Şimdi Ara

Araç Şase Numarasından Bilgi Öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Citroen C4 model aracım var millet nasıl oluyosa şase numarasını yazıyor aracın bütün bilgilerini görüyor onu nasıl yapıyorlar hangi siteden lütfen bi yardım edin.

• Not düşmeyi unuttum genel özelliklerinden ziyada sistem ve dnanım özelliklerini istiyorum örneğin vites kutusu seri numarası üretim yeri sigorta kutusu beyni yada üretim yeri ve seri numarası gibi.

Hertürlü bilgiye ulaşmak istiyorum yani
  • Kimse öyle bi site bilmiyormu ya? ücretsiz bütün bilgilerini gösteren

Konu upp
  • citroen vin decoder diye arat, çıkan sitelerde şasi yan vin nosu ile arama yaptırıp sitesine göre çeşitli bilgilere ulaşabilirsin.
  • Mercedes Bmw ve Opel tamam da,Citroen maalesef bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 24 Ağustos 2013; 10:45:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

citroen vin decoder diye arat, çıkan sitelerde şasi yan vin nosu ile arama yaptırıp sitesine göre çeşitli bilgilere ulaşabilirsin.

Hocam çok teşekkür ederim onları bende buldumda arabanın genel özelliklerini biliyorum zaten ben, diğer özelliklerini öğrenmem için para istiyor benden..

Bazı oto elektrikçilerine filan soruyorum onlar nasılsa anında bütün parçaların fiyatlarına kadar bulabiliyor. Hangi siteyi kullanıyorlar kendilerine özel program yada site olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

quote:

citroen vin decoder diye arat, çıkan sitelerde şasi yan vin nosu ile arama yaptırıp sitesine göre çeşitli bilgilere ulaşabilirsin.

Hocam çok teşekkür ederim onları bende buldumda arabanın genel özelliklerini biliyorum zaten ben, diğer özelliklerini öğrenmem için para istiyor benden..

Bazı oto elektrikçilerine filan soruyorum onlar nasılsa anında bütün parçaların fiyatlarına kadar bulabiliyor. Hangi siteyi kullanıyorlar kendilerine özel program yada site olduğunu düşünmüyorum.

Service.cutroen.com diye citroenin kendi sitesi var beyana (gerçekdışı da olabilir) dayalı olarak erişim yetkisi veriyor.

Orayı deneyin. Veya spare part by vin diye aeatınca çeşitli siteler ve oonların adreslerinin toplandığı forum başlıkları çıkıyor, oralardan bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

quote:

Service.cutroen.com diye citroenin kendi sitesi var beyana (gerçekdışı da olabilir) dayalı olarak erişim yetkisi veriyor.

Orayı deneyin. Veya spare part by vin diye aeatınca çeşitli siteler ve oonların adreslerinin toplandığı forum başlıkları çıkıyor, oralardan bakabilirsiniz.

bu citroenin sitesinde tam olarakne yapçaz fransızca yazıyor muhtemel anlıyamadım.
    http://service.citroen.com/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.