Merhaba sayın dh ailesi; Elimdeki mevcut hb aracımı satıp model yükseltmek istiyorum.Yaklaşık 1 aydır bakıyorum ama o kadar çok bilgi kirliliği mevcut ki elimi nereye atsam vazgeçtim.İstanbul içi kullanıcam açıkcası dizel olması tercihim ama tabi olmazsa olmaz değil.Şanzıman otomatik olursa daha iyi olur.Öyle yüksek performans beklentim yok.Sakin kullanım.Biraz daha öncelik olarak aracın kasası ve konforu.Sedan bakıyorum . İlk başta bana yakın gelen araçlar şunlar fikir vermesi açısından (biraz görsellik ön planda kalıyor sanki :) Audi A3 Sedan 1.6D Mercedes ClA 180 (motor performans cok önemli değil,arka kısım biraz dar o yüzden çok geniş hacim aramıyorum) Daha önce baktıgım peugot 2008 veya citroen c4 c5 kasalarıda vardı ama inanın bu paraları vermek içimden gelmedi .Yoksa çok güzel arabalar.Tabi bunların yanı sıra bakımı veya yedek parça servis gibi konularıda mevcut.O yüzden sizin değerleri görüşlerinize ihtiyacım var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroKO -- 29 Mayıs 2021; 15:15:45 > |
Bildirim