Şimdi Ara

100.000 TL'ye otomatik vites C segment araç önerileriniz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dümenci Ragıp

Bak bu adamın yorumları iyi takip edin , normal değil bu adam

Kafayı bozmuş VW ile ve en büyük argümanı çok satması . Anca o kadar anlıyor zannediyor ki çok satınca en iyisi

Alıntıları Göster
    Bir de bunun Leon subesi var o daha da komik.

Sahibi olmasak Leon'u araba zannedecegiz :) Golf onun yanında yine neyse yani kabul edilebilir, Golf artığı Leon n'olacak yani. Ha Golf ortalamanın bir tık üstü sadece görünür yerlerde kalite algısı iyi ama yine neyse

Konu sahibine gelirsek ben de dolu bir Ceed öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dümenci Ragıp

Bak bu adamın yorumları iyi takip edin , normal değil bu adam

Kafayı bozmuş VW ile ve en büyük argümanı çok satması . Anca o kadar anlıyor zannediyor ki çok satınca en iyisi

Alıntıları Göster
    Ben bilmediğim araba hakkında yorum yapmıyorum burdakiler gibi. takip et çok istiyorsan. 3 sene tsi, 4 senedir tdi+dsg kullanıyorum. Bu sebeple bu arabayı iyi tanıdığım için bununla ilgili yorumlar yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

Ben bilmediğim araba hakkında yorum yapmıyorum burdakiler gibi. takip et çok istiyorsan. 3 sene tsi, 4 senedir tdi+dsg kullanıyorum. Bu sebeple bu arabayı iyi tanıdığım için bununla ilgili yorumlar yazıyorum.

Alıntıları Göster
    Yorum yazdığına emin misin ? Sanki sadece fanboyluk yapıyorsun gibi

Yani bi motor + şanzımanın hiç mi kötü yani olmaz senin yorumlara bakınca :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

Alıntıları Göster
    Ben de TDI+ DSG kullanınca acaba diyorum bu forumdakilerle benim kullandığım farklı mı ?

DSG evet hızlı ve sarsıntısız vites değiştiriyor. Patlamazsa eyvallah sorun yok , tek kavramadan tabi ki daha iyi bu arada. 100 110 beygirlik arabada hızlı değiştirse n'olacak orası da ayrı ama

Şanzıman patlamazsa da ben de olduğu gibi motor patliyor :) yani hocam eyvallah yorum yapın ama gerçekten yorum yapmaktan öte bir durum bu. Orta sınıf orta marka/model arabalar bunlar ben anlamadım ki dokunulmazlığı varmış gibi davraniyorsunuz.

Neyse bı yere varmaz bu olay , konuyu şişirmeyelim.

• tartışmaya gerek yok, orta sınıf araba falan tamam da bizim de bütçemiz belli, gidip üst sınıf arabalarla ilgili fikir belirtemem ya :)
  • Düşünürsen elimde hatasız boyasiz LTZ Captiva var 98 binde 110 bin lira

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.