< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 12 Şubat 2016; 10:35:55 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 12 Şubat 2016; 10:35:55 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Parayla rezil olmak dedikleri şeyi iliklerinize kadar yaşamışsınız.
|
Sımdı anlıyorum mıllet neden arabasını showroom onunde parcalıyor.
|
Hocam bende size benzer sıkıntılar yaşadım 6. Ayın 30 da Topkapı Mengerlerden a180 aracımı aldım daha 350 km yolda bıraktı beni çekici geldi servise götürdük beyni değişecek dendi tam 1 ay serviste kaldı değiştirmek istedik tabi biz bu arada kabul etmediler tabi sonra aracımı aldım km 750 tak birdaha yolda kaldım. Az kalsın tramvay çarpıyordu. Tekrar servisteyiz. Bizim burdaki kekolar birşeyden anladıklar yok tabi Almanya'dan mühendis geldi uzun süren araştırmalar sonucu komple şanzıman değiştirlemesine karar verildi ve değiştirildide bu süreç 45 gün. Ya kardeşim krediye araba aldım 3 taksitini ödüyorum 3 gün binemedim arabaya. Tabiki bu arada değiştirlemesinimi istiyorum ben bana servis müdürü diyorki değişim olması için aynı hatadan 1 sene içinde 4 kere olması gerekiyor. Bu lafın üzerine ben çok güzel bir kavga ettim ana avrat küfürler havada uçuyor. Daha sonra bir arkadaşım zorla beni Avukatına götürdü ben hep uğraşamam felan diyordum avukatın bi arkadaşına yönlendirdi sırf bu işlerle uğraşan bir avukata hemen noterden bir ihtarname çektik kargoya verdik. Ertesi gün telefonum hiç susmuyor servisin müdür Mengerlerden müdürü Mercedes Türkiye müdürü peş peşe birazda çevremiz var ikinci arızanın gerçekleştiği tramvay raylarının görüntülülerime ulaşmaya çalıştık kayıtları alamadık ama mahkeme Kararıyla olunca alabileceğimizi öğrendik.
Şimdi Mercedes Türkiye görüştüğüm kişi Türkiye'de mercedesde 2. Adamı yani kadını Bizim dediğimiz sıfır ürün aldık ayıplı çıktı siz garanti kapsamı içersinde tamir ettiniz ve hiç bir hata çıkmayacak dediniz araç arızalandı bu hatanız benim tramvay çarpması sonucu ölümüme neden oluyordu. Bizim istediğimiz aracın değişimi ve tazminat davası Mercedes davanızdan vaz geçin ne istiyorsanız verelim müdür aynen bu cümleyi kurdu. Gel görelim sonuç 2015 model olan aracımı 2016 model olarak verecekler 11 ayda gelecek. 4 yıl garanti 2 bakım hediye hiç bir ücret alınmayacak. Yaklaşıkta 3 aydır c200 e biniyorum Mengerler verdi aracım gelene kadar. Bugün arkadaşlarım diyorki keşke bir üst model araç isteseydin belki verirlerdi. Aç gözlüleğe gerek yok. Sonuç : arkadaşım bu süreçte tüketici mahkemesi bir hakimle görüştü. Ada'm şu cümleyi kullandı bu mahkemede her zaman tüketici haklıdır tüketici mağdurdur. O yüzden Hakkı'nı hukuki yollardan ara bunlr şerefsiz muhatap bile olma burnundan kıl aldırmayanlar mahkeme deyince peşinde köpek oluyorlar. |
Hocam çok sabırlı adammışsn.
Ben bu kadar sabirli olamazdim alttanda alamazdım. Yazıklar olsun, Mercedes Benz bunu böyle yaparsa Kullandgm marka Mitsubishi distirübütör Temsa bizi havaya atip yere düşene kadar 4-5 kez öpmesi lazım. Herşey bir yana 200 km test ve 175 lira balans parası beni benden aldı |
Her satırınızı okudum ve yaşadığım ülkenin varoşluğundan bir kez daha tiksindim.
Mühendislik, ustalık, esnaflık, yöneticilik bizde bu kadar oluyor işte. İnsanlık namına tüm gücünüzü kullanıp MBT'ye ağır bir ders verebilmeniz dileğiyle... |
Okurken ben sinirlendim be siz nası dayandınız valla bravo.
|
Birisi abimize nokta ve virgül atsın lütfen
|
bendede c200d w205 kasa amg araç var, 118.000 km iken yatak vurma sorunu oldu.
servis komple motor değişecek 127,000 TL dedi kdv dahil. sonra %50 mercedes ödüyor müşteri memnuniyeti için dedi. itiraz ettim 47,000 TL ye revize edildi. yine kabul etmedim motorun arızası benimle mi alakalı ki dedim hayır muhtemelen üretici kaynaklı fakat garantiniz bitmiş dediler. benimde hukuki sürecim başlıyor. |
Türkiye ya. Türkiye işte.
Hani tatile gidersiniz, dünya harikası doğası, cennet gibi havası suyu olan bi beldedir. Dur bi beldeyi dolaşayım dersiniz, bi bakarsınız o cennet gibi coğrafyanın bütün restoranları, bütün bakkalları, bütün dükkanları barzoların elindedir. Hepsi sizi kapının önünde yakalayıp içeri çekmeye çalışır, güya türkçe konuşurlar, ne dediklerini anlamazsınız. Türkiye burası işte. Dünyanın en güzel coğrafyası dünyanın en ilkel cahil insanlarına emanet. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeskaGan -- 10 Ekim 2015; 3:03:08 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |