Telefonumu artık kullanmıyorum ve forumda da değiştirmek istiyorum. Ama profilde telefon numarası değişmiyor.
@ugur7seven e mesaj attım kaç gündür o da cevap vermedi.
Ne yapmam gerekir?
Teşekkürler
Kiralık Araç
Arkadaşlar şirketimize 3 aylığına araç kiralamak istiyoruz. Bildiğiniz yerler var mı?
Dizel Otomatik olarak Egea mı Megane mı?
Arkadaşlar dizel ve otomatik olarak araç almamız gerekiyor, focus da olabilir ama bilemedim. Egea ile arasındaki 300.000 lira fiyat farkına değer mi? 300 bin km Egea kullandım ama Megane ve Focus kullanmadım.
Rodos - Kos ve Yunan adaları tecrübeleriniz?
Merhaba
Ağustos ayında Bodrum çıkışlı Kos ve Rodos turu yapıp tekrar Bodrum'a dönmek istiyoruz.
Otel, plaj ve gezilmesi-görülmesi gerekli yerler önerileri yapabilir misiniz?
(2 yetişkin bir bebek)
Elektrikli yerden ısıtma
Merhabalar
Bulunduğumuz yer gereği doğalgaz yok. Klima ile ısıtma soğutma sağlıyoruz.
Aramızda elektrikli yerden ısıtma kullanan var mı? Üstüne laminat parke doseyecegiz.
Elektrik sarfiyatından bağımsız, verimli ve uzun ömürlü olur mu3?
birde bunun iki çeşidi var anladığım kadarıyla, strafor döşenip aralarından boru geçirilen tirp ve elektrikli panel tip. hangisi daha verimli olur?
İstanbul Avrupa Yakası Otel Tavsiyesi
Selamlar arkadaşlar
Hanımla birlikte 2 gece kalabileceğimiz, hem nezih hem de fiyatı uzmeyecek bir otel tavsiyeniz olur mu?
Bayrampaşa Bakırköy çevresi ideal olur.
1. Çift sim kart yuvası
2. Daima açık ekran (always on display)
3. Telefonun donanım özelliği olarak görüşme kaydı alması (uygulama ile değil)
Diğer hiç bir özellik önemli değil
Ortak Hesap ve amerikan borsası fonu
Arkadaşlar karı-koca olarak ortak hesap açmak istiyoruz. ikimizde mobil bankacılıktan işlem yapabilmeliyiz. Hangi bankayı önerirsiniz?
Birde bu hesaptan, amerikan borsasında işlem görem şirketlerden fon almak istiyoruz, ona göre tavsiye verebili misiniz?
Urfa sıra gecesi
Arkadaşlar bildiğiniz veya deneyip memnun kaldığınız sıra gecesi mekanı var mıdır?
misafirler ege'den olacağı için alkollü olması daha iyi olur.
Klimayı elektrik sarfiyatından, kömürlü kat kaloriferini de uğraşacak kimse olmamasından dolayı eliyoruz.
aklıma ısı pompası ve akaryakıtlı kat kaloriferi geliyor. Bunlardan hangisi daha ucuza daha çok ısınmamızı sağlar? veya sizin önereceğiniz başka sistemler olur mu?
(ilk yatırım maliyeti çok önemli değil)
(Muğla / Bodrum, dubleks, 125-150 m2 alan ısıtılacak, yalıtım yok)
Teşekkürler
sanma şahım, herkesi sen sadıkane yar olur. herkesi sen dostun sandın, belki ol ağyar olur. sadıkane, belki ol cihana serdar olur. yar olur, ağyar olur, serdar olur, dildar olur. |
49B45ECC74E543389ABBA9316349FAEB.jpg |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.535
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 15.959 (Bu ay: 251)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 377 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar