Şimdi Ara

Siyah Araba Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
14.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sonunda sizinde yardımlarınızla normal bir performans ve yüksek bir konforu ele alarak.Citroen C4 sxpk otomatik almaya karar verdim.Siyah rengi çok seviyorum ama arkadaşlarda hemen çizilir alma filan diyolar.Sizin fikriniz nedir?Bide bu araca gidecek en iyi renk hangisi.Enkei rp03 18*8 jantla kullanacağım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Siyah Araba Alınır Mı?

Siyah renkli arabalar, zarif ve lüks görünümleriyle dikkat çekerler. Ancak bazı kişiler, siyah arabanın alınıp alınmayacağını merak etmektedirler. Bu yazımızda, siyah renkli bir araba almanın avantaj ve dezavantajlarını inceleyeceğiz.

Siyah Renkli Arabaların Avantajları

• Zarif ve lüks görünüm: Siyah renk, arabalara zamansız ve klasik bir görünüm kazandırır.
    • Kirlere ve çiziklere karşı daha az görünür: Siyah renk, diğer renklere göre kirlere ve çiziklere karşı daha az görünür. Bu nedenle, siyah arabalar daha temiz görünme eğilimindedir.
    • Yüksek satış değeri: Siyah renkli arabalar, genellikle diğer renklere göre daha yüksek bir satış değerine sahiptir.

Siyah Renkli Arabaların Dezavantajları

• Sıcaklığı emen yapı: Siyah renk, güneş ışığını diğer renklere göre daha fazla emer. Bu nedenle, siyah arabalar daha fazla ısınır.
    • Çiziklerin daha fazla görünmesi: Siyah arabalarda çizikler, diğer renklere göre daha fazla göze çarpar.
    • Bakım maliyetleri: Siyah arabalar, diğer renklere göre daha sık yıkanma ve cilalanma gerektirebilir.

Sonuç

Siyah renkli bir araba alıp almama kararı kişisel tercihlere ve önceliklere bağlıdır. Siyah arabalar zarif ve lükse görünüm sunarken, sıcaklığı emme ve çiziklerin daha fazla görünme gibi dezavantajları da vardır. Bu faktörleri dikkate alarak, siyah bir araba alıp almayacağına karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • siyah aracı hergün sileceksin
    eziyet walla
  • enkei rp03 i nerde buldun kardeş sölermisin?
  • İtalyadan aldım.Ama hiç kullanmak nasip olmadı isteyen olursa satıcam fiyat 2000ytl orjinal kutusunda ve koruma kılıfları dahil.
  • Yada siyah alacağıma gümüş renginin biraz daha koyusu varmış oda güzel.KARARSIZIM :(
  • rp03 şuanda TR de yok..bulunamıyor..o fiyata satabilirsin eger jantların dedigin gibi 0 ise...satmayı düşünürsen ciddi ciddi bana ölçülerini ver müşterisini bulayım
  • Kesinlikle Jantlar 0 hiç kullanılmamış.İstersen kutularının resmini çekip göndereyim.18*8 5bijon
    ercuz@hotmail.com
    05326167430
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    8 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam fiyatı 2000olarak diorm..senle irtibata gecerler
  • Tamam kardeş iyi olur.Ben sürekli italyadaya ihracat yapıyorum.Bazen gittiğimdede böyle parçalar alıyorum
    Arkadaşlarına söyle güven konusunda asla şüphe duymasınlar ben gaziantepteyim ve şirketim var isteyen beni buradan bulabilir yani :)
  • tamam arkadaslardan isteyen cok var jantı bende dahil..güzel jant şuan tr de bulunamaması da bi avantaj..başka foruma da yazdım jantı..bu hafta içinde satılır cok büyük bi ihtimalle
  • Evet bulunması imkansız değil ama bulunsada çok pahalı :) bende ise çok uygun :)
    Ayrıca ap yay civic 01 üstü 3,5cm
    Eibach Golf5 3,5cm
    pipercross venomda var ;)
    hepsi aynı şekilde SIFIR
  • Siyah Araba Alınır Mı?

alınmaz...
    Ha Amerikan spor tarzı ise olabilir..Örnek Chevrolet corvette yahut camaro..Kapalı garajın varsa olur ama bizim gibi aracını sokağa bırakanlara göre değil..Toz bile gelip yapışıor..Ve araç nekadar tutulan olursa olsun satması da sıkıntılı..Emsalınden en az 750 YTL aşağı vermen verekiyor..Bunu yaşadık..
  • Konu sapmış biraz ama asıl konuya geri dönersek, ben de bir kaç gün önce C4 aracımı aldım.
    Siyah çok hoşuma gidiyordu uzaktan ve siyah almayı düşünüyordum; taaki galeride aracı yakından görene kadar. Sadece galeride fırça ile yıkanmış araç olmasına rağmen fırçanın yıkanırkenki rotasını aynen boya üzerinde takip edebilirsin diyeyim; gerisini sen anla...

Bunun üzerine önce yakut kırmızı istedim, sonunda da 2. fikir değişikliği ile kül grisi aldım.
    Tavsiye ederim.

En çok da kül grisi beğeniliyor diye düşünüyorum. (Anlayacağın en çok bu araca hangi renk gidiyor ben karar veremedim, hemen her renk yakışıyor)
  • 6 senede 2 araba değiştirdim 2 side siyahtı.şimdi siyah araba çabuk çizilir lafı külliyen yalan.her renk çizilir ancak siyahta daha çok belli olur.çünkü boyanın altındaki vernik beyazdır ve çizilerek siyahın altında beyaz gözükürse çok sırıtır.ancak metalik rengi bir boyanın altından gözüken vernik çok göze batmaz.hatta dikkatlice bakmak gerekebilir görebilmek için.

bunların haricinde bir de siyah araba yıkandıktan sonrada çok toz gösterir.pimpirikli bir adamsan eline mazotlu bez alıp onunla bol bol silmen gerekebilir.

yazın güneşi diğer araçlardan daha çok çeker.

tabii bu kadar zahmete neden katlanıyor insanlar??tabii ki aracı en güzel gösteren renk siyah olduğu için

• quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

bunların haricinde bir de siyah araba yıkandıktan sonrada çok toz gösterir.pimpirikli bir adamsan eline mazotlu bez alıp onunla bol bol silmen gerekebilir.

yazın güneşi diğer araçlardan daha çok çeker.

tabii bu kadar zahmete neden katlanıyor insanlar??tabii ki aracı en güzel gösteren renk siyah olduğu için

Tabiki zevkler tartışılmaz ama kullanım sıkıntısından ötürü tasvip etmiyorum..2 nci el kaygısından ötürü tercih edilmiyor..Bir de bayilerin ellerinde kalan son araçları inceleyin bakın genelde siyah ve koyu yeşil tonları en son satılır...

• her arabada siyah her zaman iyi durur
    zaten iddialı renk bir siyah iki kırmızı
    siyahı tek geçerim
  • bencede siyah ama çizik olunca sırıtıyor bakalım japonlar bir boya icat ettmiş eger türkiyeye gelirse arabanın boyası çizilince kendi kendini onarıyomus 1 hafta içinde çizik kayboluyomus su an tek nissan kullanıyo üst modelerinde
  • pinpirikli bir insansa kullanıcak kişi şekil A, ben... kafayı bile yedirtir insana, en ufak çiziği bile 10 metreden görebilirsin, açık renklerde bu tip sıkıntılar olmaması ayrı. Tabiki zevk meselesi, siyah benim için vazgeçilmez bi renk ama bakımı çok zor bunu da kabul etmek lazım.
  • türkiyede en fazla tutulan renk gri
    sonra beyaz ve kırımızı
    siyah da bence güzel bir renk arabada ama arkadaşların dediği gibi çiziklerde biraz sırıtıyo...
  • şimdiki arabam siyah bi daha asla almam. Evin önünde metro çalışması var. Arabayı yıkatıyom 1 gün dayanmıyo. Hem çizikler de öok belli ediyo.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.