Şimdi Ara

mazda çift kabin pikap çok yakarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mazdanın 98 model çift kabin pikaplarından almayı düşünüyorum.acaba ne kadar yakar.bilgisi olan varmı?fiyata 12500 istiyorlar.motor hacmide 2500.yardımlarınızı bekliyorum

• sonuçta dizel araçsa fazla yakmaz herhalde
  • evet dizelde motor hacmi büyük sanki.bide acaba 12500 ytl nasıl fiyat iyimi.arac orjinal
  • babamda 94 model isuzu 2500 kamyonet dizel var 25 kuruş civarı şehir içi 20 kuruş şehir arası gibi yakıyodu .. avantajı vergisi çok düşük oluyor normal binek 2500cc motorda inanılmaz yüksek MTV var ama komyonet olunca vergi cidden düşüyor.. tabi belli vakitlerde ankarada kızılay - atatürk bulvarı bu araçlara yasak.. eğer küçük bir şehirde otursam Hilux , Navara gibi bir oto alırdım büyük ihtimal.. ama ankarada işime yaramaz..
  • eski tip motor olacağindan biraz fazla yakacaktır.we pikapın nasıl kullanıldığı motorun aşınıp aşinmadığı.ben olsam daha yüksek model tata pick-up alırdım hem 2000cc hemde aynı performansı sunuyor dahada az yakacaktır.tatanın arabalarına bişey demem ama pickupı tercih edilebilir.sorunsuzdur...
  • dizel olduğu için yakmaz.
  • Genel olarak kullanışlı bir araç. Araç boyu uzun ancak genişliği 1690mm civarında. Ön ve özellikle arka kısımda üç kişi için yeterli alan yok. Vites kutusu rahat. Motoru güçlü ama torku emsallerine göre düşük. Bu nedenle aracın ilk 3 vitesi kısa seçili. 4 ve 5. vitesleri ise uzun seçilmiş bir araç. Bu nedenle 4 ve 5. viteslerde 60km hızlarda tork devrinin altında yakalandığı için hızlanması uzuyor. 3 ve 4. vitesleri arasında biraz boşluk var. Tüketimi ortalama. Şehir içinde kısa vitesleri nedeniyle 10-11litreye kadar çıkabiliyor. Şehir dışında 100km hızlarda 7-8litre arası tüketiyor. Starex almadan önce piyasada temiz bir araç aradım, ama işimize uygun olmadığı için alamamışıştım. Motoru sağlamdır. MAsrafsızdır.
  • benim bildiğim çift kabin kamyonetlerden suv ler gibi vergi alınıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.