Şimdi Ara

Tüm şase numarasını isteyen satıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araca internet üzerinden yedek parça alacağım. bazı satıcılar 8 haneli şase numarasını isterken,bazıları tüm şase numarasını istiyor. bunun sebebi nedir ? eskiden olsa düşünmeden söylerdim fakat buradan okuduğum dolandırıcılıklardan sonra araştırıp soruşturayım dedim. bütün şase numarası elinde olsa bir kötülük,sakatlık,dolandırıcılık yapabilir mi ?

• verme yine de..belli olmaz,memleketin hali çok kötü.kimseye güven olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şase no camın kenarındada yazıyor gizlenecek birşey olsa gizlenirdi bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şase numarasının son 7-8 hanesi genelde aynı modelin sıralı numaraları oluyor, ondan önceki numaralar zaten aynı araç modeli için hepsinde sabit. Örneğin benim araçta ZAR939000 diye başlayıp ardından 7 haneli değişken kısım geliyor. Diğer ZAR9390000 kısmını gizlemenin hiçbir mantıklı tarafı yok zaten o araçların hepsinde aynı.
  • 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şasi numarasını sisteme girip aracınızla birebir uyumlu olan doğru parçayı alabilmek ve size satabilmek için istiyorlar. Vermenizde bir sakınca yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 28 Mart 2019; 10:20:40 >
  • Şasi numarasıyla giriş yaptıklarında direk parça numarası cıkıyor aynı marka model aynı yılda cıkan 2 kasa olabiliyor.Korkulucak bir durum yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    kimisinin son 8 i isteyip kimisinin hepsini istemesinin olayı ne peki ? onun görebildiğini diğeri niye göremiyor.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    birinin son 8 yeter deyip diğerinin hepsini istemesini anlamadım. madem şu zar yazan bölüm hepsinde aynı istese ne olacak istemese ne olacak ? yani aynıysa bir fark yaratmaz. memleket öyle saçma bir hal aldı ki, 10 sene önce aklımıza gelmeyecek şeylerden bile huylanır olduk. başına olmadık bir iş çıkar , hakim savcı git gel uğraş dur işin yoksa uzar da uzar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

kimisinin son 8 i isteyip kimisinin hepsini istemesinin olayı ne peki ? onun görebildiğini diğeri niye göremiyor.
    Üstte bir arkadaşın da belirttiği gibi şasi numaralarında son 8 rakam farklı olabildiği için sadece son 8 rakamı almaları da işlerini görüyordur diye düşünüyorum. Parçacıların kötü niyetle şasi numarası talep edeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 28 Mart 2019; 10:20:51 >
  • Bir çok aracın önünde yazıyor zaten. Ayrıca zaten farklı olan kısmı son 8 hanesi, onu vermekten farksız tamamını vermek
  • Şase numarasınız alıcı veya satıcıyla paylaşmakta hiçbir sakınca yoktur.
  • Camın önünde tümü yazıyor, sokaktan geçerken isteyen yazar gider.
  • parça işi mekanikte akarı kokarı çok olan bir iş bazen parça aynı gibi gözüküyor fakat bağlantı yerlerinde 1 mm farklılık oluyorbirinde tırnak oluyor ötekinde olmuyor diş derinliği farklı oluyor vs vs.

veya senin markanda yedek parça olmuyor geç tedarik durumu var direk parça numarasından başka araçlarda kullanılan aynı parçayı bulup tedarik eder.

vermenizde bir sakınca yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.