< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
passat ,insigmia ve superb nin reno karşıtı megane değil talismandır ,ekonomi ise talisman ,genişlik ise superb,ikinci el ise passat ,mantık ise insigniadır bence
|
İnsignia
|
İnsignianın kasası diğerlerine göre ağırdır yakıt işi burada başlıyor ama kullanma fırsatı bulabilirseniz o kadar rahat ve geniş bir araba ki siz de şaşıracaksınız.
Astra J sahibiyim her fırsatta insigniaları süzüyorum kendimi ayarlarsam kafamda ki tek araba şu anda bu. |
Kesinlikle Superb. Yolda dönüp bir daha baktıran bir araç. Hiç bir eksiği yok dopdolu paketini alıp yıllarca keyfini sürebilirsiniz.
|
Para varsa ve uzun yillar binilecekse superb. Diger durumlarda megane.
Renault bu sefer baya duzgun bir araba yapmis. Bende kiralik megane icon buyuk ekran ve acilir cam tavan var. Kendi aracim insignia. Bariz megane insignia dan daha iyi. Insignia 136 beygir ama sanziman yuzunden daha hantal ve daha cok yakiyor. Ici megane kadar anca var veya yok. Yol sesi insignia da daha fazla. Sadece yol tutusu ve suspansiyonu insignia nin megane a gore bariz ustundu.( bir eski kasa insignia icin yazdiklarim, yenisini test etmedim) Passat highline icin ise fiyat cok yuksek, o fiyata benzin dert degil dersen ikinci el 5 zorlanir. |
Hepsi güzel araçlar hocam fakat bu karşılaştırmada megane yerine talisman olmalı sınıf gereği. Benim de tercihim superb olurdu tabii DSG soru işaretiyle birlikte ...
|
Insignia 1.6 dizel otomatik 2015 model cosmo 15 bin km kullandım ortalama ekranda yazan 7 litre idi her depo fulledigimde sil baştan yaparım ve aldığım yakıtla ortalamayı bide ben hesaplarım ınsignia 0.5 litre eksik gösteriyordu yani benim gerçek ortalamam 7.5 sizinki 6.7 passat kullandım bariz arada en az 1litre var bendeki fark arada en az 1.5 litre idi. Bana passat ve süperb kullananlar yakıtı söylüyordu ben inanmıyordum şu an 2015 model fluence m var ve passat ile yakıt aynı sayılır ama kimse inanmıyor sembol kullandım 0.5 passattan az yakar anca o kadar fark var arada kesinlikle fazla yok.
Birde ınsignia da şöyle bi durum var ki bu durum yakıtı yüzde yüz etkileyebilir evet ben 1 yılda 15 bin km yapıyordum ınsignia ile 6 ayda 15 bin yaptım çünkü piyasada böyle bi araba yok yada ben görmedim tabi üst sınıfları saymıyorum abi araba bin gidelim diyor sür beni pişman etmem seni diyor tankmı bu cengemi gidiyoruz diyorum öyle bi güven veriyor konfor desen öyle ferah rahat sürüş zevki bambaşka yol tutuş süper hantal diyenler kesinlikle değil passat vitesi erken düşürüyor ama ınsignia da motor performansı yüksek özellikle uzun yolda çok seri ve yere sağlam basıyor neyse bilen biliyor hele o sport pakette ki jantlar başımı döndürüyor ama yakıta gelince canımı sıkıyor hani yüz km. 'ye 1 1.5 litre çok değil belki ama 2.0 tdi bi passatta inanın o kadar yakar birde 2. Elde bi süperb veya passat gibi rağbet görmüyor ama ınsignia yı sattığımda passat comfort aldım 2016 model 12 binde bi arabaydı inanın sanki ınsignia dan indim sıradan bi arabaya binmiş gibi oldum ama yinede passatin artıları da var di ama bunların içinde biniciye en ideal araba süperb fakat biri derse arabam spor olsun çokta uzun yola gitmiyorum gitsem de tek takılırım derse ınsignia ve ben genel olarak suna inanıyorum opel vw den daha kaliteli araba üretiyor ama kayıp ettiği en önemli yer halen tek kavrama şanzıman ki buda yakıtı etkiliyor. Ama biri derse para mevzu değil satarken zorlanirsamda önemli değil derse yeni ınsignia hepsini tokatlar ben test ettim böyle bi konfor yok. |
Cesaretin varsa insignia veya süperb
Yoksa passat Zugurtsen megane |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whispering -- 18 Kasım 2017; 9:38:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|