Şimdi Ara

2.El araç alırken yeni plaka ücreti ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul plakalı araba alacağız alırken bursa plaka çıkaralım diyoruz ne kadar tutar? Maliyeti yüksekse çıkartmayalım.

• 930 noter ücreti + 300/400 kadar da plaka ücreti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hipoglisemi

930 noter ücreti + 300/400 kadar da plaka ücreti

Noter ücreti zaten mecburen verilecek. Aracı devir alıyor. Farklı plaka için tekrar ödemez onu hocam.

Sadece plaka basım ücreti o da 200 liraydı 4 ay önce Ankara'da. Olsun 300-400 şimdi de.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Mesela ismimim ali diyelim ali yazan plaka almak istersem ne kadar ekstra ödemem gerekir?
  • o bağış usulüyle oluyor hocam. belli bir tarifesi yok. ali diye olmaz zaten çünkü i harfi vermiyorlar pek, başta sonra olmuyor ortada olursa olaiblir ail gibi.

trafik tescil şube müdürlüğüne aracı almadan önce gitmeniz lazım, bursadaki ama, başka şehir bakmaz. tabi aracı alacak kişinin ikametgahı neredeyse o plaka çıkacaktır plaka değişikliği isteyince.

ben özel plaka almak istiyorum, şu harfler var mı diyeceksiniz. varsa var yoksa ona yakın şunlar var derler, siz o yoksa şu olsun diyebilirsiniz. bir bağış yapmanız gerekir, sene 2020 de adanada 300 lira bağış yapıp makbuzunu almıştım mesela, o plaka size ayrrılıyor birkaç günlük. aracı alırsanız noterde özel plaka ayırtmıştım diyorsunuz. o plakayı ruhsata yazıp veriyorlar. sonra plakacıya gidip bastırıyorsunuz.

plakacıya basıma giderken harf seçme olmuyor, noterde devir alırken plakanız belli oluyor. noterde seçme şansınız da yok, önceden trafikten seçip ayırtmış olmanız gerekiyor.

Hocam mesela ismimim baş harflerinden 16 OZG ... plakası için tahmininiz ne kadar bağış gerekir?
  • Emniyette tanıdığı olmayan sade vatandaş için minimum 20k.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Birde özel plaka vergisi diye bir şey varmış herkes veriyor mu bunu yoksa şirketler mi veriyor sadece
  • cumadanpazara C kullanıcısına yanıt
    Gs Akp gibi plakalar o kadarmış
  • Ayrıca birşey soracağım,

Ayni gün içinde bile kaç farklı konu açıyorsun, bir araba sevdasidir bir araba alma macerasidir aldı gitti. Hala da sonuçlanmadı.

Seni tanımayiz etmeyiz ama csb hissettiriyorsun.

Yok abi valla değil diyorsan da iki fotoğraf at birşey yap konuları toparla, aldık alıyoruz demekten forum u hosafa çevirdin.
    Hocam kuvvetle muhtemel bu hafta veya haftaya arabayı alacağız. Aldıktan sonra konu açacağım resimlerle.
  • Büyük düşün kardeş OZG.

Senin neyin eksik? Ateşlersin birseyler.
    Bütçe 1k daha fazlasını babam kabul etmez. Kendi ismimin baş harfleriyle yapıp ilerde araba alırsam bu plakayı kendi arabama takarım.
  • Araba senin BİLE değil ne harfi ne başı ne sonu, uyan rüyadan genç kardeşim bak alarmın çalıyor kalk sınavına çalış.

Yolun bahtın açık olsun.
    Ha babamın ha benim ne fark eder en çok ben kullanacağım hatta arayı iyi tutarsam üniye bile götürürüm.
  • Özel plaka farklı, 01 isimsoyisim 12 gibi olanlar için o vergi, farklı renkte oluyor zaten.

Peki bu plakaları ayarlayan yeri telefonda arasam fiyat verirler mi? Ona göre gider alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

Peki bu plakaları ayarlayan yeri telefonda arasam fiyat verirler mi? Ona göre gider alırım.

Tabi sabit bağış miktarını söylerler. Telefonu açarlarsa tabi yani ulaşabilirsen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.