Şimdi Ara

Debica lastik kullanan var mi ? (Barum , matador , gislaved, riken)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun guzel bi fiyata buldum bu marka lastigi. Sizce nasil bu lastikler kullanan var mi ?

Barum , matadir , gislaved ve riken . Sizce bublardan hangisi alinmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 29 Nisan 2023; 19:30:43 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Debica, Barum, Matador, Gislaved ve Riken Lastikler Hakkında Bilgiler

Lastik seçimi, aracınızın performansı ve güvenliği için hayati önem taşır. Debica, Barum, Matador, Gislaved ve Riken gibi markalar, çeşitli araç türleri için lastikler sunmaktadır.

Debica Lastikleri

Debica, Polonya merkezli bir lastik üreticisidir ve Avrupa'daki en büyük lastik üreticilerinden biridir. Debica lastikleri, dayanıklılıkları ve uygun fiyatlarıyla bilinir. Ayrıca, hem yaz hem de kış lastikleri de dahil olmak üzere çok çeşitli lastikler üretirler.

Barum Lastikleri

Barum, Çek Cumhuriyeti'nde bulunan bir lastik üreticisidir. Barum lastikleri, güvenilirlikleri ve performanslarıyla tanınır. Sedanlardan SUV'lara kadar çok çeşitli araçlar için lastikler üretirler.

Matador Lastikleri

Matador, Slovakya'da bulunan bir lastik üreticisidir. Matador lastikleri, konforlu sürüşleri ve uygun fiyatlarıyla bilinir. Yaz ve kış lastiklerinin yanı sıra dört mevsim lastikleri de üretirler.

Gislaved Lastikleri

Gislaved, İsveç merkezli bir lastik üreticisidir. Gislaved lastikleri, kış lastiği performanslarıyla ünlüdür. Hem binek araçlar hem de ticari araçlar için lastikler üretirler.

Riken Lastikleri

Riken, Japonya merkezli bir lastik üreticisidir. Riken lastikleri, uygun fiyatları ve güvenilirlikleriyle bilinir. Sedanlardan spor arabalara kadar çok çeşitli araçlar için lastikler üretirler.

Lastik Yorumları

Yukarıdaki lastik markaları hakkında çevrimiçi olarak çeşitli kullanıcı yorumları bulabilirsiniz. Bu yorumlar, gerçek kullanıcı deneyimlerini anlamanıza ve sizin için en iyi lastiği seçmenize yardımcı olabilir.

Riken Lastik Yorumları

"Riken lastiklerini birkaç aydır kullanıyorum ve performanslarından çok memnunum. Uygun fiyatlılar ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım."

Debica Lastik Yorumu

"Geçen kış Debica kış lastikleri taktırdım ve çok etkilendim. Karlı ve buzlu yollarda harika bir çekiş sağladılar."

Matador Lastik Yorumları

"Matador dört mevsim lastiklerine sahibim ve hem yaz hem de kış aylarında iyi performans gösteriyorlar. Konforlu bir sürüş deneyimi sunuyorlar."

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • barum. conti'nin alt markası.
  • Uzun süre önce (4 mevsim kullanmaya başlamadan önce) kullanmış ve oldukça memnun kalmıştım.

Tarihi yeni ve uygun fiyata bulduysanız tavsiye ederim.

(debica / sava / dunlop bildiğim kadarı ile hep goodyear çatısı altinda üretim yapıyor yine yanılmıyorsam debica polonya / sava Slovakya orjinli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 29 Nisan 2023; 20:3:14 >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt

2020 debica buldum 245 45 18 olcusunde 1500 tl. Digerleri 1800den basliyor.

• Black Raven kullanıcısına yanıt
    2020 model lastiği alıp ne yapacaksınız hocam zaten 5 yıl kauçuk ömrünün 3 yılı rafta gitmiş. Üretimi 1-2 aylık bir lastik alın.
  • Doğru saklama koşullarında raf5omru 8 ila 10 yıldır...

Bence gayet alınır...
  • Bmw f30 icin kis lastigi olarak kullanmistim. Araci haftasonu az kullandigim icin tercih ettim. 240 bile bastim. Virajlara cok hizli girerdim. Hic sıkıntı yasamadim
  • Debica nedir yahu. Normal lastiginize siyah elektrik bandi sarsaniz daha faydali olur
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

Kardes bende isterim bi yokohama almayi ancak lastik ebatindan dikkatini cekmek isterim 245 45 18 . Mic ve conti 3800 tl , bana kalsa ben yokohama alirim onun fiyatinda 3800 ama iste maddi sebepler var. Biri 3800 birisi 1500

• Debica Presto Uhp 2, A-B sınıf islak zemin frenlemesi olan, oldukça sessiz fiyatına göre iyi bir lastiktir. Biraz km ömrü düşük diye duymuştum sadece. Bu fiyatlara Sava Intensa Uhp 2 bulabiliseniz o da güzel lastiktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 1 Mayıs 2023; 3:25:53 >
  • C.McRae kullanıcısına yanıt
    Bu savayı biz 225 45 r17 ölçülerinde astraya takmıştık, aracı yoldan çıkarmak için epey çaba sarf ettim bana mısın demedi. Astranın rijitliğinin de payı var tabiki ama ben beğendim lastiği.
  • Sava Barum Dayton Kormoran Riken bir çok alt markayı kullandım. Favorim Sava. Yazlığını da kullandım kışlığını da. Asla pişman etmez.

Uzun ömürlülük konusu zayıflar alt kalite lastikler.2-3 sene gayet güzel iş görürler. Petlas'tan Lassa'dan zayıf değiller.

• Debica UHP2 1 yıl kullanıp sattım. Goodyear grubu lastiğidir, Goodyear'dan da erken kaymaya başlar.

Barum ve Sava daha kaliteli.

• Barum brillantis2' den çok memnun kaldım tam 3 yıl kullandım yaz kış yağmur çamur kar her ortamda memnun kaldım. Ama şuan satışta yok malesef
  • Barum kullandım güzel lastik continantalin alt markası, ıslakta çok iyi değildir ama kuruda iş yapar.
  • Dun itibariyla debica taktirdim. Simdilik memnunum hatta dunloplardan daha konforlu geldi. Kuru zemin ve islak zemin performanslarini ilerleyen gunlerde yazacagim
  • Lastik raf ömrü ile ilgili bililenin aksine şuan 3 yaşında marka bir lastik sıfır bulabiliyorsanız...

ki bu 2020 yılının kur ve şartlarına göre oluşmuş bir lastik olacaktır, tercih ediniz...

lastikler meyve değildir... meyveler taze kalmaz...lastikler taze kalır... der Mösyö Michelin..

Debica lastik kullanan var mi ? (Barum , matador , gislaved, riken)
  • merhaba debica'nın hangi modelini taktırdınız . Bende almayı düşünüyorum Debica 185/65 R15 88H Presto Hp2 yaz lastiğinden. Yorum alabilir miyim acaba kullandığınız süre boyunca nasıldı lastikler?

• zyxel1616 Z kullanıcısına yanıt

Hocam 3 bin daha üzerine koyup Continental ultracontac-premiumcontac6, bridstone turanza, Goodyear efficientgrip modellerine bakalbilirsiniz. Sonuçta bence aracın en önemli kısmı lastikler.

• zyxel1616 Z kullanıcısına yanıt

Mesaj atmissin ama ozdl mesajin kapali cevap veremiyorum.

Lastige gelecek olursak ben begenmedim. Cok hizli kullanmam fren mesafemde kisa olur dersen alinabilir ama sonradan sertlesme yapti ve islak zeminde fren mesafesi kotu. Araba agir haliyle en azindan onlere iyi lastik takmak sart bence. Kagit ustundeki degerlerde hic dogru degil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.