Şimdi Ara

Toyota auris advance hakkında bilgisi olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle. Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır araba bakıyorum. Arkadaşım bi tanıdık 2016 auris advance otomatik 1.6 benzin satıyor dedi. Bu araba hakkında pek bilgim yok, biraz net de araştırma yaptım kafam karıştı. Sanırım en boş model, sormak istediklerim.
    Araba tam otomatik mi yarı otomatik mi?
    Yokuş kalkış desteği var mı?
    Geri görüş kamerası yada sensor var mı?
    Lpg uyumlumu ve garantiyi bozar mı?
    Yakıt verileri?
    Yada araçta şu eksik noksan diyebileceğiniz bir şey var mı ?
    Genel itibariyle özellikleri neler.

• En boş life advance en üstün altıdır bayağı dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -advance dolu bir pakettir.
    -araç tam otm.
    -lpg uyumu var ama garantiyi bozabilir veya resmi olarak toyota servis yapıyorsa onlara sorabilirsiniz
    -otm. vites araçta yokuş kalkışa gerek duymazsınız diye düşünüyorum
    -benzin-otm yakıt verileri pek iyi değil

auris benim genel olarak beğendiğim bir araç ama türkiye'de pek tercih edilmiyor.
  • Arkadaşlar malum siteden bakıyorum yarı otomatik çıkıyor. En azından ilan bilgisinde öyle yazıyor. Advance Skypack dediğimde otomatik çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 29 Ekim 2017; 22:45:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

-advance dolu bir pakettir.
    -araç tam otm.
    -lpg uyumu var ama garantiyi bozabilir veya resmi olarak toyota servis yapıyorsa onlara sorabilirsiniz
    -otm. vites araçta yokuş kalkışa gerek duymazsınız diye düşünüyorum
    -benzin-otm yakıt verileri pek iyi değil

auris benim genel olarak beğendiğim bir araç ama türkiye'de pek tercih edilmiyor.

Biraz daha açıklama ve düzeltme yapayım.

Araç gayet doludur, sensörler kararan ayna, katlanır ayna, geri görüş kamerası, hız sabitleme vs vardır. En üst donanımdan eksiği yarı deri koltuk anahtarsız çalıştırma vs dir.

Araç ctv şanzımandır.

Lpg sadece yakıt sistemi kaynaklı garantiyi bozar, yakıt sistemine de lpg firması garanti verir.

Cvt ve yarı otomatik şanzımanlar yokuşta geri kaydırır fakat bu ataçta yokuş kalkış dsteği vardır.

Benzin otomatik yakıt verileri gayet iyidir, yani bu araç birçok atmosferik otomatik araç içinde en az yakanlardandır. Lpg ilede epey tasarrufudur.

Ayrıca arka süspansiyonu bağımsız nadir C segmenti araçlardandır.

Bence en büyük handikapı ön konsol tasarımıdır, tabiki bu göreceli olduğu için önemli olan sizin fikrinizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.