Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Mercedes E serisi mi yoksa BMW 5 serisi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kararsız kaldım 2side çok iyi, 50 yaşında biriyim, aradığım konfor, teknoloji ve kalite.

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 15 Ağustos 2017; 2:29:50 >

• G30 tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle 5

• Yaşınıza göre E.
  • hangı modelini alıcaksınız ? sıfırmı eskı modellerinden mi ?
  • Bu sorudaki kalıplaşmış ama bir o kadar da dogru olan şeyi soylemek isterim.Beklenti konfor ağırlık lüks ve çevreyi etkilemek ise E serisi,sportiflik güç sürüş zevki vs givi konular ise 5 serisi.(G30 olarak soruyorsaniz tabiki 5 serisi derim.Çünkü yeni bir çığır açtı otomobil dünyasında.Arabadan az bucuk anlayam herkes gördüğü yerde kilitlenip kalıyor araca.) Bu arada bir tanıdıgımda Yeni E200 var.80 kuruş ile 1 lira arası yakıttan bahsediyor.Ayarsız sürer ama ne derece doğru bilemem.Lakin 5 serisinin de yakıt olarak daha avantajlı olabilecegini dusunuyorum.

• Konusu vardı, yeni 5 serisinin daha iyi olduğu yazılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin araban budur hacı abi . 50 Yaş cuk oturur .

Mercedes E serisi mi yoksa BMW 5 serisi mi?
  • Bence yaş farketmeksizin 5 daha güzel bir araç.Sürüş,dış tasarım konusunda falan çok önde bana kalırsa.İç dizayn için konuşursak dolu E serileri çok güzelken boş E'ler kötü gözüküyor baya baya.
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Her 2 si için yeni modellerini düşünüyorum.

• 28 yaşında olduğum halde tercihim e serisi olacaktır. Ayrıntılar, konfor, işçilik ve malzeme kalitesi olarak mercedes üstündür ve son kasalarında donanım ve opsiyon olarakta öndedir. pardon da sportiflik diyen şahıslar bana bmw 5 serisinin girdiği viraja aynı hızda e serisinin giremedediğini falan mı sanıyorsunuz?? Aksine bmw de içiniz dışına çıkmasa da mercesesin süspansiyonu çığır açacaktır. Arabadan anlamıyorsunuz kesinlikle derim.

• Sana bir e serisi gider.Bir de sofor alirsin tam olur.

Valla 2side uzmez hocam.

• Yılların efsane karşılaştırması, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi gibidir. Benim her zaman tercihim Mercedes E olmuştur, BMW teknik olarak sürüş dinamikleri olarak önde olabilir ama bu karşılaştırmada her şey teknik değil benim için.
  • Herkese 5 sana E.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Her 2 si için yeni modellerini düşünüyorum.

ozaman 5 derim bence E den daha başarılı bir araç
  • Siyah yada gümüş gri e serisi.

• Baya baya doldurulmuş bir G30 üzmez. Mercedes bana iç mekanda daima kasvetli gelmiştir. Şuan F10 makyajlı kullanıcısıyım, F10 makyajlı ile makyajlı kasa e olsa direkt F10 derdim ama, yeni E ve G30 kafa kafaya mücadele edip kıyasıya mücadele edecektir. Klişelerden kurtulmak gerek, makyajlı F10 makyajlı E den daha rafineydi.

E180 düşünüyorsanız da kesinlikle ikisini de sürmenizi öneriyorum zira E180 F10 a oranla ciddi manada hantal kalıyor

• Yeni 5 serisini canlı gördüm de cidden efsane tasarımı var eski 5 serisine hic benzemiyor sanki çok kaslı bir duruşu var.

• F10 kasa sahibiyim. Bu kasa bile 2010 teknolojisiyle böyleyken g30 yollarda da içinden de gördügüm kadarıyla tamamen ayrı bir dünya luxury line + 19 jant kombinasyonunu da tek geçerim yaşım 44

• G30 5 serisi 2.0 dizellerde performans hariç her konuda mercedesten üstün bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.