Şimdi Ara

KIŞLIK LASTİK İNCELEMESİ: SAVA ESKİMO S3+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
117
Cevap
3
Favori
38.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Hala lastik almayanlar için;

yaklaşık 1 aydır kullandığım, son gün havaların soğuması ile buzlu zeminde de kullanma şansı bulduğum Lastik ile alakalı bilgi vermek istiyorum.

SAVA , GOOD YEAR ın yan markası olup doğal olarak öncelikle Good Year bayilerinde satılan bir marka.

SLOVENYA üretimi bir lastik ve araştırmalarımda orada da sık kullanıldığını gördüm.

205-55-16 ebatlı lastik arayışımda fiyatlar çok uçuktu.

230 ile 270 tl arasında adet fiyatı vardı. En uygun Petlas 175 TL fiyat aldım. Biraz yerli malı yurdun malı diye niyetlenirken Bu ürünü buldum.

adet fiyatını : 130 TL den aldım. 2015 ve 38.hafta üretim. Etiket değerleri Petlas'tan üstün, hatta pahalı bir çok lastikten iyi. Ses seviyesi 68db. Çok sessiz ve yumuşak bir lastik.

lastiğin etiket değerleri aşağıda.

buzda kullanımda hiç bir kayma vs yaşamadım. Tabi buz var diye ona göre sakin sürdük, gazlayıp freni kökleyip "bu kayıyor" demiyoruz

fiyatı itibariyle neredeyse yarı yarıya fiyatı var. 1000 TL ye lastik alacakken 520 TL ye lastik almış oldum.

Alacaklara tavsiye edebilirim.

saygılar.

bu da karşılaştırma için Michelin Alpin 5 AB etiketi :

ekleme : 07.01.2016

yağan kar ile birlikte karda yokuşta deneme şansım da oldu. Hiç bir sıkıntı yaşamadım, yağmurlu havada da aynı şekilde. Burada lastiği anlatırken kimse beni yanlış anlamasın. belki 3. sezonda su koyuverecek. Bilemem. En pahalısından lastik alsam da en fazla 5 sezon kullanılır o da riskli.

burada önemli olan fiyat performans oranıdır bu lastiğin. Kıyas yaparken bu lastik continental veya michelin den iyidir şeklinde bir ifadem olamaz ama fiyatlarını kıyaslayınca bu daha mantıklı diyebilirim. yarı fiyatını verdim

KIŞLIK LASTİK İNCELEMESİ: SAVA ESKİMO S3+ KIŞLIK LASTİK İNCELEMESİ: SAVA ESKİMO S3+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 7 Ocak 2016; 22:14:30 >

• Kendi aracımızın da lastik boyutu sıkıntılı olunca yüksek fiyatlar çıktı. Savayı bende araştırdım gerçekten güzel yorumlar okudum. Tek sıkıntısı çok yumuşak.

Şimdi aracımda lassa snoways 3 kullanıyorum sava bu boyutta Lassa ile aynı fiyat olunca aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla fiyat çok güzelmiş. Gerisi orta karar da olsa fiyatı için alınır, Sava kötü marka değil. Ben pirelli yan ürününü aynı ebatta 170e aldım.
  • 185 60 15 lastige 17 jant parasi veriyorum. Siz 205 55 16 gibi bakkalda bile bulunan bir olcege laf ediyorsunuz.

Hayirlisi olsun. Kis bitsin bakalm biraz gec cikarin mumkunse lastikleri. Kuru yolda tutunmayi incelerseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

185 60 15 lastige 17 jant parasi veriyorum. Siz 205 55 16 gibi bakkalda bile bulunan bir olcege laf ediyorsunuz.

Hayirlisi olsun. Kis bitsin bakalm biraz gec cikarin mumkunse lastikleri. Kuru yolda tutunmayi incelerseniz sevinirim.

Ebat konusunda haklısınız, bakkalda bile vardır fakat bilindik markaların fiyatları gerçekten yüksek, cross climate alacaktım önce 250 dediler, sonra yok çektiler, sonra da 270! Çektiler. ben bunları aldıktan sonra da n11 kampanyası oldu :) gerçi yine sava süper fiyat 👍

Kuru zemin performansı şu an sıkıntısız, kış sonunda göreceğiz nasıl karakter değiştiriyor.

• Etiket değerleri michelin alpin 5ten daha iyi değil mi ben mi yanlış görüyorum :)

2 kış kullanan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Etiket değerleri michelin alpin 5ten daha iyi değil mi ben mi yanlış görüyorum :)

2 kış kullanan var mı acaba?

ıslak zeminde yol tutuş bi tık yukarıda, diğerlerinde daha iyi değerler sunuyor.

michelin alpin 5 AB etiketi :

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hankook vs Nokian
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kışlık lastik sıfır olsun markası ne olursa olsun. Kar kalkmayan memleketlerde çivili lastik alırsın , diğerlerinde ne olursa olsun , en azından taze olsun. Tazelik önemli

• mr.big kullanıcısına yanıt
    etiket değerleri çok iyi bu nasıl goodyear ın yan ürünü biz geçen sene 205 55 r16 GY ultragrip 9 ları tanesi 235 ten almıştık aynı etiket değerleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 3 Aralık 2015; 16:43:02 >
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    hatta sava daha sessiz.

sadece ne kadar dayanır orası mechul. Dayanıklılık olarak belki daha zayıftır. ikinci sezondaki performansı ile her şey netleşecek.

-ki ben bunu araştırırken kullanıcılarına sordum, 4 sene kullanan ve memnun olanlar var.
  • Yeni kral, Nokian WR D4
    https://store.donanimhaber.com/d2/46/f8/d246f895abb7386e0532e87e96222dcb.jpg

www.hepsiburada.com
    Nokian 205/55 R16 91T WR D4 Kış Lastiği (Üretim Yılı: 2018) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/nokian-205-55-r16-91t-wr-d4-kis-lastigi-uretim-yili-2015-p-OTKMT429526

209 TL güzel fiyat, forumda 30 tl ye satilip 100 tl indirim sunan çeklerle daha ucuza geliyor.

Sava eskimo s3 serisi üretilmiyor artık.
    Aldığınız lastık 2013 üretimi olmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih!

Yeni kral, Nokian WR D4
    https://store.donanimhaber.com/d2/46/f8/d246f895abb7386e0532e87e96222dcb.jpg

www.hepsiburada.com
    Nokian 205/55 R16 91T WR D4 Kış Lastiği (Üretim Yılı: 2018) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/nokian-205-55-r16-91t-wr-d4-kis-lastigi-uretim-yili-2015-p-OTKMT429526

209 TL güzel fiyat, forumda 30 tl ye satilip 100 tl indirim sunan çeklerle daha ucuza geliyor.

Sava eskimo s3 serisi üretilmiyor artık.
    Aldığınız lastık 2013 üretimi olmalı?

2015 38.hafta sıcak sıcak

• Sava Eskimo S3 yok ama şimdi Sava Eskimo S3+ var daha dün sipariş verdim.
  • lastiği nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: castinyo

lastiği nereden aldınız?

Ankara ostim, Goodyear bayi, yıldız sanayi karşısı.

• 205 50 17 250 liraya aldık petlas.diğer markalar en ucuz 450 lira. Petlas iyi gerçi yepyeni lastik seneye nasıl performans vericek ondan sonra kesin bişeler diyeiblirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

185 60 15 lastige 17 jant parasi veriyorum. Siz 205 55 16 gibi bakkalda bile bulunan bir olcege laf ediyorsunuz.

Niye 185 60 15 alıyorsunuz ki?
    195 65 15 alın. bu ebat daha uygun. 120-150 tl arasında değişiyor lastikler.

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    arada ciddi çap farkı var. ebat tamamen uyumsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

arada ciddi çap farkı var. ebat tamamen uyumsuz.

Aracınızın orijinal lastik ebatları nedir?

• savanın yazlık lastiklerini 5 sene aracımda kullandım.gayet memmun kalmıştım.fiyatına göre gayet başarılı bir ürün.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.