Şimdi Ara

Sokak Köpekleri için açılan derneğe suç üstü baskın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Silivri'de sokak köpekleri için açılan derneğin para karşılığı köpekleri sattığı ortaya çıktı.

Şüpheliler polis tarafından suç üstü yakalandılar.

x (formerly twitter)
    İstanbul Emniyet Müdürlüğü (@istanbul_EGM) on X
    https://x.com/istanbul_EGM/status/1819684233230647794?t=xMwcXZFUGLgswJ9HVYBwnw&s=19

• Ben olayi bilmiyorum, dernegi de duymadim, ancak soyle bir yorum var attiginiz linke cevaben atilmis bir tweet'te:

*Zamanlaması çok manidar bir operasyon olmuş. Olayın oluş biçimini de insanlara taraflı ve yanlı değil objektif bir dille aktarın ki kişinin masumiyet karinesini ihlal etmiş olmayın. Kısa süre önce kendi hayvanını barınağa bıraktı dediğiniz şahıs kaçak üretici ve hayvanlar hastalık kapınca getirip terk eden, dernek tedavilerini yaptırdıktan sonra da geri almak isteyen bir şahıs diye biliyoruz. Dernek kaçak üreticilerin finans merkezi mi? Derneğe bıraktığı hayvanı dernek tedavi ettirip kısırlaştırmış, şahıs geri alacaksa elbetteki dernek yaptığı masrafı rücu edecek, aksi durumda bizatihi suç işlemiş olur. Bunun adı kumpastır. Bilmeden alet oluyorsanız görevinizin gereklerini değil tam zıttını icra ediyorsunuz demektir. 3 gün sonra haklılığı ortaya çıktığında şu haksız PR ile karalama yanınıza kar kalır, siz de zerre vicdani rahatsızlık duymazsınız muhtemelen kız hakkında peşin hükümle dağıttığınız yargıdan. Yazık..."

• Yani para karsiligi kopek satmak icin sokak hayvanlariyla ilgilenmeye ne gerek var? Zaten yapan gayet aleni, hic bir vergi su bu odemeden, denetim olmadan, merdiven alti yapiyor zaten bu isi.

Ve kisi, kendi hayvanini neden bu barinaga birakiyor, madem ki birakti, neden geri almak istiyor? Bu sorulari siz de sordunuz mu hocam, yoksa hukumetin algisina ortak olmak isinize mi geldi?
  • 230 bin lira para dönmüş. Şu hayvanlar üzerinden ne para kazanıyor bu dernekler. Zaten para kazanmayacak olsalardı ne uğraşacaklar kedi köpekle. Hayvan sevgisi bahane paraları götürmek şahane.
  • Eleman su bos yorumlari kahvede yapsa kahveden kovarlar bos yapma diye, burda onca insanin onunde utanmiyor sikilmiyor, bilgisayar yuksek muhendisiyim diye de ovunuyor. He biz de okuduk tweet'i, ne oldu her hayvanla ilgilenen para icin mi yapiyor oldu, gururun haysiyetin nerede binlerce insana iftira atiyorsun?
  • Bugun market icine kedi sokan calisanlari firmaya sikayet ettim umarim isten kovulurlar
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

Malesef inanılmaz bağışlar dönüyor. Belki para bile aklanıyordur. Bazı insanlara dini kullanıp para isteyebilirsin, bazı insanlarıda hayvan sevgisine göre paralarını alırsın.

Şans eseri markette bir köpek maması ilişti gözüme. Üzerinde yazan "bağış mamasıydı". 165 liraydı ve ufacık bir şeydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.