Arkadaşlar 2 3 aydır araç bakıyorum kafam allak bullak oldu. Bir tane beğeniyorum birisi çıkıyor şu sıkıntısı var diyor. Bir tane beğeniyorum birisi çıkıyor kronik problemleri çok der. Diğeri pahalı der. Sizden ricam max 800 Bin olarak dizel-benzin fark etmez ama otomatik ve HB 5 Kapı olacak şekilde araba tavsiyesi verirmisiniz. Burdan yürücem artık yoruldum sitelerde araç favorilemekten. Modeli çok da eski olmasın. |
700-800 Bin aralığında alınacak araba için yardı

-
-
Clio al gec
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 sonrasi makyajli 308
Clio 1.0 Tce X-Tronic
-
J kasa astra olabilir hikayesiz veya hikayeli bir k kasa olabilir
Focus olabilir 308 1.6 dizel style olan olabilir
Armutun sapı üzümün çöpü dersen hic bir şey alamazsin herkes her arabaya laf edebilir (hasetlik olur çok bilmişlik olur) önemli olan senin begenmen mercedes alsan bmw niye almadın diyen çıkar kesin bir doğru yok.
Sonuçta kul yapısı bozulur da kazada olur dolu da yağar sel de olur alacaksin keyfine bakacaksin
Temiz dizel otomatik egea olur easy paket sedan hb de 1.4 fire olur dolu paket bunlarla da basin agrimaz
https://www.sahibinden.com/s/7Lhnfh31
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Ocak 2025; 15:42:49 >
C4 Dizel otomatik Exclusive
Golf 6 Highline
Polo 1.0 TSI Comfortline
-
clio 4 dizel edc
egea 1.6 mjet dct
megane 4 hb dizel edc
i20 1.4 benzin oto.
-
308 1.6 bluehdi eat 6
Clio 4 veya Egea mantıklı hocam. Yolda bırakmaz, kronikleri yok kadar az. -
J kasa astra 1.4 T cosmo veya sport stil paket keyif verecektir. Kendim kullandığım için öneriyorum.
-
clio
auris
-
HB olarak golf,astra j,
Sedan olarak jetta, astra j
HB olanlar icin gercekten iyi yorumlar var golf bi tik daha pahali olur ayni yillar icin . Parcasi bi tik pahali olur ama performans konusunda sıkıntı cekmessiniz dizel olarak 1.6 dizel her iki arac icinde iyidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Astra j için çok bakindim hocam golf e hiç bakmamis idim. Ikisi arasında bir kiyaslama yapacaz anlasilan. Çok sagolun bilgi için.
Bu fiyata popüler otomatik araçlar mevcut hepsiyle ilgili bildiklerimi ufaktan yazmaya çalışacağım
- Clio 1.0tce: Clio her ne kadar çok tercih edilen kaliteli bir model olsa da 1.0 tce motor yakıt konusunda çok tasarruflu değil. otomatik şanzımanı çok verimli değil. EN önemlisi de bu araçta perde hava yastıkları mevcut değil
-Egea 1.6mj dct otomatik easy/urban: Bu fiyatlarda alınabilecek otomatik egealar genelde easy paket oluyor yani bomboş. sorunsuz yürürü iyi yakıtı az güzel bir araç ama donanım zayıf. bu paralara otomatik egeaların temizini bulmak biraz zor olabilir.
- Astra: Bu modelde 1.4T benzinli motor kronik sorunları olan bir motor o yüzden tercih edilmesi konusunda çok sıcak değilim
- Golf: bildiğimiz golf. severiz sayarız
-Polo: bu paralara nispeten yeni model az kilometre 1.0tsi dsg polo bulunur. Yakıtı düşük yürürü güzel keyifli bir araba.
bu araçlar deneyimlediğim ve uzun yol yapma fırsatım olan araçlar.
elbette daha fazla model mevcut
ben sizin yerinizde olsam ki ben de benzer bütçelerde araç arıyorum. yaşı küçük kilometresi düşük araçlara yönelmeye çalışyıroum. donanımı az olsun ama daha yeni olsun sorunu az olsun önceliğim
-
Clio 4 1.5 dci da bu fiyat bandına giriyor sanki? Onu nasıl düşünebiliriz veya sıralamada nereye koyabiliriz?
-
dert makinesi.
keyfi boşver. aracın kronik sorunları yazsan roman olur.
-
1.2, 1.4 TSi veya 1.6 TDi Golf bak. 1.6 tdi Golf var o paraya binimi yürürü güzel araba. 1.6 dizel Astra j bakabilirsin. Düşük km lere bak. Ben binim olarak Clio, polo sevmiyorum. Uzun yol yapıyorsan C segment araba bak. HB şart değilse 1.33, 1.6 1.4d Corollalardan Allah ne verdiyse bak. LPG li olsun ama. Veya Auris olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 22 Ocak 2025; 22:58:19 >
tüm kronikleri belli, Sayfalar tutacak hikaye: işi bilmeyen ustaların kazıklama hikayeleri. Tüm arızalarda nokta atışı çözüm buluyoruz. Çünkü hepsinin sebebi belli, bilinen motor.
A14NET ve B14NET üniteler ile 300.000 km den fazla yol yaptım.
-
Abi adam 700-800 bin bandında otomatik yazmış ben mi Türkiyede yaşamıyorum yoksa kör müyüm nasıl golf felan diyebiliyorsunuz . Ya heryerinde değişen vardır ya da 250 k kilometrede felandır galiba önerdiginiz araçlar. Bu fiyatlara çok zor 100 bin altı ve değişensiz araçlar.
-
abi benim anlamadığım kimse japon ve kore arabalarını yazmamış, ben yıllardır totoya auris otomatik hb kullanıyorum periyodik bakım dışında sanayi yolu bilmem, çevremde ve işyerinde çokça hundai i10 i20 kia picanto nissan micra kullanan var onlarda genel olarak çok memnunlar,
En Beğenilen Yanıtlar

Abi adam 700-800 bin bandında otomatik yazmış ben mi Türkiyede yaşamıyorum yoksa kör müyüm nasıl golf felan diyebiliyorsunuz . Ya heryerinde değişen vardır ya da 250 k kilometrede felandır galiba önerdiginiz araçlar. Bu fiyatlara çok zor 100 bin altı ve değişensiz araçlar. |
Benzer içerikler
- frene basınca titreme
- citroen c4 grand picasso kronik sorunları
- evde bakım maaşı araba alınca kesilir mi
- continental 4 mevsim lastik yorumları
- enjeksiyonu kontrol ettirin
- 2024 dacia duster
- bmw x6 2024 fiyat
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- honda civic 2022 fiyat listesi
- zes şarj istasyonu fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X