Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama ASUS N750jk serisi Laptop'un dahili hoparlörleri patladı. Dahili hoparlör arıyorum ama bulamadım. Sanırım nadir bir seriymiş bu. Çıkma ya da sıfır olabilir. Çalışıyor olması yeterlidir benim için. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen iletişime geçelim. 0541 424 4337
Uzun zamandır kullandığım ev internetinin taahhüt süresi dolunca, telefondaki müşteri temsilcisiyle iki senelik yeni bir taahhüt yaptık ve kullanmaya başladım. Fakat yaklaşık 3 ay sonra bana söz verilen fatura miktarından daha yüksek faturalar gelmeye başlayınca aboneliğimi sonlandırıp Turknet'e geçtim.
Yaklaşık 3 aylık kullanım sonunda faturadan hariç cayma bedeli olarak ( Onlar buna indirim tutarlarının geri iadesi diyor ;-) )
413 tl bir CEZA! fatura ettiler.
Ödedik tabi ama çok zoruma gitti. Okuduğum Tüketici haklarında ''1 seneden fazla yapılan taahhütler 'de açık ve net şekilde cayma bedeli yansıtılamaz'' diyor.
Şimdi bu durumu baz alarak Tüketici Hakem Heyetine başvurmak istiyorum.
Ama benden büyük ihtimalle taahhüt ve fatura evrağını isteyecekler. Fatura tamam da telefon da verdiğim taahhüt'ün evrağını müşteri hizmetleri e-mail olarak felan göndermiyor. Yetkimiz yok diyor (Yersen ) Bölge müdürlüklerine yönlendiriyor. Bazı arkadaşlar bölge müdürlüklerine gittiklerinde evrak vermemek için bir sürü sorun çıkardıklarını yazmışlar.
Bu konuda ne yapabilirim ? Fikri olan kimse var mıdır?
TürkTelekom'u Hakem heyetine Havale etmek istiyorum
Uzun zamandır kullandığım ev internetinin taahhüt süresi dolunca, telefondaki müşteri temsilcisiyle iki senelik yeni bir taahhüt yaptık ve kullanmaya başladım. Fakat yaklaşık 3 ay sonra bana söz verilen fatura miktarından daha yüksek faturalar gelmeye başlayınca aboneliğimi sonlandırıp Turknet'e geçtim.
Yaklaşık 3 aylık kullanım sonunda faturadan hariç cayma bedeli olarak ( Onlar buna indirim tutarlarının geri iadesi diyor ;-) )
413 tl bir CEZA! fatura ettiler.
Ödedik tabi ama çok zoruma gitti. Okuduğum Tüketici haklarında ''1 seneden fazla yapılan taahhütler 'de açık ve net şekilde cayma bedeli yansıtılamaz'' diyor.
Şimdi bu durumu baz alarak Tüketici Hakem Heyetine başvurmak istiyorum.
Ama benden büyük ihtimalle taahhüt ve fatura evrağını isteyecekler. Fatura tamam da telefon da verdiğim taahhüt'ün evrağını müşteri hizmetleri e-mail olarak felan göndermiyor. Yetkimiz yok diyor (Yersen ) Bölge müdürlüklerine yönlendiriyor. Bazı arkadaşlar bölge müdürlüklerine gittiklerinde evrak vermemek için bir sürü sorun çıkardıklarını yazmışlar.
Bu konuda ne yapabilirim ? Fikri olan kimse var mıdır?
TT net acayip bir cayma bedeli
Yıllardır ev interneti için TT net kullanıyorum.İki ay önce taahhüdüm bitti ve müşteri temsilcisiyle tekrar taahhüd konusunda anlaştık. İlk ay da faturanız bizden dediler. Taahüd'den sonraki ilk ay fatura onlardan olduğu için 27 tl ödedim. İkinci ay normal olan faturaya geçip 11
2 tl ödedim. Ama üçüncü fatura 129 tl çıkınca kafam bozuldu. Neye göre bu faturayı çıkardılar hiç bir fikrim yok. Müşteri temsilcisi sadece 2 ay kullandığım hattın cayma bedeli olarak 400 tl hesap çıkardı. Beynim döndü. Hani sağlanan indirimler bedavalar vs avantajlar kullanım süresine göre müşterinin avantajına olacak şekilde olacaktı ? Ben sadece 2 ay kullanım yaptım ve tt net resmen ceza kesti. Allah belanı versin TT net. Tez zamanda batarsın inşaallah.
|
|
Yerli yabancı küçük büyük hiç farketmez
|
|
Bu sistem scg go online oynatır mı?
|
Uğur USMART ve Baymak Elegant arasında kaldım.
|
Meslek: emergency doc
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 198
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 34.812 (Bu ay: 159)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 349 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası