Şimdi Ara

2020 Yeni Clio mu 2020 Ibiza mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
1
Favori
12.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İbiza mi deseydim wolksvagen çöpü
    MQB mimarisi kullanıyor wolksvagen'in tüm önden çekişli arabaların hepsinden kullandığı mimari modüler yapıya sahip yani 2020 polo neyse seat Ibiza da aynı motor zatten şanzıman zaten aynı 😂 birde tek motor seçeneği var polo gibi bu Ibiza da satmicak yani bu net birşey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Bagaj yükleme yüksekliği biraz fazla mezar gibi 391 litre bagajı olsada bence
    Ses yalıtımı biraz daha iyi olabilirdi
    Dokunmatik ekranı biraz yavaş çalışıyor gibi geldi bana
    Ama bunlarda çoğu b segment arabada olabilicek şeyler
    Biraz daha yenileme olabilirdi özellikle ön bölümüde tasarımı baya güzel ama ufak dokunuşlarla daha güzel olabilirdi

• Gbness G kullanıcısına yanıt
    Ses Yalıtım derken ?

Clio test ettiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Malesef ama arastirdigim okuduğum bir izlediğim bir çok yerde ses yalıtımı biraz daha iyi olabilirdi diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbness -- 7 Şubat 2020; 13:59:50 >
  • Clio derim hem daha sorunsuz sanjiman hemde yeni yüz yeni kasa. 2.el bariz Clio zaten. Yol tutuş yakın birbirine. Konfor ve malzeme konusunda seatin üstün old yerler olabilir. Ama tercihim Clio olur.

• İcon donanım 1.33 tce icon edc kesinlikle ibizadan üstündün. 1.0 istemenizin sebebi nedir acaba ? X-tronic malesef bildiğiniz cvt :(

• batkent B kullanıcısına yanıt
    CVT EDC’den iyi olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Honda olsa olurdu da renonun yeni edclerinde kolay kolay sorun çıkmıyor çıkarsa da reno garantiden yapar. Cvt çok ruhsuz gücü hissedemiyorsunuz. YouTube da incelemele var 1.3 o araç için baya güçlü :))

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Honda olsa olurdu da renonun yeni edclerinde kolay kolay sorun çıkmıyor çıkarsa da reno garantiden yapar. Cvt çok ruhsuz gücü hissedemiyorsunuz. YouTube da incelemele var 1.3 o araç için baya güçlü :))

• Bu ikisi arasından benim tercihim Clio olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cvt ye daha rahat binersiniz özelikle garanti bitince. Bozulacak korkusu ile binmek nedir bilirm

• serkaneker kullanıcısına yanıt
    Sebep ?

• quote:

Orijinalden alıntı: esoturko

Öncelikle üslup çok önemli. Tanımadığınız kişilere sen ben diye hitap edilmez. Çok sorun değil. Maliyet düşürüyorsa neden fiyatlar aynı çelişki buradan başlıyor. Darbeyi daha iyi sönümlüyor olayı ne yazıkki kandırmaca. Diğer firmalarda böyle bir olay yok. Kullansa büyük firmalar kullanır. Sizinle burada bunu tartışamam gerek de yok. Alacak arkadaş zaten detaylı araştırma yapmış. Ben kendimi fikrimi beyan ettim. Ha bu arada evde 2 araç var biri ibiza 2018 diğeri 2015 symbol. Ne hikmetse büyük reno symbole plastik çamurluk koymamış. Aklınızda bulunsun cahillik başa bela👍🏿
    cahil olduğunu her şekilde kendin tescilliyorsun maliyet olarak derken kaza sonrası parça değişim olarak demiştim onu bile anlamamışsın ayrıca symbol değil clio 5 ile ibiza yı karşılaştırıyoruz symbol diye bir araç yok aslında o symbol dediğiniz logan ın güncel hali Türkiye de daha fazla satması için symbol adı ile satılıyor.Clio 5 ibiza dan bence daha üstündür sağlamlık olarakta N Cap tan geçerli puanları almıştır ibiza daha sağlamdır clio plastik düşüncesi tamamen sizin otomobilden anlamamanız ve renault antipatinizden kaynaklanıyor.

• Allah senin kadar cahil yapmasın
    Sen okuduğunu bir anla sonra dert anlatırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

İbiza'nın karizması var yani

İbiza, genel olarak poloya parası yetmeyenlerin aldığı ucuz bi üretim.

Yol tutuş olarak da km77.com'un geyik testine bakabilirsiniz, fazlasıyla inanırsınız.

Alıntıları Göster
    Adamın yorumu köy kahvesi seviyesinde ya. Beni kimse inandıramaz diyor

İşte sonra böyle adamlara 2 hava yastıkli, boktan yol tutuslu Alaman mallarıyla kazikliyorlar hem de kapıda sıra bekletip

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    Söyledikleriniz güzel ama üslup açısından forum arkadaşımıza daha nazik bir fille anlatabiliriz durumu

Plastik olması güvenlik zaafiyeti oluşturmuyor
    Maliyeti düşüyor vs. bunlar güzel

• Allah aşkına forumda ban yemeyeceğimi bilsem şu an çok güzel şeyler yazacaktım buraya.

Tamam sen git Clio al.
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Güzelce karşı argümanları söylemek gerekiyo

Kişiselleştirmememiz gerekiyo

• esoturko E kullanıcısına yanıt
    Forum arkadaşlarımıza daha ılımlı yaklaşıp doğru bilgileri aktarmamız gerekiyo

• Clio 4 dci kullanıyorum bolca sert iç mekan plastik malzemesi, trim sesleri eksik olmuyor.

Peki güvenlik ve sağlamlık?
    İşte bu konularda fazlası ile tatminkar.
    6 yıldır kullanıyorum ki çok bozuk yollarda kullanmışlığım var ve şuan 100 bin km yi devirdim arabada tık yok.

Ayrıca Clio son nesli ile Euro Ncap den sınıfının en güvenli süper minisi seçildi.

www.aa.com.tr
    Yeni Renault Clio'ya NCAP'tan "En Güvenli Süpermini" unvanı
    https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/otomotiv/yeni-renault-clioya-ncaptan-en-guvenli-supermini-unvani/655222

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnerman -- 9 Şubat 2020; 0:22:54 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.