Şimdi Ara

Mercedes C class mı Bmw 3 serisi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
10.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi aksamlar arkadaslar Yol tutuş ve konfor bakimindan Mercedes C class mi Bmw 3 serisi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seneye yeni kasası gelecek eskimiş metal yığını 3 Serisi yol tutuşu berbat sürüş dinamikleri ve direksiyon tepkileri rezalet bir otomobil. F30 bmw 3 yerine Jetta alirim daha iyi. Apaçilerin eline düşmüş golften ucuza ikinci eli var sıfır almak ciddi kayıp. Yazık olur paranıza.

W205 C serisi prestiji,kalitesi,sürüş dinamikleriyle Yeni 3 serisini bekliyor...Güncel kasa ile mukayese edilmez.
    Yaşına, cebindeki paraya ve biraz da kişiliğine göre tercih yapmalısın.

Aynı fiyat aralığındaki araçlar artık aşağı yukarı aynı kalitede oluyor. Öyle aralarında dağlar kadar fark yok 3 serisi ve c serisinin. Teklif edilecek araçlar arasında çok fiyat farkı yoksa o zaman yap karşılaştırmayı. Yok birisi 150 diğeri 200 bin ise soru işareti olsun.

Gençsen ve araç dinamik dursun diyorsan, 3 serisi almalısın. 40 yaş altı bir adam için gayet şık duruyor. Yok 40 yaş üzeri isen c serisi bakmalısın. Tam tersi durumda 40 yaş üzerinde 3 serisi 40 yaş altında da c serisi, babasının arabasını çalmış ergen ve 40ından sonra azıp 18lik hatun kovalayan adam görüntüsü veriyor.

Yol tutuş olarak aralarında çok öyle dağlar kadar fark yok. M paket veya amg kosunu ayrı bir kafa. Normal paketlerde bmw bir tık daha önde.

Konfor konusunda bence bu iki araç da ne söylüyorsa onu veriyor. 3 serisi hiç bir zaman 5 serisinin konforunu verecem gel hacı demiyor. Aynı şekilde c serisi de abi gel e serisi gibi rahatım demiyor.

Hızlanmada kağıt üzerindeki verilere bakmalısın. C serisi bir tık öndeydi diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim.

İki aracın malzeme kalitesi de güzel bence. Hiç öyle aston martine binen arkadaşların eleştirilerine bakma. C serisi biraz daha elit görünüyor. Daha karizmatik duruyor. Ama o kapıdan vs. trim sesi geliyor muhabbeti bence komik. Rahatsız oluyorsan da serviste iki dkda düzeltiyorlar. Ama iki araç için de diyorum, bu araçlarda trim sesi var diyorsanız, malzeme kalitesi kötü diyorsanız premium olmayan araçlar size leğen plastiği gibi gelecektir.

Bu iki aracın da tek sıkıntısı, bu araçların fiyatlarının haddinden fazla yüksek olması. O da ülkemizin ekonomik durumundan kaynaklanıyor. Şu an piyasadaki bütün araçların 3te 1 fiyatında olması lazım bence. İşte o zaman bu araç fiyatını hak ediyor denir. Yoksa her araç fiyatının çok üzerinde.
  • Yorumlariniz bekliyorum arkadaslar

• Ben de benzer bir konu acmistim,arkadaslarin yaptigi yorumlara bakabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/bmw-3-20i-ed-mercedes-cla-c180-tavsiye--123092455

• bence 3 serisi
  • AMG W205 M F30 a gore ciddi sert inanmayan gitsin denesin

Surus dinamiklerinde BMW onde

Yalitim-ic tasarım-kalite W205 onde

Dis tasarim zevk meselesi ikisi de cok guzel

Motor Sanziman su anlik tartismasiz BMW

Ben 3 alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfor diyorsunuz bmw diyorsunuz. Tabiki Mercedes. Son model 5 kasa aracım vardı, yinede Mercedes'teki konfor başka..

• Bu iki marka arasındaki tercih önceliğinize göre yapılmalı konfor için Mercedes performan için BMW
  • C ile iç mekan olarak kıyaslanabilecek bir seviyede değil 3 serisi.

3 ün motoru al gerisini at çöpe. C nin ise c180 fena değil ama c200d eşek motorlu.

Benim tercihim c olurdu yine. Ama c180 benzinli.

• Bmw son 5 senedir mercoyu tokatlıyor

• paket önemli, bomboş bir c şekil olarak cidden kötü duruyor

yol tutuş ve konfora gelirsek çok farklı araçlar değil, mercedes in ne o eski kusursuz konforu kaldı ne de bmw nin tamamen performans odaklı takır tukur bir araç olması, hedef kitlesi aynı olan iki araç, ben şahsen az para verecek olsam 3 ü, çok para verecek olsam c yi tercih ederim böyle bir kıyasta, gerçi ben ikisini de tercih etmem gider bir 2. el e180 alırım
  • İki aracıda aynı gün test etme imkanım oldu. Bmw yalıtım ve vites geçişleri bakımından önde. Runflat lastikler rezalet arka tarafta oturanlar için işkence gibi zıplatıyor. Alacaksanız eğer bmw 40. Yıl serisini tavsiye ederim. Mercedes te anlamadığım olay ise amg paket te bile navigasyon yok. Ekstra 2000 tl ödeyip yükletiyorsunuz. Yakıt konusunda ise bmw daha az yakıyor. Ben olsam bmw alırdım. Eğer test videolarını izlerseniz c serisi feci şekilde arkadan kopma yapıyor sert virajlarda.

• Seneye yeni kasası gelecek eskimiş metal yığını 3 Serisi yol tutuşu berbat sürüş dinamikleri ve direksiyon tepkileri rezalet bir otomobil. F30 bmw 3 yerine Jetta alirim daha iyi. Apaçilerin eline düşmüş golften ucuza ikinci eli var sıfır almak ciddi kayıp. Yazık olur paranıza.

W205 C serisi prestiji,kalitesi,sürüş dinamikleriyle Yeni 3 serisini bekliyor...Güncel kasa ile mukayese edilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

C ile iç mekan olarak kıyaslanabilecek bir seviyede değil 3 serisi.

3 ün motoru al gerisini at çöpe. C nin ise c180 fena değil ama c200d eşek motorlu.

Benim tercihim c olurdu yine. Ama c180 benzinli.

Aynen öyle.

Motor da Peugeot'dan. Peugeot 320i ED.

Kendi motorlarını gördük. Tam fındık. 1.5 ses iptali 3 silindir 136 beygirlik rezil motor. Bmw 318i...Haha

• Amg c serisinin yol tutuşu çok iyi. Bence f30 dan iyi yani.

İkisi arasında c seçerdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320i 40.yil atesss

• hangisini tercih etmeliyim derseniz. bmw 3 mercedes c ve audi a4 ile ilgili uzu bir yazı yazmak gerekir.
    ama
    direk sorunuza cevap vermek gerekirse yol tutuş açısından bmw 3 derim konfor olarak mercedes c derim. yine ortada kalırsınız
  • Yaşına, cebindeki paraya ve biraz da kişiliğine göre tercih yapmalısın.

Aynı fiyat aralığındaki araçlar artık aşağı yukarı aynı kalitede oluyor. Öyle aralarında dağlar kadar fark yok 3 serisi ve c serisinin. Teklif edilecek araçlar arasında çok fiyat farkı yoksa o zaman yap karşılaştırmayı. Yok birisi 150 diğeri 200 bin ise soru işareti olsun.

Gençsen ve araç dinamik dursun diyorsan, 3 serisi almalısın. 40 yaş altı bir adam için gayet şık duruyor. Yok 40 yaş üzeri isen c serisi bakmalısın. Tam tersi durumda 40 yaş üzerinde 3 serisi 40 yaş altında da c serisi, babasının arabasını çalmış ergen ve 40ından sonra azıp 18lik hatun kovalayan adam görüntüsü veriyor.

Yol tutuş olarak aralarında çok öyle dağlar kadar fark yok. M paket veya amg kosunu ayrı bir kafa. Normal paketlerde bmw bir tık daha önde.

Konfor konusunda bence bu iki araç da ne söylüyorsa onu veriyor. 3 serisi hiç bir zaman 5 serisinin konforunu verecem gel hacı demiyor. Aynı şekilde c serisi de abi gel e serisi gibi rahatım demiyor.

Hızlanmada kağıt üzerindeki verilere bakmalısın. C serisi bir tık öndeydi diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim.

İki aracın malzeme kalitesi de güzel bence. Hiç öyle aston martine binen arkadaşların eleştirilerine bakma. C serisi biraz daha elit görünüyor. Daha karizmatik duruyor. Ama o kapıdan vs. trim sesi geliyor muhabbeti bence komik. Rahatsız oluyorsan da serviste iki dkda düzeltiyorlar. Ama iki araç için de diyorum, bu araçlarda trim sesi var diyorsanız, malzeme kalitesi kötü diyorsanız premium olmayan araçlar size leğen plastiği gibi gelecektir.

Bu iki aracın da tek sıkıntısı, bu araçların fiyatlarının haddinden fazla yüksek olması. O da ülkemizin ekonomik durumundan kaynaklanıyor. Şu an piyasadaki bütün araçların 3te 1 fiyatında olması lazım bence. İşte o zaman bu araç fiyatını hak ediyor denir. Yoksa her araç fiyatının çok üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilicoglu -- 30 Ocak 2017; 12:1:19 >

• İkiside güncel kasa ise ben C diyorum. (Ki bütçeniz o kadar değil.)

Önceki nesilde ise 3 serisi diyorum.

• theimperial T kullanıcısına yanıt
    Hocam abarttığınız kadar olduğunuda düşünmüyorum.

3 silindirli motorlar benim gözümde de çöp ama 320ied ler in f/p arabası olduğunu düşünüyorum ben. 3 silindirli motorlara o parayı hayatta vermem ama gider superb alırım daha iyi.

• 3.20ied artık üretilmiyor, bu araçta kullanılan 1600c twinpower turbo motor peugeot-bmw ortaklığı ürünüdür, bu konu farklı mecralarda defalarca konuşuldu ama ısrarla bmw üretemiyor ondan pejo dan aldı vs.yazıp polemik yaratmak isteyenler var. Ben de geçen yaz c180 ile 3.20ied arasında kararsız kaldım ama tercihimi tüm kasalarına sahip olduğum 3 serisinden yana kullandım . Bmw 3 serisi mercedes gibi elektronik oyuncakları çok kullanmıyor bu konu eleştirilebilir, ama benim gibi konsoldaki oyuncaklara ilgi duymayanlar da mutlaka vardır. mercedeste emniyetler tamamen kapatılmıyor daha oturaklı /kontrollü bir araç görüntüsü veriyor, bmw de istendiğinde tüm emniyetler kapatılıp araçla başbaşa kalınabilir (çok riskli olsa da) 3.20ied motoru kesinlikle c180 den daha iyi, ama en büyük fark c serisi şanzumanı 3 serisinden oldukça yavaş. yol tutuş konusunda uzun uzun kıyasalayacak tecrübem olmadı ama ridleyscott görüşleri önemlidir bmw forumlarından görüşlerine aşina olduğum bir forumdaşımdır.
    son olarak 3.18 algı olarak sıkıntılı, yine 1500cc ama 4 silindir 136hp olsa bence daha az eleştirilirdi. Daha önce sürekli performanslı araç kullanmadıysanız 3.18 gayet yeterli bir motor hele ki metropolde yaşıyorsanız zaten 500hp araca da binseniz gidebileceğiniz hız sınırlı. Sadece ışıklardan kalkışta keyif alırsınız o kadar.
    sonuç olarak hangisini alırsanız alın harika bir araç ve pişman olmayacaksınız emin olun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.