Bildirim
İkinci el bir araç aldım sahibi 2 yıldır egzoz muayenesi yok
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bence ödersiniz ama bu cezayı eski sahibine rücu edebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama 3,5 lira için uğraştığınıza değer mi bilmem. 🤷♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç lira ceza öderim peki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Egzos muayenesi olmadan muayeneden nasıl geçmiş muayenesi olmayan aracı nasıl satabilmiş?
Genel muayene ile egzoz muayenesi aynı gün bitmiş genel muayene yaptırmış ama egzoz muayenesi yaptırmamış bizimde dikkatsizliğime geldi
Egzoz emisyon testi ve muayene aynı tarihte olmak zorunda değil. Egzoz geçerliliği varken muayeneye girmiştir, sonra egzozu yaptırmamıştır.
@msaid28 Egzoz muayenesinde gecikme ücreti yok ancak muayenesiz olarak yakalanırsanız cezası büyük. Bir an önce yaptırın. Fiyatı 90 TL
-
Yasaklar bitsin direk yaptırmaya gidecegiz araba yatacak mayız 17ye kadar artık
quote:
Orijinalden alıntı: msaid28
Kaç lira ceza öderim pekiBen bilmiyorum. 🤷♂️ belki cezası bile yoktur.
1800 tl cezası var. 2021 ocaktan itibaren yoldaki plaka okuma kameralarından aracın trafiğe çıktığını tespit edipte ceza kesebiliyorlarmış.
Kamerayı icat eden adam , akp kadar ekmeğini yemedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 1 Mayıs 2021; 11:25:54 > -
Gecikme cezası yok trafik veya kameralı ceza sistemine takılırsanız cezası var. En kısa sürede yaptırırsınız muayeneyi sorun olmaz.
-
Egzoz'da gecikme cezası yok. Tek yapmanız gereken en kısa zamanda yakalamadan yaptırmak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X