Şimdi Ara

70-75 bin TL araba tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
7.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2013 V40 premium
    2013 A3 TFSİ

bakabilirsiniz, yaşınız genç a3 tek kapı da gider size
  • Einz42 E kullanıcısına yanıt
    Pek bilmiyorsunuz ama dünyada wv haricinde başka markalarda araç üretiyor. Hemide bu araçlar çarpışma testlerinde vw marka araçlardan daha yüksek puan alıp yıllarca arıza bile yapmıyor. Daha dün bir yakınımızın dsg'li passat aldığını ve dsg şanzımanı ile motorunun değiştirildiğini öğrendim. Düşün artık daha arabayı aldığını öğrenmeden şanzımanı arıza yapıp değiştiriliyor. Şimdi gel de millete gidin dsg'li golf alın de. Ulan bu dandik şanzımanı millete Fiat iteliyor olsa bir tarafınız ile gülerdiniz. Şimdi gelmiş atıp tutuyorsunuz. Golf alsında DSG bozulmasın diye sıcakta kullanmasın, sıkışık trafikte kullanmasın, dağ bayır çıkınca kenarı çekip 20 dk arabayı soğutsun değil mi? Şaka gibisiniz yeminlen.

Volvo'nun şanzımanı çok mu matah da onu öneriyorsun?http://forum.donanimhaber.com/m_108560311/f_//tm.htm#108560311 buyur buradan Powershift denen harika şanzımanı ile bir volvo s60 kullanıcısının feryadına kulak ver.

Bir de benim önerdiğim araçların şanzıman sorunları var mı araştır ondan sonra burada atıp tutarsın.

• Şu an iki araç arasında kaldım ya sıfır Honda civic ya da 2013 veya 2014 VOLVO V40 D2 düşünüyorum.
  • vanguarde kullanıcısına yanıt
    Volvo V40 honda civic den daha iyi bir araç buna zaten kimsenin şüphesi yoktur. Ancak v40'ı powershift şanzımanlı almayı düşünüyorsanız bence hiç düşünmeyin. Bir önceki mesajımda verdiğim konuyu bir okuyun ve powershift ile ilgili forumdaki diğer konularıda araştırın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia ceed lere bak derim yada corolla o kadar para veriyosun lpg araba alma dizel al parana yazık etme

• boşline araçlara bakmayın sıfır baz donanımlısı bile çoğu fulden de dolu araç hemde karizması var

http://www.mazda-tr.com/konfigurator/?locale=tr-tr&vehicle=M3&bodyStyle=2200&baseUrl=../car-config-html5/&bodyType=sedan&grade=reflex&engine=SKYACTIV-G%201.5%20120PS%20MT|6%20ileri%20manuel#baseVehicleId=BHR1EAJ&colour=41V&wheel=B45B-V3-810_-CN&trim=BV0&accessories=BHR1-V9-095,BHR1-V1-370,BJD9-V0-320A,C833-V1-620,C850-V7-650&navigationType=summary

• quote:

Orijinalden alıntı: azmanenes3430

Kia ceed lere bak derim yada corolla o kadar para veriyosun lpg araba alma dizel al parana yazık etme

yıl olmuş 2015 yılda yapacağı km yılda 10-15 bin ticarimi kullanacak hala dizel diyorsunuz ya ? dizelin esprisi kalmadı artık eskidendi o

ekleme: videolar size bişeyler ifade edecektir

https://www.youtube.com/watch?v=6reic3r_LKg

https://www.youtube.com/watch?v=DJtI1-AY7sg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 21 Ağustos 2015; 22:51:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vanguarde

Şu an iki araç arasında kaldım ya sıfır Honda civic ya da 2013 veya 2014 VOLVO V40 D2 düşünüyorum.

80 den aşağı 2014 v40 d2 bulmak zor.
    Ayrıca bulucağnız v40 ta xenon ve geri görüş kamerası olmayacak...
    Bence premium marka bi araç alacaksınz xenon olmazsa olmaz, arabayı bambaşka yapıyo...
    O paralara full 116d alabilirsiniz

• hiçkimse tavsiye etmemiş ama. birsüredir araştırıyorum. 2010-11 3.16 lpg li tavsiye ederim

• Highline Golf

• Mazda 3 alabilirsin bütçe 75 bin ise.Cok güzel bir araçtır Bende Golfü satıp onu almayı planlıyorum cok iyi bir araç herşeyi ile.Başka bir seçenek Golf olabilir Yeni Peugeot 308 olabilir ve ya ceed.Bunlar üzmez sizi iyi araçlardır
    Suv Tarzı bir şey bakıyorsan 75e C-Suv olarak Sportage ,ix35 ve ya asx süper araçlardır onları önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

15 bin km için dizele gerek yok bence. (Bence) En uygun araç 1.4 tsi 125 hp trendline passat

katılıyorum
  • +2 almış bir tavsiye yok. ama focus ya da astra sedan alın derim
  • 2.el renault latitude full alıyorsun keyfine bakıyorsun...
  • Dün akşam itibariile focus sedan 1.6 benzinli manuel titanyum almış bulunmaktayım. Araçtan son derece memnunum. Tavsiyede bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanguarde

Dün akşam itibariile focus sedan 1.6 benzinli manuel titanyum almış bulunmaktayım. Araçtan son derece memnunum. Tavsiyede bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim

Hayırlı olsun c segmentinin en iyisi focus özellikle fiyatıyla düşünüldüğünde. Sorularınız olursa cevaplarım araç ve lpg ile ilgili.
  • skoda octavia
  • tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Henüz yeni yeni alışıyorum şu an için herhangi bir şey yok aklıma takılan birşey olursa size danışırım. Şimdilik Lpg düşünmüyorum Çok teşekkür ederim hocam.
  • Volvo fazla yakıyor demek pek doğru olmaz, istediğiniz fiyata bulunur mu bilmem ama V40 D2 powershift şehir içinde yaklaşık 5.6-5.8lt yakıyor.

Edit : Focus almışsınız görmedim, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 1 Ekim 2015; 0:08:59 >
  • Qq çok iyi araba arkadaşın babasındada var autoshow dada incelemiştim.içine oturunca çok zevkli geliyor araç ayrıca ferahda tabi cam tavanın etkisi büyük,babamın o kadar parası olsaydı qq aldırırdım hem spor araç banada gider
    Ayrıca tucsonda olabilir sıfırı 80 bin olması lazım.
    Ya da mondeo olabilir yeni kasa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.