Şimdi Ara

Dizel Otomatik olarak Egea mı Megane mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dizel ve otomatik olarak araç almamız gerekiyor, focus da olabilir ama bilemedim. Egea ile arasındaki 300.000 lira fiyat farkına değer mi? 300 bin km Egea kullandım ama Megane ve Focus kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aracın km olarak canına okuyacaksan Egea dan şaşma. Konfor ve yol tutuşu için Focus veya Megane üzmez. Servis ücretleri yüksek km yapıyorsan üzebilir :) . Megane eski kullanıcısıyım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dizel otomatik seçeneği egeada gayet iyi uzun yol yapıyorsanız da egea meganedan daha dengeli bir araba meganenin artısı malzeme kalitesi ve içi geniş yoksa sürüş olarak egea net daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Megane’ın egea dan çok da bir üstünlüğü yok. Megane bana göre fazla dayanıksız kısa sürede her yerinden trim ses gelecek şekilde kendini salıyor, ön takımı çok hassas ve arabanın önü bir süre sonra iyice yere yaklaşıyor tüm kasislerde dikkat etmek gerekiyor. megane egeadan tabi ki iyi ama aradaki fiyat farkı kadar iyi. Uçan kaçan yanı yok. Egea ise çok sağlam canını alsan gık demez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yani kalan ömrünü kıytırık arabalarda geçirme daha vizyon dolu bi renegade corsa juke puma falan bak

• cedric... C kullanıcısına yanıt

Vizyona bak vizyona... Altyapısı kıytırık suvcuk alınca vizyoner olunuyor 😂😂

arabayı iş için kullanacağımdan, ayda en az 5000 km yapacağımdan, her iki ayda bir bakım yaptırmam gerekeceğinden, uzun yolda kullanacağım için ekonomik parça bulunması gerektiğinden filan haberiniz olmayabilir,

ama dizel otomatikler arasında elma ile armut arasında kalmış ve fikir arayan birine, lahmacun önermek de ne bileyim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayda 5000 km yapıyorsanız bol uzun yolunuz var demektir, imkan varsa Focus daha iyi olacaktır. 1-2 lt fazla yakıyor ama daha konforlu en azından. 3 arabayı da kullandım, Megane ile Egea arasında çok fark yok, Focus biraz daha iyi. En azından koltuğu daha konforlu, içeri daha az ses alıyor diğerlerine göre. Uzun yolda önemli kriterler.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

1 milyona Q3 sportpack alacak halin yok ya. Fiyatına göre vizyonlu işde , megane çok mu güzel şirket arabası.

• berden kullanıcısına yanıt

iş için kullanıcam dememişsinki afiyet olsun

• 300k fazla verip Megane asla almam. Egea alınır geçilir. Megane'ın yaşam kabini genişliği dışında artıda olduğu konu yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 23 Eylül 2024; 15:14:33 >
  • Megane ve focusu bilmem ama motor kucakta gibi gitmek istiyorsan egea al 

• Focusu diğer ikisinden ayrı tut. Focus'la egea megane falan karşılaştırılmaz.

vay arkadaş vizyona bak; puma, renegade.  

adam parasını ağaçtan mı topluyor sence?

onu da geçtim de adam c sedan bakıyor cücük kadar suvları öneriyorsun. ne alaka?

• cricet C kullanıcısına yanıt

ne alaka??? şirket aracım ega'ydı. fiyatına, sınıfına göre gayet sessiz bir araç.

• age kullanıcısına yanıt

ben focus'un bir artısını göremedim. daha kalitelidir illa ki o başka ama... focus'un içi çok tipsiz.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Kesinlikle, özellikle 130luk Euro 6 multijet gayet sessiz bir ünite. İnsanlar binmediği deneyimlemediği araçların üstündeki marka model armasına bakarak yorumluyor.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Daha kaliteli olması bir artı değil mi? :)

• age kullanıcısına yanıt

300 binlik bir kalite farkı yok hocam, Focus 3.5 bile Focus 4'ten daha seçkin malzemelere sahip. Focus 4 çok kısılmış ve ona rağmen pahalı bir araba.

• ZF şanzımanlı honda civic.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.