Şimdi Ara

Passat mı süperb mı ınsignia mı yeni megane mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
7.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bi araba almayı istiyorum 1.6 dizel otomatik özellik çok olsun yakıt az olsun geniş ferah rahat olsun diyorum model 2016 17 olsun diyorum peki sizce hangi arabayı almalı

Passat comfort desem
    Yakıt çok güzel reno gibi 2. El satış süper ötesi bu özelliklerle öne çıkan ilk araba ama özellik yok fiyat yüksek highline alsam fiyat 3.20 parasına geliyor bu yönleride eksisi

Süperb desem
    Tek kelime ile harika bi araba kesinlikle passattan daha geniş rahat ve kaliteli ama prestige paket 150 bin civarı yine fiyattan kaybediyor

Insignia desem
    Tek kelime ile bu segmentin en ileri teknoloji arabası ama 100 km. 'de 1.5 litre daha fazla yakıyor 2. El zayıf oda burdan kaybediyor

Yeni megane desem
    Kullanmadım ama ona vereceğim paraya diğer arabalar daha mantık li tek artısı bunu sıfır alabilirim 3 yıl garanti vs..
    Biliyorum megane ötekilerin segmentinde değil ama talisman 2. Eli ölü onun yerine megane alırım diye düşünüyorum

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan ricam yardımcı olurlarsa sevinirim bi araba alıp en az 3 yıl binmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para varsa ve uzun yillar binilecekse superb. Diger durumlarda megane.

Renault bu sefer baya duzgun bir araba yapmis. Bende kiralik megane icon buyuk ekran ve acilir cam tavan var. Kendi aracim insignia. Bariz megane insignia dan daha iyi.

Insignia 136 beygir ama sanziman yuzunden daha hantal ve daha cok yakiyor. Ici megane kadar anca var veya yok. Yol sesi insignia da daha fazla. Sadece yol tutusu ve suspansiyonu insignia nin megane a gore bariz ustundu.( bir eski kasa insignia icin yazdiklarim, yenisini test etmedim)

Passat highline icin ise fiyat cok yuksek, o fiyata benzin dert degil dersen ikinci el 5 zorlanir.
    Insignia 1.6 dizel otomatik 2015 model cosmo 15 bin km kullandım ortalama ekranda yazan 7 litre idi her depo fulledigimde sil baştan yaparım ve aldığım yakıtla ortalamayı bide ben hesaplarım ınsignia 0.5 litre eksik gösteriyordu yani benim gerçek ortalamam 7.5 sizinki 6.7 passat kullandım bariz arada en az 1litre var bendeki fark arada en az 1.5 litre idi. Bana passat ve süperb kullananlar yakıtı söylüyordu ben inanmıyordum şu an 2015 model fluence m var ve passat ile yakıt aynı sayılır ama kimse inanmıyor sembol kullandım 0.5 passattan az yakar anca o kadar fark var arada kesinlikle fazla yok.

Birde ınsignia da şöyle bi durum var ki bu durum yakıtı yüzde yüz etkileyebilir evet ben 1 yılda 15 bin km yapıyordum ınsignia ile 6 ayda 15 bin yaptım çünkü piyasada böyle bi araba yok yada ben görmedim tabi üst sınıfları saymıyorum abi araba bin gidelim diyor sür beni pişman etmem seni diyor tankmı bu cengemi gidiyoruz diyorum öyle bi güven veriyor konfor desen öyle ferah rahat sürüş zevki bambaşka yol tutuş süper hantal diyenler kesinlikle değil passat vitesi erken düşürüyor ama ınsignia da motor performansı yüksek özellikle uzun yolda çok seri ve yere sağlam basıyor neyse bilen biliyor hele o sport pakette ki jantlar başımı döndürüyor ama yakıta gelince canımı sıkıyor hani yüz km. 'ye 1 1.5 litre çok değil belki ama 2.0 tdi bi passatta inanın o kadar yakar birde 2. Elde bi süperb veya passat gibi rağbet görmüyor ama ınsignia yı sattığımda passat comfort aldım 2016 model 12 binde bi arabaydı inanın sanki ınsignia dan indim sıradan bi arabaya binmiş gibi oldum ama yinede passatin artıları da var di ama bunların içinde biniciye en ideal araba süperb fakat biri derse arabam spor olsun çokta uzun yola gitmiyorum gitsem de tek takılırım derse ınsignia ve ben genel olarak suna inanıyorum opel vw den daha kaliteli araba üretiyor ama kayıp ettiği en önemli yer halen tek kavrama şanzıman ki buda yakıtı etkiliyor.

Ama biri derse para mevzu değil satarken zorlanirsamda önemli değil derse yeni ınsignia hepsini tokatlar ben test ettim böyle bi konfor yok.
  • İnsignia

• Para varsa ve uzun yillar binilecekse superb. Diger durumlarda megane.

Renault bu sefer baya duzgun bir araba yapmis. Bende kiralik megane icon buyuk ekran ve acilir cam tavan var. Kendi aracim insignia. Bariz megane insignia dan daha iyi.

Insignia 136 beygir ama sanziman yuzunden daha hantal ve daha cok yakiyor. Ici megane kadar anca var veya yok. Yol sesi insignia da daha fazla. Sadece yol tutusu ve suspansiyonu insignia nin megane a gore bariz ustundu.( bir eski kasa insignia icin yazdiklarim, yenisini test etmedim)

Passat highline icin ise fiyat cok yuksek, o fiyata benzin dert degil dersen ikinci el 5 zorlanir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whispering -- 18 Kasım 2017; 9:38:22 >
  • İnsignianın kasası diğerlerine göre ağırdır yakıt işi burada başlıyor ama kullanma fırsatı bulabilirseniz o kadar rahat ve geniş bir araba ki siz de şaşıracaksınız.

Astra J sahibiyim her fırsatta insigniaları süzüyorum kendimi ayarlarsam kafamda ki tek araba şu anda bu.
  • Kesinlikle Superb. Yolda dönüp bir daha baktıran bir araç. Hiç bir eksiği yok dopdolu paketini alıp yıllarca keyfini sürebilirsiniz.
  • Hepsi güzel araçlar hocam fakat bu karşılaştırmada megane yerine talisman olmalı sınıf gereği. Benim de tercihim superb olurdu tabii DSG soru işaretiyle birlikte ...

• Sıralama

Yeni Insignia

Passat

Superb

Makyajlı insignia

****Megane ni sıralamaya almiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Duster mı megane mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Passat B8 kasa o kadar güzel ki bunların arasında en çok dikkatimi o çekiyor. Dsg problemi olma ihtimali olsa bile ben Passat derim

• Superb

• bence dördünü de test etmeye çalışın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat ,insigmia ve superb nin reno karşıtı megane değil talismandır ,ekonomi ise talisman ,genişlik ise superb,ikinci el ise passat ,mantık ise insigniadır bence

• Zaten bende en başta megane ı talisman yerine yazmamdaki sebep talisman da 2. Elin olmaması diye belirttim

Ekonomik olacak dersek passatin tslismandan kalır yanı yok fakat süperb ve passat fiyat uçuk bi fiyat gerçekten bunların içinde en güzel araba ınsignia hele bide yeni kasası tek kelime mükemmel hepsinden spor ve konforlu ama fiyat çok çok pahalı full paket 190 bin tl. Süperb oda öyle hangisine el atsan fiyatlar uçuyor

• passat malesef her zaman passat

megane alinir her turlu

insignia dusunulur

bu araclarin hepsine binme firsatim oldu fakat (passat 1.4 tsi megan 1.5 dci insignia 2.0 cdti ) kullanmadim diyebilirimki passat daha keyifliydi iclerinde insignia iceri sesi baya aliyodu megane konforsuzdu tabi segment farki var

siz bence 2013 320 bmw veya passat arasinda dusunun

• megan içlerinde sırıtmış. bu c segment. diğerleri d
  • m_b_68 kullanıcısına yanıt
    Bende içlerinde bi tek megane4 u test etmedim ama burada bi arkadaş çok överek bahsetmiş.

Evet megane burada olmaması gerek gibi düşünülüyor ama ben d segmenti bi araba düşünürken diğer taraftan acaba diyorum az kullanılmış d yerine sıfır km c segmentmi alsam.

• Aslında fiyat ve kalite denirse ınsignia sport en iyisi gibi yeni kasayı zaten düşünmüyorum cünkü fiyat yüksek ama yakıt ve 2.eldeki o hareketliliği görünce passat diyorum yoksa hepsini bi nebze elinde bulunduran 3.20 demek isterken bu sefer kendime sakin ol bu kadar lükse uçamazsın diyorum bakalım sonu neye varacak

• Super b tabiki de

• Neye göre kime göre?

Bana sorarsan insignia superB den sonra gelir.SuperB her ne kadar skoda olsada cidden ayri bir dunya araci.

Megane katilmaz.Bu 3lu arasinda.

Passat hakkinda bir yorum yapmiyorum maalesef.

• Gerçekten süperb de çok güzel araba genişlik ve ferahlık süper 2. Elide iyi görünüm harika şanzıman zaten belli dsg kullanım olarak guzel ama internette sorunları okuyunca passattanda süperb dende gözüm korkuyor.

• Konuların çoğu eski tarihli gözünüz korkmasın. Superb alıp garantiyi uzatırsınız uzun yıllar severek kullanacağınız süper bir aracınız olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.