Şimdi Ara

Siyah Araba Alınır Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
14.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim connect siyah her pazar yıkıyorum 2 saat sonra bak yine 1 karış toz olmuş ama siyah asaletli gösteriyor
  • ehe bide kirli haline bakın benm aletden:D en kirli siyah :D arkadaşlar ayda bir yıkıyorum haksızlık etmeyiin yaff bide APP plaka lazım bizm alete sevabına yardımcı olsanız

• abi bırak rengi mengi o ne yaaa??? abi valla allah kolaylık versin 2.0T araba kullanıyosun yanılmıyosam 200HP oluyo...orda da resmi çalıştırırken çekmişsin valla en az orda 2Ytl yakmıştır... şaka bi yana da senin araba güzel durmuş...
  • app plaka kadar estetik duran birşey yok, tavsiye ederim. Ben de yeni yaptırdım eğer sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Buda app siz ken çekilmiş benim düldülün resimlerinden biri..
  • arkadaşlar affınıza sığınarak bişe sormak istiorm:
    app plaka ne acaba? resim falan varsa koyabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtQuaRe

arkadaşlar affınıza sığınarak bişe sormak istiorm:

dostum rakamlar kalın oluyor yaff daha şık duruyor bide çerceve beyaz oluyor galba benmde net bilgim yok benm aletin plakadaki 3harfi silik olmasa ben yapmayı düşünmücemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

quote:

Orjinalden alıntı: AtQuaRe

arkadaşlar affınıza sığınarak bişe sormak istiorm:

dostum rakamlar kalın oluyor yaff daha şık duruyor bide çerceve beyaz oluyor galba benmde net bilgim yok benm aletin plakadaki 3harfi silik olmasa ben yapmayı düşünmücemde

anladım. eyvallah. merak ettim acaba neymiş die. güzel duru ama kalın yazılar falan
  • Vallaha Golf FSI aldım siyah renk. ve şuna karar verdim. Ben ömrüm boyunca bütün arabalarımı siyah alıcam. Herkes kıskanıyo arabamın rengini ya. ayda 2 kez yıkatıyorum ve çok çok tatlı duruyo. yazın hiç sorun olmuyo ama kışın baya çabuk kirleniyo. Yinede diğer arabalarda hep çamur oluyo o yüzden sorun etmiyorum. Ama si siyah almayın. Siyah renk az kişide olsun ;)
  • arabanda boya koruma var mı Şafak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: safaksaylam

Ama si siyah almayın. Siyah renk az kişide olsun ;)

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: ercuz

İtalyadan aldım.Ama hiç kullanmak nasip olmadı isteyen olursa satıcam fiyat 2000ytl orjinal kutusunda ve koruma kılıfları dahil.

vay be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bldoy -- 6 Ocak 2018; 23:24:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

quote:

İtalyadan aldım.Ama hiç kullanmak nasip olmadı isteyen olursa satıcam fiyat 2000ytl orjinal kutusunda ve koruma kılıfları dahil.

vay be

Milattan önce açılmış konuyu niye hortlattin birader :)).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

quote:

vay be

Milattan önce açılmış konuyu niye hortlattin birader :)).

20 bin tl ye sıfır araba satıyor sandım dalgasına hala 20 bin liraysa alıyım yazdım sonra fark ettimki jantlarmış o o zamanlar 6 sıfır atılmamıştı ya kafam karıştı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.