Bildirim
Araç Şase Numarasından Bilgi Öğrenme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Not düşmeyi unuttum genel özelliklerinden ziyada sistem ve dnanım özelliklerini istiyorum örneğin vites kutusu seri numarası üretim yeri sigorta kutusu beyni yada üretim yeri ve seri numarası gibi.
Hertürlü bilgiye ulaşmak istiyorum yani -
Kimse öyle bi site bilmiyormu ya? ücretsiz bütün bilgilerini gösteren
Konu upp -
citroen vin decoder diye arat, çıkan sitelerde şasi yan vin nosu ile arama yaptırıp sitesine göre çeşitli bilgilere ulaşabilirsin. -
Mercedes Bmw ve Opel tamam da,Citroen maalesef bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 24 Ağustos 2013; 10:45:32 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
citroen vin decoder diye arat, çıkan sitelerde şasi yan vin nosu ile arama yaptırıp sitesine göre çeşitli bilgilere ulaşabilirsin.
Hocam çok teşekkür ederim onları bende buldumda arabanın genel özelliklerini biliyorum zaten ben, diğer özelliklerini öğrenmem için para istiyor benden..
Bazı oto elektrikçilerine filan soruyorum onlar nasılsa anında bütün parçaların fiyatlarına kadar bulabiliyor. Hangi siteyi kullanıyorlar kendilerine özel program yada site olduğunu düşünmüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: DreamheathLobby
quote:
citroen vin decoder diye arat, çıkan sitelerde şasi yan vin nosu ile arama yaptırıp sitesine göre çeşitli bilgilere ulaşabilirsin.
Hocam çok teşekkür ederim onları bende buldumda arabanın genel özelliklerini biliyorum zaten ben, diğer özelliklerini öğrenmem için para istiyor benden..
Bazı oto elektrikçilerine filan soruyorum onlar nasılsa anında bütün parçaların fiyatlarına kadar bulabiliyor. Hangi siteyi kullanıyorlar kendilerine özel program yada site olduğunu düşünmüyorum.
Service.cutroen.com diye citroenin kendi sitesi var beyana (gerçekdışı da olabilir) dayalı olarak erişim yetkisi veriyor.
Orayı deneyin. Veya spare part by vin diye aeatınca çeşitli siteler ve oonların adreslerinin toplandığı forum başlıkları çıkıyor, oralardan bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DreamheathLobby
quote:
Bazı oto elektrikçilerine filan soruyorum onlar nasılsa anında bütün parçaların fiyatlarına kadar bulabiliyor. Hangi siteyi kullanıyorlar kendilerine özel program yada site olduğunu düşünmüyorum.
Service.cutroen.com diye citroenin kendi sitesi var beyana (gerçekdışı da olabilir) dayalı olarak erişim yetkisi veriyor.
Orayı deneyin. Veya spare part by vin diye aeatınca çeşitli siteler ve oonların adreslerinin toplandığı forum başlıkları çıkıyor, oralardan bakabilirsiniz.
bu citroenin sitesinde tam olarakne yapçaz fransızca yazıyor muhtemel anlıyamadım.
http://service.citroen.com/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X