Şimdi Ara

İkinci el bir araç aldım sahibi 2 yıldır egzoz muayenesi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce ikinci el bir araç aldım ama aldığım sahibi 2 yıldır egzoz muayenesi yaptırmamış son gecerlilik tarihi 30/05/2019 ben şimdi bu arabaya egzoz muayenesi yaptırsam gecikme cezası ödermiyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence ödersiniz ama bu cezayı eski sahibine rücu edebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama 3,5 lira için uğraştığınıza değer mi bilmem. 🤷‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalet sürücü 33 H kullanıcısına yanıt
    Kaç lira ceza öderim peki

• Egzos muayenesi olmadan muayeneden nasıl geçmiş muayenesi olmayan aracı nasıl satabilmiş?

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Genel muayene ile egzoz muayenesi aynı gün bitmiş genel muayene yaptırmış ama egzoz muayenesi yaptırmamış bizimde dikkatsizliğime geldi

• Egzoz emisyon testi ve muayene aynı tarihte olmak zorunda değil. Egzoz geçerliliği varken muayeneye girmiştir, sonra egzozu yaptırmamıştır.

@msaid28 Egzoz muayenesinde gecikme ücreti yok ancak muayenesiz olarak yakalanırsanız cezası büyük. Bir an önce yaptırın. Fiyatı 90 TL

• wolkan33 kullanıcısına yanıt
    Yasaklar bitsin direk yaptırmaya gidecegiz araba yatacak mayız 17ye kadar artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaid28

Kaç lira ceza öderim peki

Ben bilmiyorum. 🤷‍♂️ belki cezası bile yoktur.

• 1800 tl cezası var. 2021 ocaktan itibaren yoldaki plaka okuma kameralarından aracın trafiğe çıktığını tespit edipte ceza kesebiliyorlarmış.

Kamerayı icat eden adam , akp kadar ekmeğini yemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 1 Mayıs 2021; 11:25:54 >
  • Gecikme cezası yok trafik veya kameralı ceza sistemine takılırsanız cezası var. En kısa sürede yaptırırsınız muayeneyi sorun olmaz.

• Egzoz'da gecikme cezası yok. Tek yapmanız gereken en kısa zamanda yakalamadan yaptırmak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.