Şimdi Ara

2012 Korando Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şuan ki megane 3 aracımı arka koltuk ve bagajı dar olduğundan ve eşimde otomatik kullanabildiği için 2012 bir korando ile değişirmeyi düşünüyoruz.

Bize bagajı geniş arka koltukları da ferah, altı yüksek bir araç lazım.

Duster da olabilirdi fakat otomatikleri çok pahalı. benim megane 3 aşağı yukarı 280 300 bin tl arası. o yüzden bütçemde aşağı yukarı bu fiyatlar.

Kyron a da baktım fakat hantal bir araç,

Neyse Daha önce korando kullanmış veya şuan kullanan var mı? Bu araç alınır mı? İzmir de yedek parça ve servis sıkıntısı çeker miyim?

Bunun dışında gene başka araç önerilerine de açığım.

Şu da var ki 2012 model aracımı satıp 2000 model honda crv de almak istemem açıkcası..

Korando ile alakalı bilgisi olan varsa benide aydınlatırsanız çok sevinirim.

• Aracınızı aldınız mı bilmiyorum ama bir ara bende Kyron-Korando bakmıştım. Kyron hem de kullanışlılığıyla hem daha çok 4x4 bulunması daha mantıklı gelmişti. Gayet sağlam ve rahat araçlar. Büyükşehirlerde yetkili ve özel servisleri var. Genel olarak Ssangyong yetkili servislerinde ilgi alaka iyidir. Parçada bulunabiliyor, siz yine de kaskolu binerseniz riski azaltırsınız. İkinci el kaygınız yoksa F/P olarak alınır. Aynı paraya tutulan suvlardan bulmazsınız. Alacağınız hiç bir suvda binek araç kadar seri olmayacaktır.

• Sıfırı 1 milyon 30 bin olan aracın her ssey hariç fabrikadan 11 bin Euro olduğunu biliyormuydinuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt

dur hocam içimi karartma :D

• Ama gerçek bu yeegnim çalışıyor bayii de o dedi. Ama nakliye vergi cart curt her şey hariç fiyat fabrikadan çıkış fiyati

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt

Hocam ona bakarsan almanyada 2020 model mercedesler 10 14 bin euro ya satılıyor :D

Türkiye haritasını açan arkadaş yanlışlıkla expert mod da başlatmış gibi :D

Adamlar öyle iyi yönetiyor ki ülkeyi ne yaşıyoruz ne ölüyoruz :D araf gibi anas. satayım arada kaldık.

• Arkadaşlar , SsangYong Actyon Sports 2011 model 2,0XSDI Otomatik vites 200 km de bir aracım var. Aracı ikinci el olarak ilk aldığımda İstanbulda Periyodik bakımlarını yaptırdım.Şu anda Muğla-Köyceğizde yaşıyorum ve aracın periyodik bakım ve alt ön takım olarak yapılması gereken işleri var. MUĞLA ve çevresinde aracıma yapılacak bakım için ,iyi ,güvenilir ve temiz iş yapan ÖZEL SERVİS var mı . Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Bildiğiniz ve güvendiğiniz SERVİSİN adres ve telefon numaralarını paylaşırsanız çok sevinirim. İlginize şimdiden çok teşekkür ederim…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat UNO kullanan var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.