Bildirim
Mitsubishi ASX alınır mı ?
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
selam hocam araç güzel bir araç dizelide çok az yakıyor ama bütçeye bakarsak benzinliye yetiyor arazide fena değil alt yüksek güzel oluyor. iç konsolu sevemedim plastik aksam duster gibi 2.eli zor pek biraz diğer yanlardan iyi bir araç
testleri izlemenden fayda var youtube özellikle baya bir test var alacaktım arkadaş satmaktan vazgeçti alamadım çok araştırdım sürdüm arızaya rastlamadık -
İkinci eli düşünmeyen için Clio ile aynı paraya Clio'dan her türlü iyidir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X