Bildirim
100.000 TL'ye otomatik vites C segment araç önerileriniz. (3. sayfa)
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bakım ve motor yıkama toplam 700 lira veriyorum yıllık olarak. Parça değişimi yaptırmadım o yüzden bilgim yok açıkçası ama pahalı olma ihtimali var. Kastettiğiniz fren balata değişimi gibi bişeyse çok pahalı değil.
Beni üzmedi şuana kadar. Sanıldığı kadar da yakmıyor bu arada, benim ortalamam 7.3, benim aracım değil genel olarak bakarsanız da bmw almayı düşünebilirsiniz. -
quote:
DSG önermeyin diyorsunuz 2015 üzeri i 30 kia da çift kavrama önceki tam otoamatikler ise benzinden çok yakıyor .
DCT yağlı çift kavramadır. Komple şanzıman değişimi ya da mekatronik diyeceğimiz değişiklikleri çok nadir yapar. Kavramayı da garantiden değiştirebilirsiniz. VAG gibi trip atarak-hatta olmadığı konusunds yalan söyleyerek- yapmıyor. Tork dayanımı ise DSG'den daha yüksek.
Tam otomatikleri hafif şehir içinde 7-8 litre yakar, çok değil.
quote:
308 citroen c4 tam otomatik dizeller az yakar ama arkadaş konfor arıyorum demiş Fransızlar da konfor ne arar teneke araçlar dökülür iki gün sonra
Alakası bile yok. 16.000 KM'dir 508 BlueHDi kullanıyorum, fazlasıyla konforlu ve rahat. Sarf malzemesi olan fren balatası dışı şu ana kadar düz bakımlar ile gitti(Aküyü saymazsak).
quote:
Golf hiçbir zaman değer kaybetmez dsg patlıyor diyorlar ikinci el yine en pahalı araçlar dsg takır takır satılıyor
Takır takır satılmıyor, gözüme kestirdiğim Octavia 3 ayda satılmamıştı. Değer kaybı az da olsa olur. En çok değer kazanan araç da değil. Hondalar var.
2004 Golf'e 50.000 demek komik olur, geçen forumdan birisinin tanıdığı 70.000'e tertemiz 508 satmış 2013 model. Daha ne olsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
9 ay önce bu 508 BlueHDi ALLURE(!) idi, 9 ayda neler değişmiş...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikinci el olarak seçeneğin çok tabii kazıklanmayı ve arızlarla uğraşmaya sinirin sabrın ve paran varsa
. ama malesef 100.000 tl ye sıfır otomatik araç kalmadı en aşşağı 130.000 tl ye hyundai elantra veya i30 var . yada accent blue , megane ,tabii bunlar baz donanım seni 100.000 tl ödedikten sonra tatmin ederse .
benim baktığım , standart beklentimi karşılayacak en aşşağı 140.000 tl istiyorlar . bunları ötv si kredi borcu diyerek toplarsan sana sıkı bir kazık girer avrupa fiyatının 1.5 katı kadar . -
1.0 tsi golf kullanıcı olarak bence Focus. sahibinden.comFord / Focus / 1.5 TDCi / Trend X / LeasePlan`den 2015 Focus 1.5 TDCI Trend X Powershift sahibinden.comda - 756544906https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-leaseplan-den-2015-focus-1.5-tdci-trend-x-powershift-756544906/detay
-
C sınıfı diye ceed dedim D diyeydi 508 derdim gene
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kia Ceed -
5 yasinda 1.2 motor benzinli golf ve 105.000tlquote:
Orijinalden alıntı: zafan
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-sifir-kokusu-icinde-755803074/detay
bir ay önce 120'ye sıfır km golf sattı bayiler, 1.0tsi - manuel vites comfortline paket , şaka yapıyor olmalı bazı golf sahipleri
Hocam dun arkadasim izmir de sahibinden 1.16 dizel otomatik 2016 model 70.000 de sunrooflu modelini aldi. 130.000 TL Pert veya agir hasar kayitli degil. Kucum bi trameri var bagajdan resimleri mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 15 Kasım 2019; 19:40:49 >
Maalesef arac alirken tamamina kredi cekerek alanlar odedigi faizi piyasadan cikartmaya calisiyor. Sansliysak gercekten arac degerini isteyen insanlar cikabiliyor. Bu sene 2 aracta yasadik bunu.
Adam 56'ya çekecek diye piyasası 56'ya yükselmiş ve kesinlikle 56'ya satılacak anlamına mı geliyor?
Ben şimdi emsallerinin piyasası 71-72 olan arabamı 80 bin tl'ye ilana koyarım. Kimse favoriye bile almaz. Favoriyi geç açıklamayı okumak için birkaç belki açar. Anca bu.
Önemli olan oraya ne yazdığın değil, yazdığın fiyata satabiliyor musun satamıyor musun; o önemli.
Direkt 1.6 mpi golf 5'in 1.6 fsi'dan daha verimli olduğunu da bilgisi ve tecrübesi olan kişiler az çok biliyordur. Zaten motor tam bir fiyasko idi ki bu yüzden 1.4 tsi bloğa geçtiler.
Kısacası, sarı link tam bir yakında fiyatı 56'ya yükselecek olan 53.250 liralık bir çöplük. -
Dizel olduğuna emin misiniz? Trameri de azsa piyasanın çok çok altında bir fiyata almış. Dizellerin eli yüzü düzgünü ve 16 modeli şuan en az 150 binden gider. İlanımı bi süreliğine geri çektim araca acil ihtiyacım olduğundan ama 2 aydır düzenli takip ediyorum. 2 hafta önce 124 bin teklifi geri çevirdim. -
Aynen hocam yazdikimda hata yok. Bizde cok sasirdik. Bmw yi arkadasa satan bayan gitti clio aldi bizden sonra :) Bazi insanlar kucuk hasar kayitlarindan midesi bulaniyor ondan mi, yoksa piyasadan habersizler mi, gonlu zengin mi bilemiyorum denk geliyor.
Çok satılan mal iyidir anlayışı doğru değil. Avrupada DSG şanzumana 10 yıl garanti veriyor Volkswagen. Avrupada yaşıyor olsam bende golf alırdım belki. Orada yaşayan bir insanın DSG korkusu olmadan alması normal. Amerikada bakın volkswagen ne alemde. Araba yerine konulmuyor. Her ülke kendi şartlarına göre değerlendirilerek yorum yapılmalı. Volkswagen son yıllarda Türkiye'de çok satış yapamasa bile önceki yıllarda deli gibi satış adetleri yakaladı. Ve bu pazarı hiç önemsemedi kronik dsg sorununu kabul etmedi müşterilere ittirdi ücretleri çoğunlukla. Bence Türkiye pazarında gerekli tepkiyi görmedi. Bu yaptığını avrupa ülkelerinin birinde yapsa tüm avrupada yankı uyandırır tepki görürdü. Ama nedense sizin gibi bazı vatandaşlar bunu savunabiliyor. Daha açık söylemem gerekirse volkswagen tüm avrupayı adam yerine koyuyor. Sana gelince , kendin öde bunu beni ilgilendirmez ne halin varsa gör diyor.quote:
Orijinalden alıntı: Melikşah_38
En iyi seçim Golf olur bu fiyatlara C segmentten.
Foruma sorarsan alınmaz derler, zaten bunlara soracaksın sonra tam tersini yapacaksın ki doğruyu bulasın. Tüm dünyada en çok satan C heçbek araç olan Golf sınıf lideri zaten. Çoluk çouğun lafıyla da değerinden bir şey kaybetmez
-
ödeyecek bir şey olmuyor ki ödeyelim, 5 yıldır dsg kullanıyorum en ufak bir arıza olmadı
olsa da verecek 2500 tl miz var o kadar büyük dert değil -
Yine DSG patlar konusuna dönmüş burası. Ben i30 arıyorum sizin fiyatlarınızda. Otomatik elit paket. Bikaç litre çok yaksın yakmasın senede 10 15 bin km geziyorum. Çokta farketmez
Bak bu adamın yorumları iyi takip edin , normal değil bu adamquote:
Orijinalden alıntı: Melikşah_38
En iyi seçim Golf olur bu fiyatlara C segmentten.
Foruma sorarsan alınmaz derler, zaten bunlara soracaksın sonra tam tersini yapacaksın ki doğruyu bulasın. Tüm dünyada en çok satan C heçbek araç olan Golf sınıf lideri zaten. Çoluk çouğun lafıyla da değerinden bir şey kaybetmez
Kafayı bozmuş VW ile ve en büyük argümanı çok satması . Anca o kadar anlıyor zannediyor ki çok satınca en iyisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X