Şimdi Ara

KIŞ LASTİĞİ ONERİSİ/KARŞILAŞTIRMA (NEXEN vs SAVA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Basliktan da anlasilacagi uzere butce dostu iki lastik markasi arasinda kaldim. Aracim suan 217/50/17.

Kullananlar, tecrubeleri olanlar lutfen yorumlarini ve tavsiyelerini esirgemesinler. Cok fazla fiyat arttirmadan onerilere acigim. Simdiden tesekkur ederim.

SAVA Eskimo HP2 (2018) --- 360 TL
    Yakit C --- Aqua C --- Ses 71db

NEXEN Winguard Sport 2 (2017) --- 400 TL
    Yakit E --- Aqua C --- Ses 70db

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• www.tyrereviews.co.uk
    2017 Auto Bild Winter Tyre Test - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2017-Auto-Bild-Winter-Tyre-Test.htm

ikisi arasından nexen alırdım.
  • Bu hafta 2 adet 225/45 r18 Nexen Winguard Sport 2 lastik taktırdım sadece arka lastiklere, önde Goodyear EG rft var yazlık. İlk izlenimlerim tyrereviews.co.uk ile neredeyse birebir aynı, fotoyu da atıyorum alta. Kuru da çok çok iyi, konforu üst düzey, ıslakta yokuşlarda patinaja kalıyordum arka çekiş olduğu için şu an patinaja da kalmıyor çok fazla zorlamazsam. Sadece ıslak freni çok iyi değil ama kabul edilebilir görünüyo şimdilik. Dönüşlerde gaza biraz yüklensem arka atıyordu araba, esp olmasa toparlayacağı da yok yani goodyear lastikler bu konuda hiç yardımcı olmuyordu, winguard sport 2 sorunu kökünden çözdü, dönüşlerde gaza yüklenince yine ekranda esp işareti çıkıyor ama ben aracın içinde hissetmiyorum bile aracın savrulduğunu, eğer f/p lastiği arıyorsanız hatta f/p+ lastiği bile diyebilirim, düşünmeden alın kesinlikle pişman olmazsınız.

KIŞ LASTİĞİ ONERİSİ/KARŞILAŞTIRMA (NEXEN vs SAVA)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.