Sangyong torres 1.5 Benzin 1.9 milyon
Merhabalar;
Bayide şuan 1.910 tl fiyat veriyorlar.Test sürüşü yaptım.Beğendiğim yanları var beğenmediğim yanları var ama servis ve diğer konularda çok emin olamıyorum.Yakıtı fazla,iç kalite yani çok aman aman değil,multimedyada orta şeker ama geri kalan fena değil gibi duruyor.Al sat için değilde yani keyifle binilecek suv olarak bakıyorum.Çok ters görüşler var biri çok iyi diyor biri bulaşma diyor.Kullanan var mı aranızda?
Skoda Karoq Sportline yada başka öneri lütfen?
Merhabalar Herkese,
Bütçem yaklaşık 1800-1900 arası olacak ve yerden yüksek bir araç bakıyorum.
Skoda Karoq Sportline paketi çok hosuma gidiyor kasa olarak.Daha öncede fabia ve kamiq aracım olduğu için memnundum.
Elektrikli araç olsun istemiyorum.Çok uzun km yapmıyorum.
Sedan araç düşünmüyorum sadece mercedes c200d 2018-2020 kasalar exclusive paketler dikkatimi çekti o fiyata alınır mı emin olamadım.
Aile aracı olarak kullanacağım.Skoda Karoq sportline harici alternatif olabilecek başka model belirtirseniz sevinirim.
Merhaba;
İlk defa üzerimdeki aracı yarın noterden satışını gerçekleştireceğim. İnternetten baktım ama çok net algılayamadım.
Aracımı sattıktan sonra kasko, şirket tarafından otomatik iptale mi düşüyor yoksa satıştan önce veya sonra bildirmem gerekiyor mu?
Ayrıca trafik sigortası içinde herhalde 15 gün devam ediyor ama aynı şekilde bunu da bildirmem gerekiyor değil mi?
Skoda Kamiq vs Seat Leon
Merhaba hepinize hayırlı günler;
Yakın zamanda aracımı satıp üzerine birşeyler koyacağım.Butcemin el verdiği Max 750 bin TL.Aklimda 2 araç oluştu yalniz ikisinde de beni cezbeden tarafları oluyor.Degerli görüşlerinize ihtiyacım var.
Skoda kamiq Premium
+Cam tavan alabiliyorum
+Hayalet ekran var
+Leona göre biraz daha yüksek
-Eski tıp el fren,sürüş destek sistemi yok
-Tsi motor var.Dezavantaj sayılmaz yinede
Seat Leon Style Plus
+Elektromekanik el freni var bence hoş duruyor
+Katlanir ayna var
+Sürüş destek sistemi var(şerit takip,on bölge fren)
+hybrid Etsi motoru var
-Cam tavan yok,hayalet ekran yok
Belki dikkat etmem gereken başka özellikleri vardır ama gözüme çarpan bariz farklari bunlar .Sizce aynı bütçeye yakın hangi model tercih edilir?
Maksimum 530K bütçe araç tavsiye.
Merhabalar;
Skoda fabia 2018 aracım var 3 yıldır güzel bir şekilde kullanıyorum ama artık hem segment hem hacimden dolayı yetmemeye başladı.
2.Elde çok baş ağrıtmayacak düşük km otomatik bir araç olması lazım.0 alamayacagım için o segmentlerde wv grubu araç bakmak istemiyorum dsg çekincemden dolayı.
Hyundai tucson öneriliyor genelde forumda,Peugot 2008 lerde tabi ön planda. Açıkcası SUV veya suvcuk sizin deyiminizle araç tavsiyelerinize açığım kullanmış olanlar varsa.
Gerçekten bu konu hakkında daha ciddi yaptırımlar olmayacak mı? :) .Tartışan kişilere dediğim birşey yok onlarada sonuç olarak salça olanlar var ama bu pandemi dönemi bilgi paylaşımına ihtiyacımız var hala dolar,kuran,hükümet gırla gidiyor konu.Bu da tepki konusudur nokta..Şimdi o kadar kişi içinde cezayı yiyen ben olurum.
320k maksimum C-D Segment Araba
Merhaba sayın dh ailesi;
Elimdeki mevcut hb aracımı satıp model yükseltmek istiyorum.Yaklaşık 1 aydır bakıyorum ama o kadar çok bilgi kirliliği mevcut ki elimi nereye atsam vazgeçtim.İstanbul içi kullanıcam açıkcası dizel olması tercihim ama tabi olmazsa olmaz değil.Şanzıman otomatik olursa daha iyi olur.Öyle yüksek performans beklentim yok.Sakin kullanım.Biraz daha öncelik olarak aracın kasası ve konforu.Sedan bakıyorum .
İlk başta bana yakın gelen araçlar şunlar fikir vermesi açısından (biraz görsellik ön planda kalıyor sanki :)
Audi A3 Sedan 1.6D
Mercedes ClA 180 (motor performans cok önemli değil,arka kısım biraz dar o yüzden çok geniş hacim aramıyorum)
Daha önce baktıgım peugot 2008 veya citroen c4 c5 kasalarıda vardı ama inanın bu paraları vermek içimden gelmedi .Yoksa çok güzel arabalar.Tabi bunların yanı sıra bakımı veya yedek parça servis gibi konularıda mevcut.O yüzden sizin değerleri görüşlerinize ihtiyacım var.
101 kuralları kafa karıştıran soru
|
Yeni Skoda SuperB
İstanbul Kil-Pasta Cila Öneri
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.038
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 16.468 (Bu ay: 297)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 153 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO