Şimdi Ara

2010 model tiguan 1.4tsi alınır mı 150 hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
15.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 model 90 bin kmde manuel 150hp 4x4 modeli alınır mı sorun yaşar mıyım fiyat olarakta 70 bin tl civarı istiyor. Mantıklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amadeus99 a kullanıcısına yanıt
    A amadeus99 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Hocam Fiat aegea 0 alınıyor halen bu paraya.

10 senelik araç için saçmalık. Ben de farkındayım piyasa böylee Lakin bu parayı istiyorlar ise 0 alacaksınız.

Zira fiyatları aslında alıcı belirler.

Alıntıları Göster
    sıfır ama egea sonucta
    Yapay Zekanın Yanıtı

2010 Tiguan 1.4 TSI 150 HP: Kapsamlı Bir Değerlendirme

2010 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150 HP, popüler bir kompakt SUV modelidir. Bu araç, güçlü performansı ve pratikliği ile tanınır. Ancak satın almadan önce dikkate almanız gereken bazı faktörler vardır.

Güç ve Performans

Tiguan 1.4 TSI, 150 beygir gücü ve 240 Nm tork üreten 1,4 litrelik bir turboşarjlı motora sahiptir. Bu motor, aracın 9,2 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını sağlar ve 200 km/s'lik bir azami hıza ulaşmasını mümkün kılar. 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman, sorunsuz ve hızlı vites geçişleri sağlar.

Yakıt Verimliliği

1.4 TSI motor, yakıt verimliği konusunda da etkileyicidir. Karma sürüş koşullarında ortalama 6,6 litre/100 km'lik bir yakıt tüketimine sahiptir. Bu değer, benzer büyüklükteki SUV'lere kıyasla oldukça rekabetçidir.

Süspansiyon ve Yol Tutuşu

Tiguan 1.4 TSI, çevik yol tutuşu ve konforlu sürüşü ile bilinir. McPherson ön süspansiyonu ve çok bağlantılı arka süspansiyonu, virajlarda dengeyi ve yol tutuşunu sağlar. Yüksekliği ayarlanabilen süspansiyon sistemi, farklı sürüş koşullarına uyum sağlamanıza olanak tanır.

Donanım ve Özellikler

2010 Tiguan 1.4 TSI, çok çeşitli donanım ve özelliklerle sunulur. Bunlar arasında klima kontrolü, panoramik cam tavan, ısıtmalı ön koltuklar ve çok işlevli direksiyon simidi bulunur. Ayrıca, deri döşeme, navigasyon sistemi ve geri görüş kamerası gibi isteğe bağlı özellikleri de tercih edebilirsiniz.

Kronik Sorunlar

Diğer araçlar gibi, 2010 Tiguan 1.4 TSI'ın da bazı bilinen kronik sorunları vardır. Bunlar arasında şunlar yer alır:

• Triger zinciri gergisi arızası
    • Yakıt pompası arızası
    • Turboşarj arızası

Ancak, bu sorunların tüm Tiguan modellerinde yaygın olmadığını belirtmek gerekir. Düzenli bakım ve servis ile bu sorunların ortaya çıkma riskini azaltabilirsiniz.

Sonuç

2010 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150 HP, güçlü performansı, pratikliği ve yakıt verimliliği ile sağlam bir kompakt SUV'dir. Ancak, satın almadan önce araçla ilgili bilinen kronik sorunların farkında olmanız önemlidir. Düzenli bakım ve servise dikkat ederek, yıllarca keyifli ve sorunsuz bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorun çıkarmaz ama 10 yıllık araca o para hayatta verilmez.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    10 yıllık araçlar o fiyat zaten civic alana kadar onu alsın :) O para verilmez bu para verilmez lafları bitti hocam bu forumda sanırım sen son kalan mohikansın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal85

10 yıllık araçlar o fiyat zaten civic alana kadar onu alsın :) O para verilmez bu para verilmez lafları bitti hocam bu forumda sanırım sen son kalan mohikansın :)

10 senelik araç için saçmalık. Ben de farkındayım piyasa böylee Lakin bu parayı istiyorlar ise 0 alacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Alıntıları Göster
    sıfır ama egea sonucta
  • Alınır neden alınmasın. Ama dikkat edin o yıllarda 150 hp tsi motorlarının bazı serilerinin kronik sorunları var diye biliyorum Hatta eskiden bir iş arkadaşım motor indirmişti. Dikkatli olun araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 14 Şubat 2019; 21:13:34 >
  • ErkekAdamınNickiUzunOlur kullanıcısına yanıt
    10 yıllık tiguan'dan her halükarda iyidir hocam.

70 peşin verene kadar hele.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Sıfır egea her yönden ( km hariç ) Tiguan'nın gerisinde ama tercih meselesi ben de olsam egea urban alırdım ama o para verilmez lafına dikkat çekmek istedim malesef piyasa uçtu gitti... Sadece otomobil için de değil mesela geçen senelerde siz ayakkabıya hiç 250 tl verir miydiniz? Ya da gömleğe vb. uzar gider o yüzden o para verilmez sözü çok anlamsızlaştı...
  • This is ÇÖP

• 2010 makyajsız kasadır 70 bin etmeyeceği gibi ikinci elide çok hareketsiz ir araçtır

• Yeni konu açmadan buraya yazayım aynı araca 73000 de 80 bin istiyo adam. Alınır mı? Bi de bikaç kişi ki burda @capriceclassic arkadaş da kronik problem var diyor. O yüzden vazgeçtim. Bu arabalarda 2012 sonrası mi bakilmali

• 2012 sonrası makyajlı kasa almaya çalışın. Bir de 4x4 istemiyorsanız 1.4 122 Hp alın. Gerçi 122 hp olanının da yakıtı çok ekonomik değil diye biliyorum. Ama güzel, tok araçtır. İçi biraz sıkıcı ve sade herkese hitap etmeyebilir.
  • DSG ise uzak durun. Bir de bazı 1.4 TSi motorlarda yağ yakma ve piston kırma gibi problemler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

DSG ise uzak durun. Bir de bazı 1.4 TSi motorlarda yağ yakma ve piston kırma gibi problemler var.
    Dsg olduğunu nasıl anlarım? Bu arada 2013 bakıyorum şimdi 2010 dan vazgeçtim. Bu dsg olayı 2013 için de mi geçerli?

• FaRCoN kullanıcısına yanıt
    Otomatikse DSG'dir. Son çıkan DSG'li araçlarda sorunlar nispeten daha azken hala DSG ile ilgili sorunları çözebilmiş değiller. Volkswagen bu yüzden ABD'de tam otomatik şanzıman kullanmaya başladı. DSG'de özellikle kavrama ve mekatronik sorunları sık sık görülüyor. Yaklaşık 2 ay önce forumda da konusu vardı 2011 Golf DSG arızası için yetkili servis 40 bin TL civarı ücret talep etti diye. Volkswagen, Audi, Seat, Skoda 2. el alınacaksa en mantıklısı manuel almak ya da illa otomatik isteniyorsa da ek ücret ödeyip garantiyi uzatmak daha sonra da garantinin bittiği gün satışa çıkarmak lazım. Ben olsam öyle yapardım.

• O yıllardaki 150 hp ve 160 hp motorlar turbo+kompressör beslemeli olup, çokça yağ yakma, piston kırma vs. sorunları mevcuttu. 122 hp motor çok daha sorunsuzdur. Makyajlı kasa 122 hp olanı tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Otomatik düşünüyorsanız, tiguanın bütün serilerinde ıslak kavrama denilen dayanıklı dsg modelleri kullanıldı. Fakat 2015 yılına kadar konbin edilen motorlar hep problem çıkarmaya meğilli motorlardı. (122 hp de dsg seceneği yok) 2015 in 2. yarısında sanırım yeni motorlara geçildi. Şuan güncel kasadada kulanılan 150 hp lik motorla satılmaya başlandı. Bu motor ve 6 ileri ıslak kavrama şanzıman diğerlerinden daha sorunsuzdur. Fiyat olarak çok yüksek fiyatlara bulunabilir. Bütçeniz dahilinde manuel 122 hp bakın derim.
  • Manuel 122 buldum trend&fun bu makyajli mi oluyo hangileri makyajli? 2013 bu

• hfguler kullanıcısına yanıt
    ??

• 122 hp sadece makyajlı kasada var. Doğrudur 2013 makyajlı kasa oluyor. Trend&fun baz donanımdır. sport&style orta paket. Dolusu yıllara göre white night; cup ve lounge olarak değişmekte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.