Şimdi Ara

2020 Yeni Clio mu 2020 Ibiza mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
12.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Ben olsam İbiza alırdım. Clio' nun yol tutuşunun ibiza' dan iyi olduğuna kimse beni inandıramaz. Ayrıca İbiza' nın tasarımı daha iyi. Clio yenilenmesine rağmen. Clio' da Multimedya ekranın duruşu çok kötü. Rentecar şirket arabası clio. bi karizması yok. İbizanın duruşu da yol tutuşu da daha iyi.
    önce rent a car yazmayı öğren kardeş ayrıca b segmentinden bahsediyoruz neyin karizması ALLAH aşkına ? ibiza da karizma var dersen anca kendini kandırırsın kaldı ki yeni clio tasarım olarak ibiza ya fark atar ibiza nın özellikle arka kısmı stoplar falan facia resmen.Ayrıca yol tutuşu neye göre daha iyi senin beynine göre mi yoksa 2 aracın da geyik testlerinin videolarını izledinde mi konışıyorsun ?
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Clio 5 geyik testi başarısız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Doğuş oto Çankaya :)
    Evet ☺️

• 207m kullanıcısına yanıt
    2020 modelini düşünüyorum söyledikleri fiyattan zerre esnemediler

• quote:

2020 modelini düşünüyorum söyledikleri fiyattan zerre esnemediler
    Seat’ ta çok esnemiyorlar. Bize de 137.000 dediler 2020 için.

• quote:

Orijinalden alıntı: esoturko

Bu arada İbiza cliodan daha sağlamdır plastik ön çamurluk olayı beni benden alıyor
    plastik çamurluk sence sağlamlığa ne kadar etki eder ? Kusura bakmada tam bir cahilsin plastik ön çamurluk maliyet olarak daha iyidir kaza anında darbeyi daha iyi sönümler zaten renault o plastik çamurluğu çıkardığı yıllardan beri (2006) n-cap tan 5 yıldız alıyor ha seni yine senden alsın ama bari milletin akılnı bulandırma
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Aynen esneseler alacaktım

Ibiza ön Çamurluk metal o da 5 yıldız

Güvenlik yaklaşık aynı

• quote:

Ibiza ön Çamurluk metal o da 5 yıldız

Güvenlik yaklaşık aynı
    ben ibiza ya birşey demedim sadece şu çamurlukların plastik olması renault ta çok dalga konusu oluyor halbuki sağlamlığa hiçbir alakası yok aksine parça değişimleri veya onarımlarda daha kolay ve maliyet düşüyor.Son kasalarda zaten renault plastik çamurluk kullanmıyor ama kullandığı modellerde de n-cap tan 5 yıldız aldı hatta 2006 da birçok modelinde kullandığı yıl rekor kırarak tüm modellerinde 5 yıldız almış bunla ilgili aşağıda ki reklamı yapmıştı.

Emre Ayhanyoutube
    REKLAM DEDİĞİN BÖYLE OLUR. RENAULT KAZA TESTİ 2008 EURO NCAP
    https://www.youtube.com/watch?v=92HszU59flk

Aslında plastik olması baya avatajlı arabanın kilosu 1035kg,130 beygir daha sportif bir hal alıyor bu şekilde hafiflik iyidir kimse demesin hafif araba az yol tutar cliolar baya iyi yol tutuyor bence hafiflik avantaj kaza gecirdigin zaman normal metal çamurluk 1000 TL se pilastik olduğu için 200-300e degiştirebiliyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi gidipte seat Ibiza dersem kendimi bıçaklamam gerekebilir

• Cilo 5 in içindeki makina 1.3tce yeni Mercedes clanin içinde bulunuyor Clio 5te 130 beygir üreten bu makina CLA da 160 beygir üretiyor çok büyük ihtimalle ikisininde turboları aynıdır bu demek oluyor ki ufak bir yazılımla Clio 5 in 160 beygir le yürüyebilicek 1035kg ve 160hp baya performanslı olucagi net birşey

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Clio hele hele 1.3 tce olanını alırsanız yemede yanında yat

• Gbness G kullanıcısına yanıt
    Clio testlerini incelediniz mi

En kötü yanları nelerdir yeni clio

Öncelikle üslup çok önemli. Tanımadığınız kişilere sen ben diye hitap edilmez. Çok sorun değil. Maliyet düşürüyorsa neden fiyatlar aynı çelişki buradan başlıyor. Darbeyi daha iyi sönümlüyor olayı ne yazıkki kandırmaca. Diğer firmalarda böyle bir olay yok. Kullansa büyük firmalar kullanır. Sizinle burada bunu tartışamam gerek de yok. Alacak arkadaş zaten detaylı araştırma yapmış. Ben kendimi fikrimi beyan ettim. Ha bu arada evde 2 araç var biri ibiza 2018 diğeri 2015 symbol. Ne hikmetse büyük reno symbole plastik çamurluk koymamış. Aklınızda bulunsun cahillik başa bela👍🏿

• Net ibiza.

• Yorumu en çok beğenilen ben olduğuma göre hiç konuşma

• Hey Allahım ya biri çıkmış demiş ibiza i10 un dengi demiş cahillik diz boyu.Kaliteyi 2 plastik mıncıklama ile anlayanlar var hala.
  • Tasarım olarak ibiza önce. Piyasa olarak clio. Alır uzun süre kullanırım diyorsan ibiza derim. O fiyata o segmentte nasıl kalite algısı arıyorsunuz anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gbness

Aslında plastik olması baya avatajlı arabanın kilosu 1035kg,130 beygir daha sportif bir hal alıyor bu şekilde hafiflik iyidir kimse demesin hafif araba az yol tutar cliolar baya iyi yol tutuyor bence hafiflik avantaj kaza gecirdigin zaman normal metal çamurluk 1000 TL se pilastik olduğu için 200-300e degiştirebiliyorsun
    Sakin ol şampiyon Rönö klio dan bahsesiyoruz heyecan yapmışsın...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.