Şimdi Ara

Ford B-Max vs. C-Max ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Babam ne zamandır aracı değiştirmek istiyordu. Bugün 48.000'e anlaşmış araç sıfır olarak bayiden alınacak Ford C-Max 2013 Trend. Motor %99 1.6i 125PS.
    Ben ise B-Max'ten yanaydım aslında. B-Max Titanium 1.0i EcoBoost 120PS + Panoramik cam tavan gene 48-49 civarına alınabilirdi. Üstelik donanım paketi trend değil titanium.

Siz ne dersiniz ? Hangi seçenek daha mantıklı olurdu, B-Max ve C-Max arasında ne farklar var onu da bilmiyorum gerçi. Hiç içime sinmedi bu C-Max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 15 Aralık 2013; 13:48:52 >

• Baban kesinlikle doğru olanı yapmış bence.

Hem daha üst segment bir araç almış. Hem iç hacmi ve bagajı daha geniş. Ayrıca 1.0 turbo motor yerine 1.6 atmosferik olması lpg dönüşümü için avantaj.
  • Bende babaya +1 rep veriyorum. Daha genis ferah ustsegment bir arac. Daha sikintisiz motor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz "lüks" manyağı olduğumdan üst paketler daha çok ilgimi çekiyor sanırım benim
  • C-max daha geniş piyasası b-max'a göre daha hızlı bir piyasası var aracın.Bence konfor olarakta üstündür.Bence babanız doğru bir iş yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

C-max daha geniş piyasası b-max'a göre daha hızlı bir piyasası var aracın.Bence konfor olarakta üstündür.Bence babanız doğru bir iş yapmış.

1.6i 125PS motor çok yakıyor diyorlar hocam ona kafam takıldı. Soramadım hangisi diye ama 48'e anlaştığına göre büyük ihtimal 1.6i 125PS motor var.

2010-2011'de Eco-Boost 180 PS motoru 52'ye almış millet, şimdi olmuş 63.000 TL
  • LPg uyumu var o motorda bildiğim kadarıyla ama Ford motoru lpg sever mi sevmez mi bilmem ama aile için ideal bir motor seçeneği 1.6
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun B-max den daha iyi bir seçim..
  • bence de babanız çok doğru bir seçim yapmış, bmax tutmadı zaten...
  • Ben de paramı donanıma vermektense üst segment tercihim olur. Mesela 60 bin üstünü hayatta c sınıfı bir araca vermem, gider d sınıfı alırım o paraya
  • c-max iyidir için rahat olsun
  • bence doğru tercih
  • Sağolun yorumlar için. Ocak ayında teslim alcaz bakalım, içim rahat şuan
  • bende bmax var tavsiye ederim. 1,4 benzinli titanium alabilirdiniz . hem donanimli olurdu hem daha az yakardi hemde lpg olurdu ?

• Bence de c max doğru tercih.(babanız cmax aldığına göre genişliğe ihtiyacı var diye düşünüyorum.)
    Yoksa hayatta mpv , suv , d ve uzeri şegmenti almam mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun C-Max güzel araç.
    48.000 e alınacak aracın özellikleri nedir.Metalik renk mi ve otomatik park paketi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: end76

Hayırlı olsun C-Max güzel araç.
    48.000 e alınacak aracın özellikleri nedir.Metalik renk mi ve otomatik park paketi var mı?

Evet rengi metalik, aytozu gri.

Ek bir paket vs. Almadik arac duz trend cmax ama bayi otomatik park sisteminin oldugunu soylemis.

• o zaman süper fiyat.
    hangi bayi sakıncası yoksa.
  • quote:

o zaman süper fiyat.
    hangi bayi sakıncası yoksa.

Ankara - Tan Oto sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Hayırlı olsun C-Max güzel araç.

Evet rengi metalik, aytozu gri.

Ek bir paket vs. Almadik arac duz trend cmax ama bayi otomatik park sisteminin oldugunu soylemis.

Aldığınız aracın 51.800 lira peşin bayi fiyatı var.Bence süper fiyat almışsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.