Şimdi Ara

Civic 2014 mü Egea 2020 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • civic fazla pahalı gibi geldi bana... daha 1 ay olmadı arkadaş 90 a aldı 2013 premium donanımını... civic olurdu benim tercihim ama bu fiyata fb7 değil fc5 bile zorlanır gibi :)
  • 2014 civic nasıl 120bin tl 2.eli yahu. Az daha zorlasan son kasa 0 alınır.yok civic içinden geçer yok civic şöyle döver.Yahu akıl var mantık var 2020 civic ile 2020 egea kıyaslanmıyor burada. 2014 model 70bin km ile 2020 model 0 km egea kıyaslanıyor.Al egeayı rahat rahat garantili kullan hocam.Beğenmezsen zaten piyasası var.
  • Şaka mısınız?tabiki egea.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki Egea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

İkisini de almamhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sifirdan-farksiz-hatasiz-megane-4-lpg-ve-bol-extrali-782692882/detay

1.6 Megane Touch alırım hem dolu + hem yeni hemde lpg uyumlu
    hocam tavsiyenize cok sasirdim bende 2019 corolla kullaniciyim sizden corolla tavsiyesi beklerdim megane kutuk gibi araba disi guzel ici dacia araclar gibi estetik sifir

• civic fazla pahalı ama her şartta civicle egea karşılaştırılamaz bile. Civic e hakaret etmenin daha farklı yolları var
  • O paraya alınacak en iyi araç focus 3 MCA dizel. Bahsettiğiniz araçlardan bariz daha kaliteli, çok güçlü ve ekonomik araç.
    İnce eleyip temiz ve az km yapmış bulun. 1.5 dizel öncelikli, olmazsa 1.6 dizel alın. Manuel almanızı daha çok tavsiye ederim. (Yarı otomatiklerin hepsine karşıyım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 26 Ocak 2020; 20:28:12 >
  • 508, İnsignia parasına harcanmış civic satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OhioWillBeEliminated -- 26 Ocak 2020; 20:28:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

hocam tavsiyenize cok sasirdim bende 2019 corolla kullaniciyim sizden corolla tavsiyesi beklerdim megane kutuk gibi araba disi guzel ici dacia araclar gibi estetik sifir

Alıntıları Göster
    Corolla önereceğim ama fiyatlar uçtu gitti.

Ben 100.000 TL aldım manuel bu paraya bir daha olsa bir daha alırım ama şimdi 133.000 TL istiyorlar çok para

Hele ikinci elleri sıfırı ile aynı para megane 2 el fiyatları baya uygun

Fiyatından dolayı corolla öneremiyorum malesef

Megane özellikle şuan f/p fiyatları çok uçmadı civic ve corollaya nazaran.

İki araç aynı para olursa corolla öneririm ama 2 el de bu denli fiyat farkı varken megane hiçte mantıksız gelmiyor hemde bu dolulukta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 26 Ocak 2020; 20:36:36 >

• Beklenti önemlidir yıllarca kullanayım sürüş keyfi ve konfor ve stabilizesi iyi olsun dediğinizde Honda. Ama bı yerden bı yere götürsün en az 3 4 yıl sanayiye uğramadan bineyim derseniz sıfır Fiat mantikli. Tamamen beklenti meselesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bende egea hakkın da biraz yorum yapayım nacizane. Nikahım için 3 günlüğüne rentacar aracı kiraladım, daha 600 km deydi araç. Arka koltuklar ve bagaj dahi kullanılmamış bir araçtı. Bu 3 günde anadolu ve avrupa yakası arası mekik dokudum en yoğun trafikte kullandım daha çok ve uzun yol olarak gölcüğe de gittim. 4 kişi de bindik araca çoğu zaman, hatta bu şekilde kağıthanenin dik yokuşlarına da çıktım. Kullanımım bu şekildeydi ve aracın deposu tek dişe düşene kadar kullandım, öyle doldurdum. 36 litre aldı 6.080tl den toplam 217tl ye depo fullendi. 800 km kullandım ama araç biraz daha rodajını tamamlarsa rahatlıkla 1000km üstü görür diye düşünüyorum (istanbul şartlarında). Motor sesinden rahatsız olmadım, 120 civarı rüzgar sesi geliyor, 170km hızı geçemedi, ses sistemi vasattı, sıfır araç tabi trim sesi yoktu, ben dönüş çapını çok beğenmedim ama city mod direksiyon olması çok rahattı. Çok uzattım, toparlayacak olursam ben çok okuyordum olumsuz yazı ama araca binip bu kadar yol yapınca bakış açım değişti. Günümüz şartlarının durumu belli ve ekonomik durum açısından bakacak olursak alınıp gönül rahatlığıyla binilecek bir araç belki fazlasını bile karşılar. Her şey gönlünüzce olsun.

• Abi 120bin çok ciddi bir rakam neden egea gibi 3. Dünya ülkeleri için üretilen bir araca yöneldiniz. Kararınıza saygım var fakat focus ceed gibi çok daha iyi araçlar alabilirsiniz.

• Civic

• fakiramaseksi kullanıcısına yanıt
    Yani 100 binde ikinci el ve yaşlı LPG yada benzinli araç almaktansa sıfır Multijet almak daha mantıklı geliyor.

• FeYYaZ_007 kullanıcısına yanıt
    Citroen c4 alırım 30 35binde 2016 2017 model yinede egea almazdım ben. Egeanın heryeri sıfır olsa ne olacak ki.5bin euro maliyeti bile olmayan bir araba

• Egea için bayiye bir gidin, test sürüşü yapın zaten tüm tereddütleriniz yok olacaktır ve 6 Yaşındaki arabaya 110 bin ₺ vermeyi düşünmenin bile ne büyük hata olduğunu fark edersiniz. Burada da birçok akl-i selim arkadaş zaten Egea önermiş, doğrusu da budur.
  • Civic parasının arabası değil ama ikinci elde 50 yaşında da olsa daha çok para edecektir Egea'dan bunu da düşünmek lazım.
  • sen şimdi araba alacaksın psikolojin düzelcek ama
    fd6 civice 120 bin verince psikolojin yine bozulacak.
    Civic 2014 mü Egea 2020 mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.