İstanbul Silivri'de sokak köpekleri için açılan derneğin para karşılığı köpekleri sattığı ortaya çıktı.
Şüpheliler polis tarafından suç üstü yakalandılar.
Konu silinebilir
Lastik hakkında.
Merhabalar; Aracım 2017 model Opel Astra j lastik ebatları 205 60 R16 lastikleri değiştirmem gerekiyor şuan ilk orijinal lastikler var Continental ContiPremiumContact yaz lastiği. Mersin de yaşıyorum şehir dışına çok çıkmıyorum tekrar yaz lastiği mi alayim yoksa 4 mevsim mi kararsız kaldım. Marka model öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Rapor Sorunsalı
Merhaba arkadaşlar; benim haftalık tatilim cumartesi günü cuma günü iki günlük rapor alırsam haftalık iznim yanıyor mu. Yoksa pazar gününe mi çekilmesi lazım. Rica etsem bilgisi olan dönerse çok sevinirim şimdiden teşekkürler
2017 Astra J 1.6 115 HP Akü
Arkadaşlar hayırlı geceler akü bitmiş aracı kayinbabamgile bıraktık eve geldim ama kaç amper ne taktiracam bilmiyorum bilgisi olan yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Kaza sonrası işlemler?
Merhabalar; Ablam yaklaşık üç hafta önce ufak bir maddi hasarlı kaza geçirdi. Bugün SMS ile kaza sonucunu e devletten öğrendik karşı taraf %100 kusurlu bulunmuş. Muhtemelen karşı taraf itiraz etmeyecek. Bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğiz sigorta şirketi mi bizi yönlendirecek hasarlı kısımların tamirini yaptırıp nasıl tahsil edeceğiz bilmiyoruz başımıza ilk defa böyle bir şey geliyor. Yardımlarınızı bilgilerinizi bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.
Karantina dönemi
|
Radyatör pervanesi
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.300
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.064 (Bu ay: 347)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.700 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor