Şimdi Ara

2020 Yeni Clio 5 Alacaklar Grubu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
5
Favori
21.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Ön sıra, ön ve yan hava yastıkları STANDART

Farazi konuşmayın

Öyle bir test yok

Clio’nun Euro N Cap testine sokulan tüm modelleri 5 yıldız aldı.

“Ebem kız olsa 6 yıldız alırdı” gibi dayanaksız, hayal ürünü, tamamen farazi rüyalar ile kendinizi kandırmayın.

Corsa ve 208 en iyi versiyonları şase ve kafes sorunu nedeniyle 4 YILDIZ İLE ÇAKILDI
    Test yapılan araçlarda güvenlik sistemleri tam 2020 yılı itibariyle Avrupa'da elektronik sistemler olmayan araçlar satılmayacak çünkü ESP ABS gibi zorunlu oldu Türkiye'de bu sistemler tamamen opsiyonel ve PERDE HAVA YASTIKLARI YOK YOK YOK YOK TÜRKİYE'DE SATILAN VERSİYONU TESTE GİRMEDİ BOS BOŞ TEST GÖSTER DEME ÇÜNKÜ GİRMEDİ GİRMEDİ GİRMEDİ ANLA DİYE BİR KAC DEFA YAZMAK ZORUNDA BIRAKMA BENİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 3 Mart 2020; 10:35:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

bi boş yapma şu konuda ya.
    adamlar teste soktukları araçta bir ton güvenlik donanımı koyuyorlar yabancı dilin yoksa translate açıp kontrol et renault.fr ya da renault.co.uk sitesinden adamların en baz paketinde standart gelen sürüş asistan paketi türkiye'de icon pakette bile opsiyonel. yan hava yastığı ile perde hava yastığı farkını bilmiyorsun daha konuşuyorsun car car araç çıktığından beri.

Alıntıları Göster
    Hocam bırak kendini kandırıyor bayi bile teyit etti perde hava yastıkları yok diye tutturmuş yan hava yastığı var diyiyor yan hava yastığı dediği şey on koltuktan çıkan hava yastığı gidin bayiye tavana bakın airbag yazısı yazan yerde airbag yazısı yazmıyor en basitinden almış işte güya savunuyor Yediremiyor... Polo malzeme kalitesi bakımından katlarca daha iyi 20k km de Cliosu tıkırtılar çıkardığı zaman göreceğim ben onu

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrikliarabasever

Hocam bırak kendini kandırıyor bayi bile teyit etti perde hava yastıkları yok diye tutturmuş yan hava yastığı var diyiyor yan hava yastığı dediği şey on koltuktan çıkan hava yastığı gidin bayiye tavana bakın airbag yazısı yazan yerde airbag yazısı yazmıyor en basitinden almış işte güya savunuyor Yediremiyor... Polo malzeme kalitesi bakımından katlarca daha iyi 20k km de Cliosu tıkırtılar çıkardığı zaman göreceğim ben onu

Alıntıları Göster
    ya ben de gittim bayiye lansmana hoşuma da gitti araç ama böyle beyni çıkartıp yorum atmak için neler yapıyorlar merak ediyorum.
    daha önce kaç farklı kişi anlatmaya çalıştı anlamıyor. basmıyor kafa.
    adamlar baz donanımları en full pakette bile opsiyon yapmış.
    rezillik bununla da bitmiyor yurtdışında olan koltuk ısıtma, bose ses sistemi gibi opsiyonlar ülkemize gelmiyor bile. üstelik bu araç bizim ülkemizde üretiliyor yazık ama bu kafalara müstehak bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 3 Mart 2020; 10:58:26 >

• bariz trolle fıstık atmayın lütfen
  • Lansman araçlardan alanlar gayet memnunlar ve kar ettiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de satılacak olan tüm markaların araçları Avrupa'dan kötü zaten.
    araçta 4 yastık var, test aracı 6 yastıklı ANCAK tüm testler yan hava yastığı bağlantılı değil ve ona rağmen tüm testlerden yüksek puan alıyor.
    Yani Türkiye haliyle kaç alır bilmem ama şasi olarak sağlam bir araç.

• Merhaba soruldu mu bilmiyorum ancak bir bilgiye ihtiyacım var.

Clio sürüş destek oaketi işlevi nasıl?Araç şeritte tutmak için hamle yapıyor mu yoksa sadece sesli/titreşimli ikaz mı yapıyor?

Sizde ilave donanımlı almak, arabayı satacağımız zaman avantaj ya da dezavantaz sağlar mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.