Şimdi Ara

100.000 TL'ye otomatik vites C segment araç önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasa almış başını gidiyor. Yıl sonuna doğru fiyatların azalacağını düşünüyorduk ama tam olarak etki etmedi sanırım.

2 yıl önce 66 bin TL'ye pahalı diye almadığım Leon şimdi 85 Bin TL.

Araçtan beklentilerime gelince : Konfor benim için ön planda, Yakıt olarak 7-8 lt geçmeyen, otomatik vites performansı tatmin edici ve mümkün ise max 70-80 bin KM civarında olan C segment bir otomobil.

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• zafan z kullanıcısına yanıt
    Z zafan demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: zafan

sahibinden.com
    Volkswagen / Golf / 1.2 TSI / Comfortline / SAHİBİNDEN SIFIR KOKUSU İÇİNDE sahibinden.comda - 755803074
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-sifir-kokusu-icinde-755803074/detay
    60 binde arabada sıfır kokusu falan kalmaz 15 binde bile koku kalmıyor başta balık kokmuş
    DCT yağlı çift kavramadır. Komple şanzıman değişimi ya da mekatronik diyeceğimiz değişiklikleri çok nadir yapar. Kavramayı da garantiden değiştirebilirsiniz. VAG gibi trip atarak-hatta olmadığı konusunds yalan söyleyerek- yapmıyor. Tork dayanımı ise DSG'den daha yüksek.
    Tam otomatikleri hafif şehir içinde 7-8 litre yakar, çok değil.

Alakası bile yok. 16.000 KM'dir 508 BlueHDi kullanıyorum, fazlasıyla konforlu ve rahat. Sarf malzemesi olan fren balatası dışı şu ana kadar düz bakımlar ile gitti(Aküyü saymazsak).

Takır takır satılmıyor, gözüme kestirdiğim Octavia 3 ayda satılmamıştı. Değer kaybı az da olsa olur. En çok değer kazanan araç da değil. Hondalar var.

2004 Golf'e 50.000 demek komik olur, geçen forumdan birisinin tanıdığı 70.000'e tertemiz 508 satmış 2013 model. Daha ne olsun?
    En iyi seçim Golf olur bu fiyatlara C segmentten.
    Foruma sorarsan alınmaz derler, zaten bunlara soracaksın sonra tam tersini yapacaksın ki doğruyu bulasın. Tüm dünyada en çok satan C heçbek araç olan Golf sınıf lideri zaten. Çoluk çouğun lafıyla da değerinden bir şey kaybetmez
    Hangi aracı almaya karar verirseniz verin en az 1 ay piyasayı takip edin aracın kaça satıldığını görün acele etmeyin mümkün mertebe ilk sahibinden veya en fazla ikinci sahibinden servis bakımlı değişensiz hasar kaydı 4000 -5000tl geçmeyen araçlara bakın ne olursa olsun kimseye güvenmeyin iyi bir firmadan full expertiz aracın beynine aırbaglerine de bakan expertiz yaptırın bir de ayrıyetten sanayi de iyi bir ustanız varsa ona gösterin .Şehir dışında araç bakmaya gidecekseniz mutlaka iç dış ayrıntılı resim video isteyin .Hasar kaydı ve kilometre sorgulamalarını şaseden yaptırın (plaka değişmiş olabiliyor). Piyasada çok temiz araç kalmadı dikkatli olun kolay gelsin ...
    Bir de bunun Leon subesi var o daha da komik.

Sahibi olmasak Leon'u araba zannedecegiz :) Golf onun yanında yine neyse yani kabul edilebilir, Golf artığı Leon n'olacak yani. Ha Golf ortalamanın bir tık üstü sadece görünür yerlerde kalite algısı iyi ama yine neyse

Konu sahibine gelirsek ben de dolu bir Ceed öneririm
    Ben de TDI+ DSG kullanınca acaba diyorum bu forumdakilerle benim kullandığım farklı mı ?

DSG evet hızlı ve sarsıntısız vites değiştiriyor. Patlamazsa eyvallah sorun yok , tek kavramadan tabi ki daha iyi bu arada. 100 110 beygirlik arabada hızlı değiştirse n'olacak orası da ayrı ama

Şanzıman patlamazsa da ben de olduğu gibi motor patliyor :) yani hocam eyvallah yorum yapın ama gerçekten yorum yapmaktan öte bir durum bu. Orta sınıf orta marka/model arabalar bunlar ben anlamadım ki dokunulmazlığı varmış gibi davraniyorsunuz.

Neyse bı yere varmaz bu olay , konuyu şişirmeyelim.
  • sahibinden.com
    Volkswagen / Golf / 1.2 TSI / Comfortline / SAHİBİNDEN SIFIR KOKUSU İÇİNDE sahibinden.comda - 755803074
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-sifir-kokusu-icinde-755803074/detay

• quote:

sahibinden.com
    58.000 Km de garantisi dolmuş (2014 Model) DSG li aracı insan düşmanına tavsiye etmez. Üstelik 105.000 TL Yuh yani.

• quote:

sahibinden.com
    60 binde arabada sıfır kokusu falan kalmaz 15 binde bile koku kalmıyor başta balık kokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 15 Kasım 2019; 10:56:15 >

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Osuruk kokusundan bahsediyorsa o olabilir anca.
  • Kia Ceed'in hafızalı koltuklu, cam tavanlı dizel otomatik bir modeli var. Bakındım ama bulamadım. Arkadaşım aldı, arabadaki donanıma hayran kaldım. Araştırmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Kia Ceed'in hafızalı koltuklu, cam tavanlı dizel otomatik bir modeli var. Bakındım ama bulamadım. Arkadaşım aldı, arabadaki donanıma hayran kaldım. Araştırmanızı öneririm.
    Ceed Premium.
  • LPG li Civic - Elentra dizel - otomatik
    İ30 dizel - otomatik..
    Ceed Dizel- otomatik...
  • Elentra dizel otom. Elite paket
  • Peugeot 308 öneriliyor genelde bu fiyatlara, ben de bu fiyatlara otomatik bakınıyordum sonra manuel Leon aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therocqula -- 15 Kasım 2019; 12:46:28 >
  • Therocqula kullanıcısına yanıt
    Memnun musun peki başkan.
  • secondchance55 S kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da kullanmama rağmen memnunum epey, 1.4 TSI 125 bg FR paket olarak aldık aracı, 37 bin KM'deydi şu anda 45'lere falan geldi. Aslında golf falan almak istiyordum ama DSG beni çok kıllandırdı ve düşük km bulmak epey zor bu fiyatlara, öyle olunca Leon çok daha temiz geldi gözüme. Tasarım olarak falan da çok beğeniyorum ben arabayı. Kusur olarak trim sesleri var duymuşsundur illa, ama hafif müzik dinliyorsan kulağa gelmiyor aşırı.

Hangi ilde kullanacaksın aracı bilmiyorum fakat aşırı trafik haricinde çok yormuyor beni manuel olması. Bundan sonraki hedefim BMW 1 veya Mercedes A serisi bakalım

Neden 308 almadım, piyasası çok fazla yok gibi ve ikinci elde çok değer kaybetmesini istemedim çünkü uzun vadeli planlamıyordum ilk arabam olacağı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therocqula -- 15 Kasım 2019; 12:57:18 >

• Dsg önermeyin diyorsunuz 2015 üzeri i 30 kia da çift kavrama önceki tam otoamatikler ise benzinden çok yakıyor .

308 citroen c4 tam otomatik dizeller az yakar ama arkadaş konfor arıyorum demiş Fransızlar da konfor ne arar teneke araçlar dökülür iki gün sonra

Golf hiçbir zaman değer kaybetmez dsg patlıyor diyorlar ikinci el yine en pahalı araçlar dsg takır takır satılıyor

2004 model golf 4 almaya kalksan 50 bin tl
  • Therocqula kullanıcısına yanıt
    İki arkadaşım da leon aldı onlarda gayet memnun yakıt tüketimi ve ses yalıtımı konusunda. Sanırım bende manuele yönlenebilirim. Otomatik 15 bin üzerine koyuyor.
  • Manuel alacaksan hiç düşünme 1.4 golf tsı comfortline higline al geç
  • 308, 2016 ve üzeri geliyorsa
  • secondchance55 S kullanıcısına yanıt
    Evet uzun yolda 5 - 5.3 arasında yaktım ben hızım düşük olmamasına rağmen. Şehir içinde 8-9'ları görebiliyor malum İstanbul trafiği abartılı. Hem otomatik hem manuel araştırıp temiz bir araba çıkarsa manuele de şans verebilirsiniz.
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    oho sen uyuyon sıfır oto kokusunu bile şişeleyip satıyorlar
  • En iyi seçim Golf olur bu fiyatlara C segmentten.
    Foruma sorarsan alınmaz derler, zaten bunlara soracaksın sonra tam tersini yapacaksın ki doğruyu bulasın. Tüm dünyada en çok satan C heçbek araç olan Golf sınıf lideri zaten. Çoluk çouğun lafıyla da değerinden bir şey kaybetmez
  • quote:

sahibinden.com
    araç senin herhalde yoksa mantıklı bi cevap bulamıyorum bunu paylaşmanda

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.