Yahu ciddi ciddi adamlar sarı sitede 2012-2013 model Lineaları sıfır Egea'dan bile fazlaya koyuyorlar şaşırıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki biri boş paket, diğeri dolu, yok benzin, yok dizel vs.. Arkadaşlar tamam bunların da etkisi belki olmalı ama 8-9 yaşındaki 100.000 km'yi çoktan devirmiş araca sıfır abisi kadar veya daha fazla para vermenin bence mantığı yok. Ha Bmw, Mercedes, Audi olur yine bi nebze belki . Ama Linea lan Linea.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
120.000 tl'ye sıfır Egea varken 130.000 tl'ye 8 yaşında Linea alan var mı?

-
-
köy kahvesinde sıradan bir gün:
1.3 dizel linea 100 km de 3 litre mazot yakıyo yeğen, 1.4 benzinli egea aynı yolda 15 litre benzin + yağ yakıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 8 Şubat 2021; 10:58:36 > -
bizim millet arabasının yeni kasası çıktımı bir türlü daha iyi ve makul olduğunu kabul etmez. sürekli yenisine çamur atar. 6 yıllık eski kasa 90 bindeki clio araçlarını millet 150-160 a satmaya çalışıyor. yeni kasası, sıfırı 140 bin iken. neymiş eskiler fullmuş. yenisinin motoru çekmezmiş.
-
Sıfır her zaman sıfırdır.
Özellikle linea gibi şirket ve taksi de aşırı şekilde tercih edilen bir aracı almak kumar oynamak gibi.
Sıfır araç alıp yıllarca problemsiz kullamak varken 2. el araca aynı parayı vermek biraz sıkıntılı bir durum.
-
120.000 tl'ye sıfır Egea
120.000 tl'ye sıfır Egea
120.000 tl'ye sıfır Egea
-
2020 Egealar 125,000 TLden basliyor sanirim kampanyali fiyat, belki bayiden daha ucuza da aliniyordur.
-
egeaların arkası bağımsız mı ?
-
Nasil?
-
2016 1.3 dizel Egea Easy sattım 130 binde
2012 200 binde emotion 1.3 dizel Linea aldım
Hem kalan para ile ihtiyacımı giderdim hemde bir direksiyon 4 teker olsun derken egedan çok konforlu bir araca geçtim .Sanki segment değiştirdim ilginç ama aldım diye değil bende Linea ön yargısı bitti -
ikisini de almam :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: manisa_trbizim millet arabasının yeni kasası çıktımı bir türlü daha iyi ve makul olduğunu kabul etmez. sürekli yenisine çamur atar. 6 yıllık eski kasa 90 bindeki clio araçlarını millet 150-160 a satmaya çalışıyor. yeni kasası, sıfırı 140 bin iken. neymiş eskiler fullmuş. yenisinin motoru çekmezmiş.
Yıllar önce 1,6 102bg hitler motor golf 6 aracımı satarken bu fikri savunan çok alıcı ile karşılaştım
Benim aracımın 1,4 tsi 122bg den daha iyi olacağını söylediler bana Çünkü benim aracım 1,6 o araç 1,4 imiş
Kullandınız mı dedim hayır ama 1,4 araç 1,6 nın yerini tutmaz demişlerdi Şimdi 1,0 ları görünce ne yapıyorlar merak ediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozay06Yıllar önce 1,6 102bg hitler motor golf 6 aracımı satarken bu fikri savunan çok alıcı ile karşılaştım
Benim aracımın 1,4 tsi 122bg den daha iyi olacağını söylediler bana Çünkü benim aracım 1,6 o araç 1,4 imiş
Kullandınız mı dedim hayır ama 1,4 araç 1,6 nın yerini tutmaz demişlerdi Şimdi 1,0 ları görünce ne yapıyorlar merak ediyorum
Alıntıları Göstersaplantılı ve önyargılıyız
-
Yazsalar ne olacak hocam alan yok, 30 tane favori ilanım var takip ediyorum hepsini tam 2 aydır, 2 aydır bir aşağı bir yukarı oynatıyorlar fiyatı alan yok ama birisi tak diye %30, %40 indirim yapınca anında gidiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JrFuKi
2016 1.3 dizel Egea Easy sattım 130 binde
2012 200 binde emotion 1.3 dizel Linea aldım
Hem kalan para ile ihtiyacımı giderdim hemde bir direksiyon 4 teker olsun derken egedan çok konforlu bir araca geçtim .Sanki segment değiştirdim ilginç ama aldım diye değil bende Linea ön yargısı bittiNasıl ya ? Egea almayı düşünüyordum. Öyle bir anlatmışsın ki Linea yanında Mercedes kalmış. Linea da kullandım. Linea dan daha kotu nasil oluyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozay06Yıllar önce 1,6 102bg hitler motor golf 6 aracımı satarken bu fikri savunan çok alıcı ile karşılaştım
Alıntıları GösterKullanmadan anlamıyor insan. Golf test etmeye karar verdiğimde 1.2 tsi verdiler ve şok oldum. O kadarını beklemiyordum. 1.6 atmosferik düşük devirlerde o ani tepkiyi veremez asla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisKullanmadan anlamıyor insan. Golf test etmeye karar verdiğimde 1.2 tsi verdiler ve şok oldum. O kadarını beklemiyordum. 1.6 atmosferik düşük devirlerde o ani tepkiyi veremez asla.
Alıntıları GösterAynen öyle Bizim millet kullanmadığı bilmediği araba hakkında kullanıp bilenlerden daha fazla bilmiş gibi yapıyor
-
Adamlar 130 a lineayı kaktırıp muhtemelen sıfır egea alacaklar
mecburiyetten olmasın o
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea bence Linea dan daha üst segment o paraları Linea ya isteyen çakaldır
Sanmıyorum emlak,altın,borsa,gümüş,platin ,dolar gibi bir sepetim var. İstersem 0 araçta alabilirim ama bu piyasada saçma rakamlar , beni şaşırtan 3te 2 fiyatına aldığım adam Egea dan iyi olması .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 11 Şubat 2021; 11:45:59 >
köy kahvesinde sıradan bir gün: 1.3 dizel linea 100 km de 3 litre mazot yakıyo yeğen, 1.4 benzinli egea aynı yolda 15 litre benzin + yağ yakıyormuş. |
bizim millet arabasının yeni kasası çıktımı bir türlü daha iyi ve makul olduğunu kabul etmez. sürekli yenisine çamur atar. 6 yıllık eski kasa 90 bindeki clio araçlarını millet 150-160 a satmaya çalışıyor. yeni kasası, sıfırı 140 bin iken. neymiş eskiler fullmuş. yenisinin motoru çekmezmiş. |
Sıfır her zaman sıfırdır. Özellikle linea gibi şirket ve taksi de aşırı şekilde tercih edilen bir aracı almak kumar oynamak gibi. Sıfır araç alıp yıllarca problemsiz kullamak varken 2. el araca aynı parayı vermek biraz sıkıntılı bir durum. |
120.000 tl'ye sıfır Egea 120.000 tl'ye sıfır Egea 120.000 tl'ye sıfır Egea |
Benzer içerikler
- audi q3
- qashqai paket sıralaması
- en çok tutulan station wagon arabalar
- 600 bin tl araba önerisi
- opel corsa alınır mı
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X