Şimdi Ara

850.000 TL'ye otomatik, az yakan ve hatchback araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Maksimum 850.000 TL bir bütçem bulunmakta.
    Otomatik vites,
    Az yakan,
    Hatchback (araç park etmekten korktuğum için☺️),
    Parçaları pahalı olmayacak düzeyde bir araç satın almak istiyorum. İlk aracım olacak ve önerilerinizi, yorumlarınızı merakla bekliyorum. Şimdiden sağ olun ☺️

• Merhaba az yaksın derseniz Suzuki Swift 1.2 Otomatik park etmesi kolay araç.

• Çok olmasa da birazcık bile olsa albenisi olsun isterim😊
  • 2017 focus titanium paket. Laci veya kırmızı renk. Astra k 1.6 cdti kırmızı renk.
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Bakacağım hocam bunlara da teşekkür ederim
  • Ama kime sorduysam bu belirttiğim özelliklerde hep "Clio almalısın " cümlesini duyuyorum
  • Az yakan hatchback demeseydiniz Clio demezlerdi. Clio kasa olarak hafiftir ve 3 silindirli olması münasebetiyle az yakar. Fakat alüminyum motor silindir bloğunun ömrü minimum 10 yıldır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • T9 308 1.6 bluehdi eat şanzıman (en sağlam otomatik şanzıman)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

T9 308 1.6 bluehdi eat şanzıman (en sağlam otomatik şanzıman)
    Bu aracı 2,5 yıldır kullanıyorum. İnanılmaz mennunum. Yakıt çok iyi, konforu ve malzeme kalitesi de güzel.
  • Sanırım clio alma konusunda kararım kuvvetlendi
  • 1.6 otomatik toyota auris bakabilirsiniz, kendim kullanıyorum, tavsiye ederim. Motor ve şanzımanı sorunsuzdur, lpg ye uyumludur ve lpg ile az yakar.
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ama görsel olarak tatmin etmiyor pek beni
  • i20 veya rio al
  • Eşimde 2017 Fabia 1.0 otomatik Style paket var, sorunsuz kullanıyor. Piyasası sizin düşündüğünüz rakamlar civarında olması lazım. Bu tarz bir araç bakabilirsiniz.

• 1.6 auris beyaz renk ve cam tavan güzel bir tercih olur
  • bu fiyat aralığında bende araç bakıyorum 800-850 bandında dizel otomatik c kompakt sınıf şu ana kadar incelediklerim ;

308 2014-2016 dizel malzeme kalıtesi görsellik şanzıman tam otomatik +

addblue kronik sorunu eksi

astra 2015-2016 k kasa dizel tam otomatik görünüş +

malzeme kalitesi ve arka koltuklar eksi

golf 7 2013-2014 1.2 tsi malzeme kalitesi konfor piyasası +

dsg şanzıman fiyatı haketmeyecek derecede yüksek eksi

megane 2016-2017 hb kasa dizel görünüş yürütme maliyeti yağlı edc +

konfor yalıtım çabuk yıpranma 2.el sedana göre nispeten ağır eksi

focus hb hiç bakmadım bile göğüs kısmından dolayı bana basık geldiği için içimi darlıyor

citroen c4 - görünüşü hoşuma gitmediği için bakmadım

auris-dizel seçeneği çok cansız etkisiz bir motor diye bakmadım lpg atmosferik istemiyorum

donanımları kişiden kişiye göre değiştiği için birşey yazmadım kimi hatasız boş seviyor kimi illaki dolu paket olsun boya değişen sorun değil diyor.

• egea hb düşünmüyorsanız ki en yeni modelli ve en az km olarak bu araç bulunabilir, onun dışında bir üstteki arkadaşın yazdığı seçeneklerden birisi seçecekseniz

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    Megane bakayım dedim sonuç bu. 2 araba ikisi de pert

900 e kadar pert olmayan 2016 üzeri otomatik 100 bin altında araba yok mümkün değil yok. Benzin lpg dizel farketmez. Almayın abi byd şeytanlık yapmasa şuan sıfır dolu arabaya 1.1 milyona biniyorduk

850.000 TL'ye otomatik, az yakan ve hatchback araç önerisi
  • road35 R kullanıcısına yanıt

Evet haklısınız bende zaten ağırdan alıyorum şuan faizler yüksek seyrettiği için akıllı olan sabreder biraz çünkü 1 milyona kadar bankalar güzel faiz veriyor 40-50 bin tl piyasada araca göre pazarlık payı mevcut ee senin paranda 1 ay kalsa en kötü 40-50 üstüne koyarsın kabaca 80-100 bin tl düşündüğün arabaya yönelince elin güçlü olur (900 bin tl bandı araçlar için bu dediğim şekilde bende golf jetta piyasasına bakıyorum özellikle 13-14 model çıkışlı golfller düşeceği yerde 1.0 tsi 19-20 modeller ile yakın fiyatlarda seyrediyor ne yiyip ne içiyor bunların sahibi merak ediyorum fav. ladığım araçlarda 10 bin tl falan fiyat düşmeler gördüm birde yıl sonu sıfır araçlarda kampanya vs olduğu için kendi aracını olabilecek en yüksek fiyata satma peşinde millet ancak bence 10 yaş üzeri ne olursa olsun bir araç 2.elde 1 milyon tl bandında olmamalı

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    Ben tam tersini düşünüyorum. 2-3 aya ne aldın aldın yoksa o paraya clio da gelmeyecek faizler düşmeye başlayınca.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.