Şimdi Ara

MAZDA 2 2.EL VE YAKIT KONUSU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar abiler aranıza yenı katıldım allah kısmet ederse 2 ay içerisinde bir araç almayı düşünüyorum daha çok b sınıfı hatcback arabaları seviyorum çocuklugumdan beri mazdayı çok severim çok sağlam ve arızası ve kronık sorunu pek olmayan arabalar uretir daha önce mazda 2. Kullanan kişiler varsa. Sormak istedıgım yakıt konusunda çok uzermi ortalama şehir içi kaç litre benzin tüketir En fazla bu araca ne kadar para verilir birde yedek parçasında sıkıntı yaşarmıyım ve alacagım aracı satmak gibi bir düşüncem yok piyasası çok umurumda degıl o yuzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MAZDA 2 2. EL VE YAKIT KONUSU

Mazda 2, hem yeni hem de 2. el pazarında popüler bir otomobildir. Yakıt tüketimi ve potansiyel kronik sorunları hakkında bilgi sahibi olmak, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır.

Mazda 2 Yakıt Tüketimi

Mazda 2, yakıt verimliliğiyle bilinir. 1,5 litrelik benzinli motorlu modeller, karma kullanımda 6,0 litre/100 km yakıt tüketimine sahiptir. Dizel motorlu modeller ise daha tutumlu olup, karma kullanımda 4,0 litre/100 km tüketim sunar.

Mazda 2 Kronik Sorunları

Tüm araçlarda olduğu gibi, Mazda 2'de de bazı kronik sorunlar bildirilmiştir. Bunlar arasında en yaygın olanları şunlardır:

• Mazda e2200 Yakıt Tüketimindeki Artış: Mazda e2200 panelvanlar, zamanla yakıt tüketiminde artış yaşayabilir. Bu sorun genellikle yakıt enjektörlerinin arızalanmasından kaynaklanır.
    • Mazda e2200 Kronik Sorunları: Mazda e2200 kamyonetlerde, turboşarj arızası, elektronik sistem sorunları ve süspansiyon bileşenlerinde aşınma gibi kronik sorunlar görülebilir.
    • Mazda 2 Yorumları: Çevrimiçi platformlarda yapılan yorumlar, Mazda 2 ile ilgili hem olumlu hem de olumsuz görüşleri içermektedir. Bazı kullanıcılar yakıt verimliliği ve güvenilirliğinden memnun kalırken, diğerleri kronik sorunlar ve servis maliyetlerinden şikayet etmektedir.

Mazda e2200 Alınır Mı?

Mazda e2200, ticari kullanımlar için düşünülüyorsa, yakıt tüketimindeki potansiyel artış ve kronik sorunları göz önünde bulundurmalısın. Alternatif seçenekleri araştırmak faydalı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mazda forumunda Mazda 2 kullanan üyeler vardı; yakıt olarak yapılan yorumlar linkte mevcut.

http://www.mazdagaraj.com/konular/81-mazda-2-de-yakit-tuketimi.html

Genel bilgiler de burada;

http://www.mazdagaraj.com/konular/52-mazda-2-bilgileri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 17 Kasım 2015; 22:49:22 >

• Bende hanıma bakıyorum otomatik 1.5 103
    HP olanı ama yakıtı İstanbul şehir içi 8 lt lerde geziyor tüp takılırsa çok az yakar ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 ı biraz fazla yakıyo şehir içi ama araştırdıgıma göre 1.3 6 litre civarı manuel vites

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba detaylı bir şekilde başka bir başlıkta paylaşmıştım düşüncelerimi buraya da kopyalıyorum.

saygılar..

merhaba ben de mazda 2 2010 model 1.5 otomatik go model sahibiyim.

Öncelikle aracımdan cok memnun oldugumu soylemelıyım. sınıfına ve modelıne gore degerlendırıldıgınde cok donanımlı olması hayret verici.
    aracımda orjınal 6'lı cd changer teyp, yolcu surucu koltuk ısıtma, katlanır elektrikli aynalar, 4 cam otomatik, direksiyondan kumanda sıstemi, deri direksiyon
    ve vites topuzu.. gibi ust sınıfların sahıp oldugu pek cok donanım mevcut.,

b segment kucuk bir otomobil olmasına ragmen bagaj hacmi yeterli ve kullanıslı. arka koltuk dız mesafesı fena değil.

torpido gozundeki aralık ve ceplerın fazla olması kullanıslılıgı acısından diğer bir artısı.

En cok sevdıgım ozellıklerı ıse guvenlık, yol tutus, motor performansı ve otomatık sanzımanı.

4 hava yastıgı 2010 model b segment ıcın gercekten sasırtıcı. 1.5 103 beygırlık motor bu kucuk otomobil ıcın
    cok rahatlatıcı. ıstanbulun en zorlu ve dik bayırlarında 4 kısı dolu oldugu halde en ufak bır bayılma yok. gaza ne kadar basarsanız anında
    o kadar tepkı alıyorsunuz... sanzımanı ıse son derece
    sarsıntısız ve gecıslerı hıssetmek nerdeyse ımkansız.

Istanbul marmarıs arasında yazın kullandıgımda aracımdan muthıs memnun kaldım. tek bır arac içi tıkırtı yok ve hıc zorlanmadan bos ızmır otobanında
    160 km/s ile sureklı yol almak mumkun. ama ıcerıye gurultu giriyor halıyle. ıstanbulun sıkısık trafıgınde ıse vıtes gecıslerını bıle hıssetmeden konforlu bı sekılde yolculuk yapılabılıyor.

eksı yonlerı yok mu bence mazda 2nin fıyatına gore eksileri gozle gorulemeyecek kadar az.

Benim gördüğüm 110 km ve uzerı hızlarda giderken ıceri lastik sesi alması bu segmentin en buyuk problemi.. aracınız ne kadar kucukse o kadar ıcerı ruzgar, lastik motor sesi alır. bu acıdan vw polo biraz daha iyi
    ama ford fiesta hyundai i20 fiat punto mazda 2 ile aynı duzeyde.

benim mazda 2 yi secmemdeki neden kalıteli olması ve mazda sahıplerının bana daha guvenılır gelmesi oldu.

Uzun uzun arastırdım butceme gore b segment otomatık hyundai i20 eski kasa, fıat punto, kazalı vw polo, fiesta, clıolar vardı.

hepsının eksi ozellıgı ya kazalı olması, yada 100 bin km yi devirmiş olması ya da cok el değiştirmiş olmalarıydı.

filolardan gelen, galericilerde kmsi geriye cekilen, kazalı boyalı bi arac istemediğim için..

ilk sahibinden cok az kullanılmıs boyası hasarı olmayan temiz bir mazda 2yi buldum ve aldım.

1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Alırken aklıma servis yedek parca gibi sorularda geldi. yedek parca fiyatları pahalı ama mazda en az arıza
    veren markaların basında gelıyor. kaza belaya karsıda kasko yaptırdım.

o yüzden kımin kullandıgı belli olmayan gecmişi supheli yururu bozuk fazla yorulmus 2. el değeri olan
    bir arac alacagıma keyifle bınebileceğim soru isareti olmayan bir mazda 2 daha mantıklı geldi.

yakıt tuketımı ise sehir içi 8 - 8.5 litre arası. otomatik oldugu için makul.

Şimdi mazdama lastik ararken sorunuzu gördüğüm için cevaplandırayım dedim..
    bu ara lastıklerını yenıleyecegım alternatıflere yenı bakmaya basladım.

kafamda netlesınce buraya lastıkle ılgılı dusuncelerımı yazarım..

sevgiler,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.