Şimdi Ara

Psa grubu 2. Eldeki fiyat saçmalıkları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar c4x max full yada 408 allure/gt bakıyorum. En ucuz nereden sıfır alabilirim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen cumartesi istanbul deniz 1.470 ve 1.500 max paket c4x fiyat aldım sıfır. bakmak isteyenler bakabilir.

• Biperva_ kullanıcısına yanıt

Kredi imkanı var mi dediğiniz rakamlardan ? 150 bin falan? Birde hybrid için mi ? 1.2 puretech için mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma çalışanları yine ufak rüşvet almaya başladı 2 sene önce gibi.

Şuan en güncel kafa arabalara yok çekiyorlar, yapacak bir şey yok mu diye siz teklifle giderseniz araç bedelinin %1'i karşılığı 2 güne teslim ederiz teklifi sunuyorlar.

• Satan iyi fiyata satmiş 15 20 gün önce 2025 modelini 1860 lara kadar verdiler iyi cesaret sizdeki:)

• zotacing kullanıcısına yanıt

Euro 2TL artınca havaya girdi yine kan emiciler; ama faizler hala çok yüksek; talepte ciddi bir artış olacağını sanmam.

Allah ellerine dürümesin; hem 2. eldeki fırsatçı çakalların; hem de bayilerdeki seyyar kan emicilerin.

• You ve plus için 1460-1500 rakamları mevcut ama Full versiyonları çok çeşitli herkes farklı fiyat veriyor anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt

Faizler tekrardan artisa gecdi ee ne olacak 2. Durgunluk dalgasi yolda inceden uyarayim:)

• landscapee kullanıcısına yanıt

nisan da faiz artışı tekrar masada; bankalar bu hafta çok cüzzi krediler dışında kredi kullandırmamış ; muhtemelen şimşek bankalar talebi daraltmak için kredi musluklarını kapattırdı.

Yani şu anda ağzı sulananlar ;bayram dönüşünde çok fena hüsrana uğrayabilir. Dövizde ciddi bir atak olmadığı sürece tabi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.