Şimdi Ara

bu dönemde galeriden sıfır araba almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar malum şuan hiçbir bayide sıfır araç yok.Bende araç almaya niyetlendim.İlk arabam olacak.Sıfır düşünüyorum,B segmenti.Sizce galerilerin elindeki sıfır araçlar alınır mı? Alınır ise neye dikkat etmek gerekir? Expertiz gerekli midir? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

• Kaporta ekspertizi yapılıp alınır, satıcıdan boya cihazı isteyip kendiniz de bakabilirsiniz.

Tek dezavantajı 1 yıl içinde pert durumu olduğunda ilk sahibi iseniz kaskodan güncel sıfır bedelini, ikinci el (kullanılmamışta olsa ruhsat ikinci el) ise rayiç bedelini alırsınız.
  • çok teşekkür ederim
  • 1. Kaporta ekspertizi bunu bi arkadaş belirtmiş zaten
    2. Galericiyle noterde satış bedelini ne kadar göstereceğini mutlaka sorun. Hemen hemen her galeri noterde satış bedelini düşük gösterir fakat bazıları kabul edilmesi zor rakamları satış bedeli olarak gösteriyor. Şahsen şahit olduğum bir olayda arkadaşım aldığı aracın fiyatını gerçek satış bedelinden 15 bin tl aşağısına gösterdiler. Ha bu sizin için sorun olmayabilir ama bunu en başından konuşmakta fayda var çünkü galerici bunu asla başta söylemiyor notere gidince öğreniyorsun. Araç sıfır olmasa hiç bulaşma derdim galeriye. Ama su zamanda genelde araç satıcıları galericiler ve al-satcilar. Onlarda çok tok satıcıyı oynuyorlar. Araç satılmasa da zaten haftada iki üç bin lira üzerine koyuyor bir piyasa aracı. Galerici ve al satci bunun farkında olduğu için acele etmiyor işine gelirse diyor. Ve haliyle talep de olunca istedikleri gibi at koşturuyorlar. Umarım helal süt emmiş esnaflarla karşılaşırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Kaporta ekspertizi yapılıp alınır, satıcıdan boya cihazı isteyip kendiniz de bakabilirsiniz.

Tek dezavantajı 1 yıl içinde pert durumu olduğunda ilk sahibi iseniz kaskodan güncel sıfır bedelini, ikinci el (kullanılmamışta olsa ruhsat ikinci el) ise rayiç bedelini alırsınız.
    Bunu bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apoly kullanıcısına yanıt
    Cevap icin cok tesekkur ederim.Peki satış bedelinin düşük gösterilmesi ne gibi sıkıntı açabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: fcift

Cevap icin cok tesekkur ederim.Peki satış bedelinin düşük gösterilmesi ne gibi sıkıntı açabilir?
    Araçta sonradan bilmediğiniz bir sıkıntı çıkar da mahkemelik olursanız, mahkemeyi kazanırsanız ve aracı iade etmek isterseniz noterde yazılan o satış bedelini öder galerici size.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.el aracta kasko rayici düşük cikabiliyor. Ben bir satici ile kavga ettim bu olay yuzunden.

• Doğru diyorsunuz tesekkur ederim

• merhaba ben istanbulda yaşıyorum 5-6 tane b sınıfı araç buldum 1 saatlik bir arama ile tek marka hem de. Diğer markaları da arasam epey araç bulunacaktır bence. burda aslında araç var ama küçük şehirlerde durumu bilmiyorum. kia picanto ya da rio bu bahsettiğim 5-6 araç. bayiler nakliye ile bulunduğunuz illere gönderebiliyor arabayı bence galerilere bulaşmayın, yetkili bayiiler ile görüşün.
  • greenflash kullanıcısına yanıt

Hocam ne kadar eksik cikiyor? Assagu yukari bi fiyat soyleyebilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.