Şimdi Ara

BU ÇATLAK TÜVTÜRK MUAYENESİNDEN GEÇER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Honda HR-V model aracımda kamyondan seken taş sonucu neredeyse 2 yıldır var olan ve büyümemiş bir çatlak var. Bu çatlak sizce muayeneden geçer mi?

Edit: Verilen ve verilecek cevaplar için herkese teşekkür ederim. Burayı muayene sonucuna göre ayriyeten güncelleyeceğim.

Muayene yerinden edit: Muayeneyi geçti. Cevaplayan bütün üyelere teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesamtkunstwerk -- 25 Ocak 2023; 16:16:3 >

• Biraz istasyona bağlı. Şoför tarafında olduğundan "görüşe engel" olarak değerlendirebilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

en önemli konu bu +1 👍

Sürüşe engel denebilir ve özetle kalırsın...

orjinali bulmak zor ve maliyetli...

çıkma piyasasına baktınız mı ?

• camcılar tamir edebiliyor , buna benzer bir taş izi vardı

2 sene önce 200tl yaptırmıştım ,

ya da kaskodan ücretsiz yeni cam taktırabilirsiniz

• infinite kullanıcısına yanıt

Orijinal cam siparişini 2 hafta önce kasko aracılığıyla Honda yetkili servisinde verdim. Onu beklemekteyim. Yetkili servis bana "siz muayeneyi geciktirmeyin hafif kusurla geçer" dediler ama bilemedim açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

Burada ve internette çeşitli yerlerden araştırdım açıkçası ve bundan daha uzun, sürücü bölgesinde de bulunan ve uzayan çatlak/çiziklerin geçtiğini gördüm (hatta bir videoda benimkiyle benzer hizada olan bir çatlağın görüş açısını da etkilemediğini söyledi) ancak tam olarak kendiminkine benzer bir durum da bulamayınca emin olamadım.

• pixelbs kullanıcısına yanıt

Üstünden neredeyse 2 yıl geçti, bu etkiler mi?

• sanırım etkilemez , yeni cam siparişi verdiyseniz ,onu bekleyin ,

muayeneden geçmese bile ,size 1 ay süre veriyorlar ,

ozamana kadar yeni camı taktırırsınız

• Gidin önce şansınızı deneyin belki hafif kusur olarak geçer.

Geçmezsede 1 ay ücretsiz muayene tekrarı var o süre içinde yaptırırsınız.

• Hocam çatlak değil, resmen kırılmış gibi bir şey olmuş. 2 sene neden beklediniz bence çok riskli, boşverin muayeneyi falan canınızdan sevdiklerinizden kıymetli değil ki.. zaten kasko da varmış, değiştirtmek için 1 saniye dahi beklemezdim. Şöför tarafında olması dikkati de dağıtır, görüşü de bozar. Muayeneye kadar beklemenize şaşırdım açıkçası

• pixelbs kullanıcısına yanıt

Evet, geçse de geçmese de tahminimce o 1 aylık sürenin ilk 1 haftası içinde o işi çözmüş olurum.

• khanstern kullanıcısına yanıt

Hocam başta ben de biraz çekinmiştim ama sonrasında sayısızca yoğun kar/yağmur yağışına rağmen bir şey olmayınca ve büyümemesiyle, görüş açımda rahatsızlık hissetmeyince kullanmaya devam etmiştim.

Arabanın içinde cama dokunduğumda bir kırık vs. hissetmiyorum ancak dışarıdan dokunduğumda camın o katmanının biraz kalkmış olduğunu hissediyorum.

• sssemih24 kullanıcısına yanıt

Evet, mecburen gidip deneyeceğim. Çevreye de sorduğumda pozitif-negatif karışık reaksiyon aldım. Hatta istersem muayene öncesi görevli ile görüşüp bu durum hakkında kısaca konuşabileceğimi söyleyenler de oldu. Göreceğiz bakalım. En büyük derdimiz hayatta böyle şeyler olsun. :D

• konuda bir kac kere yazilanin aksine muayeneden kalinca verilen bir aylik sure ucretsiz muayene tekrari icin verilen sure. Yani normalde muayenenin bittigi tarihte yine bitiyor, uzamiyor. Bu durum muayene kagidinda yaziyor ama kimse okumuyor...

Polise denk gelirseniz islem yapma hakki var.

• Ön camlar kasko bozulmadan değişmiyor muydu? öyle kaldı aklımda

• TiSKE kullanıcısına yanıt
    Hasarsızlığı bozmuyor ama belirli bir meblağı karşılıyor, kasko şartlarına bakmak lazım.
    Ekleme: kendi kaskoma baktım, 8 adet tamir? ve cam değişiminde muafiyet yok diyor. Hepsini karşılıyormuş. Hasarsızlığa etkisi yokmuş. Poliçeye bakmak lazım kısaca, çoğu belirli bir kısmını kasko sahibine rücû ettirebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 13 Ocak 2023; 15:18:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmez.

• Gidip şansınızı deneyin. Geçmezse zaten 1 ay süresi var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.