Merhaba, 325 bin tl'lik bir araç karta 12 taksitle alınır mı ? geri ödemesi aylık ne olur ? |
kredi kartı ile galeriden araç almak
-
-
Ben daha yeni aldım. Kabaca 1.40 ile çarp. 12 aylık taksit için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
115. Bin civarında faizi olur. Toplam 440 bin yapar aylık ödeme 36.600 olur bence mantıklı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 1 Eylül 2024; 16:56:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galeri zaten pahalıya satar, bir de üstüne faiz eklemiş olursunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o halde arabada alamıyoruz
-
Ayakların var şükret ,tabi onada vergi gelmezse yürürsün
İyi ki varsın nixe air nax 90
-
12 ay boyunca kenara maksimum birikimi yap, üzerini altını değerlendir öyle al, hem galeri kârı hem kredi kartı oranları eklenince iki araba parası ediyor, zaman hızlı geçiyor
yakın arkadaşım daha 2 hafta önce hyundai ata 2.elden 2009 model i30 CRDi satın aldı. araç bedeli 395.000 TL. geri ödemesi 12 taksitle toplamda 530.000 TL.
-
hocam ata2.eli inceledimde benim limitleri aşıyor buluruz herhalde bir yol
-
quote:
Orijinalden alıntı: zn_volkan12 ay boyunca kenara maksimum birikimi yap, üzerini altını değerlendir öyle al, hem galeri kârı hem kredi kartı oranları eklenince iki araba parası ediyor, zaman hızlı geçiyor
hocam benimde galeriye falan para kazandırasım yok ama valide hanım için istiyorum geçenlerde gece rahatsızlandı. büyük şehirdeyiz ambulansı eşi dostu ara gelsin mesafe derken yok dedim. mecbur bir tane şart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahat_lnsan -- 1 Eylül 2024; 20:7:27 > -
Geçmiş olsun, size ve annenize sağlıklı günler diliyorum. 100 bin lirayı geri ödemesi 133 ile 140 bin lira arasında olacak şekilde 12'ye bölen galeri ilanlarına denk gelmiştim. Bir yetkili bayi de 2.el araç satışı için tek çekimde yüzde 4 komisyon aldığını söylemişti. Bazı galeriler de 'Otosor' adında bir senetle ödeme sistemiyle satış yapıyor ama dikkatli olmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 1 Eylül 2024; 22:51:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biriktir öyle al
-
Arkadas scooter alin yav coluk cocuk saga sola gitmedikce araba kullanmaz oldum
Galeriden bu devirde otomobil almak cesaret ister ..!
-
Galerisine göre değişir sormak lazım, komisyon oranı az olanlardan almak mantıklı şu anda. Ortalama %20 komisyon ile veren yerler oluyor, sormak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 10 Eylül 2024; 23:34:52 > -
Otosor'a geçenlerde bir araç için ön başvuru yapmıştım .Kredi puanım çok iyi ve hiç bir borcum olmamasına rağmen , yaklaşık %5 oranı vermişlerdi. 400 bn tl için 24 ay 400 bin tl fazladan ödemesi vardı. Yani totalde 800bin !
Ayrıca 20 bin tl dosya masrafı şeklinde bir ekstra ödemen oluyor.+Kasko mecburiyeti var.
Yani bu devirde araca ulaşmak o kadar zor ki.
-
Tehlikeli değil mi? Karşıdan bir sürücü gelip çarpsa mesela alkollü sürücü. Sağ çıkma ihtimaliniz çok düşük.
Boş boş muhabbet. Araba özgürlüktür konfordur mobilitedir. Kendisi alsın scooterı sanki almanyada yaşıyormuş. Evden çıkmayan ya da kendi mahallesi dışına adım atmayan adam araba almasın zaten. İzmirde bornovadan bostanlıya gitmeye kalk 194de kere ezilirsin scooterla. Yol yok yürünmez bile
Tr de hayatta kalmak başlı başına bir şans değil mi zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tekerden tık tık ses gelmesi
- değişenli araba alınır mı
- sıfır araç teslim süresi
- ford connect yakıt tüketimi 75 lik
- kia soul yorum
- 8 yerli otomobil
- kia 2024 fiyat listesi
- 2021 skoda superb
- 2025 golf fiyat
- ds 8
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X