan iklimlerde ve yollarda kullanmassan ceza yiyebilirsin

Kütahya afyon karasal iklim soğuk buzlanma çok olur yağış varsa direk kar zaten. Bu riski göze alırdım tabi ceza ve ölüm için

• kış lastiğiolmadan zincir ne kadar işe yarıyor bir araştırın derim karda pek yolculuk yapmadığı için yorum yapamıyorum.kış lastği olsada karlı yerlerde araçlar yinede kayabiliyor
    zaten bu kış lastiği ticari birşey gibide kalıyor ama araştırmak lazım
  • kaş'a gidiyorsan sorun yok kaş lastiği takman lazım ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 kış lastiği yeter mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

kış lastiğiolmadan zincir ne kadar işe yarıyor bir araştırın derim karda pek yolculuk yapmadığı için yorum yapamıyorum.kış lastği olsada karlı yerlerde araçlar yinede kayabiliyor

Zincirin yerini bir şey tutmaz, zaten farkındaysanız, karları temizleyen kepçeler ve belediye araçları da hep zincirli...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

kış lastiğiolmadan zincir ne kadar işe yarıyor bir araştırın derim karda pek yolculuk yapmadığı için yorum yapamıyorum.kış lastği olsada karlı yerlerde araçlar yinede kayabiliyor

Zincirin yerini bir şey tutmaz, zaten farkındaysanız, karları temizleyen kepçeler ve belediye araçları da hep zincirli...

işte bu yuzden kış lastiği ticaret olsun maksatlı bir urun gibi geliyor
  • Kış lastiği ticari araçlar için mecburi ama normal binek araçlarda mecburi değil diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Zincir çok farklı bir konu lakin; öncelikle aracınızın yazlık lastiklerinin durumu kötüyse kesinlikle kış lastiği öneriyorum. Araba için kış lastiğini şöyle betimleyebiliriz. Karlı veya buzlu bir hava spor ayakkabı ile dışarı çıktığımızda ayaklarımız üşür daha da kötü koşullarda yerlerin karlı olması durumunda donmaya başlarız. Şimdi araba için düşünecek olursak yazlık lastikler ile sıcak asfalt tutuşları sağlanır. Kışlık lastiklerde ise aynı bizim botlar gibi düşünebiliriz ayaklarımız daha az kayar ve daha sıcak tutar. Sonuç olarak kışlık lastik aracın aniden kaymasının önüne geçer yol tutuşunu artırır ve bizi sıcak tutarak hayata bağlar. Video'daki örnekteki gibi Burdur-Antalya arasında tırmanışta böyle bir kar ile karşılaşıp mahsur kalmakta var bu işin ucundahttps://www.youtube.com/watch?v=Aw09ghuCGM8;

• afyon kütahyada sıkıntı yaşabilirsin ama yanında zincir bulundurursan bir sıkıntı yaşamazsın diye umuyorum.
  • Kütahya lıyım

Sen hele gel bakam gel

Burası Antalya ya benzemez yeğen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış lastiği olmadan ülkenin bir ucundan diğer ucuna gidilmez hocam hatta yanında zincir yada kar klipsleri olmalı kar lastiğinin yetersiz kaldığı yerde zincir devreye girer.kesinlikle ticari değil kış lastiği kullanımda çok fark ediyor. Yarı fiyata ikinci el de alabilirsin.lastiğin 1500 tutuyorsa arabanda iyi bişeydir yolda karşılaşabileceğin bir sıkıntıda keşke 5 bin vereydim deme sonra

• Kesinlikle ama kesinlikle hayır dag yollarindan geceksin hem virajlı hem inisli çıkışlı. Özellikle inislerde sıkıntı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 2 Ocak 2018; 16:4:36 >
  • Yanıtlar için teşekkürler. Gözümü korkuttunuz Ucakla gitmeye karar verdim 3 kişi gidiş dönüş 1500 tuttu 400 ünü maximil puan varmış oradan yaptım geri kalanı avans maximil ile ödedim))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.