< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeYYaZ_007 -- 26 Ocak 2020; 20:24:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeYYaZ_007 -- 26 Ocak 2020; 20:24:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, bende egea hakkın da biraz yorum yapayım nacizane. Nikahım için 3 günlüğüne rentacar aracı kiraladım, daha 600 km deydi araç. Arka koltuklar ve bagaj dahi kullanılmamış bir araçtı. Bu 3 günde anadolu ve avrupa yakası arası mekik dokudum en yoğun trafikte kullandım daha çok ve uzun yol olarak gölcüğe de gittim. 4 kişi de bindik araca çoğu zaman, hatta bu şekilde kağıthanenin dik yokuşlarına da çıktım. Kullanımım bu şekildeydi ve aracın deposu tek dişe düşene kadar kullandım, öyle doldurdum. 36 litre aldı 6.080tl den toplam 217tl ye depo fullendi. 800 km kullandım ama araç biraz daha rodajını tamamlarsa rahatlıkla 1000km üstü görür diye düşünüyorum (istanbul şartlarında). Motor sesinden rahatsız olmadım, 120 civarı rüzgar sesi geliyor, 170km hızı geçemedi, ses sistemi vasattı, sıfır araç tabi trim sesi yoktu, ben dönüş çapını çok beğenmedim ama city mod direksiyon olması çok rahattı. Çok uzattım, toparlayacak olursam ben çok okuyordum olumsuz yazı ama araca binip bu kadar yol yapınca bakış açım değişti. Günümüz şartlarının durumu belli ve ekonomik durum açısından bakacak olursak alınıp gönül rahatlığıyla binilecek bir araç belki fazlasını bile karşılar. Her şey gönlünüzce olsun.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeYYaZ_007 -- 25 Ocak 2020; 20:48:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 25 Ocak 2020; 23:46:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 25 Ocak 2020; 23:47:43 > |
|