Şimdi Ara

LASSA Competus nasıl bir lastiktir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4X4 aracım için lastik araştırıyorum.
    Mevcut lastiklerim Marshal marka (Kumho'nun ürünü). Bu lastikler aracı aldığımda eski sahibi tarafından yeni takıldığı için değiştirmedim. Ancak lastik dişleri iyş durumda olduğu halde aşırı derecede sertleşti ve acayip yol gürültüsü yaratıyor. Aracın motorundan fazla yol gürültüsü oluşuyor.
    Lassa Competus kullanan oldu mu acaba? Yol tutuşu ve gürültüsü ne düzeydedir?
    Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lassa Competus: Güvenilir ve Yüksek Performanslı Bir Lastik

Lassa Competus serisi, çeşitli araç türleri için tasarlanmış yüksek kaliteli lastikler sunmaktadır. Hem yaz hem de kış koşulları için özel olarak geliştirilmiş seçenekleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarına hitap etmektedir.

Yaz lastiği kategorisinde öne çıkan Lassa Competus HP2, üstün yol tutuşu ve viraj performansı sunarak güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi sağlar. Lassa Competus HP2 yorumları, ıslak ve kuru zeminlerde mükemmel tutuş özelliklerine sahip olduğunu vurgulamaktadır.

Kış lastikleri söz konusu olduğunda, Lassa Competus Winter 2 yorumları, bu lastiğin karlı ve buzlu yollarda olağanüstü çekiş ve stabilite sağladığını göstermektedir. Kış şartlarına özel diş desenleri ve bileşeni sayesinde güvenli ve konforlu bir sürüş sunar.

Lassa Competus AT2, arazı araçları için tasarlanmış tüm mevsim lastiklerdir. Lassa Competus AT2 yorumları, bu lastiğin çamurlu, kumlu ve karlı arazilerde bile mükemmel performans gösterdiğini belirtmektedir. Sağlam yapısı ve agresif diş deseni sayesinde zorlu koşullarda dahi güvenilir bir sürüş sağlar.

Genel olarak, Lassa Competus lastik serisi, günlük kullanımdan zorlu arazilere kadar çeşitli sürüş ihtiyaçlarını karşılayan yüksek kaliteli ve güvenilir bir seçimdir. Lassa Competus yorumları, bu lastiklerin sağlamlık, performans ve dayanıklılık açısından kullanıcıları memnun ettiğini göstermektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • biz daha önce nissan terrano da kullandık a/t modelini gayet güzel bir yoldışı performansı var asfaltta ise biraz gürültü yapıyor tabi ama o kadar olur orta yumuşaklıkta ne sert nede kış lastiği gibi çok yumuşak
    bence denemelisin memnun kalırsın bizim ebat:245/70/16 idi
    saygılar
  • Teşekkürler. Bana lazım olan ebat 225/55/17. A/T değil H/P alacağım. A/Tden daha az gürültülü olur diye düşünüyorum.
  • eğer bazen yol dişi yerlerde gezinti yapacaksanız en azından a/t olmayan lastikler sizi üzebilir bilginiz olsun çünki h/t lastikler 10 cmlik bir çimende dahi yokuşta patinaja kalıyor bilgilerinize
    saygılar...
  • Haklısınız. Aancak bu ölçülerde A/T lastik bulamadım. Bu nedenle H/P ile idare etmek durumunda kalacağım gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.