< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
120.000 tl'ye sıfır Egea varken 130.000 tl'ye 8 yaşında Linea alan var mı? (2. sayfa)

-
-
-
Başkan detaylı bilgiler için saolasin. Forumda bu tarz bilgilere çok ihtiyaç var. Tüm aklımdaki soruları yabitlamissin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ediyorum gönlünüze göre hayırlısı olur umarım -
:D benzinli araçla dizel araç fiyatlarını anlamayanların ayrıca 1 motor arabamı alıyon motor mu alıyon bilmeyen vatandaş başlığı.
-
İkiside modern kuş serisi. Hamgisi yeni ve ucuzsa al geç yani bu neyin kıyası anlamak mümkün değil
Evet o kadar konforluki bir dönem kullanmıştım. umarım kapı fitillerinden veya bagaj dan içeriye sular dolmaz 😀 veya turbo dan anlamsız uğultular yükselmez. Veya kapı kilitleri bozulmaz. Güle güle kullanınquote:
Orijinalden alıntı: JrFuKi
2016 1.3 dizel Egea Easy sattım 130 binde
2012 200 binde emotion 1.3 dizel Linea aldım
Hem kalan para ile ihtiyacımı giderdim hemde bir direksiyon 4 teker olsun derken egedan çok konforlu bir araca geçtim .Sanki segment değiştirdim ilginç ama aldım diye değil bende Linea ön yargısı bitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tecrübelerimi aktardım .İster kötüle ister öv tercih sizin -
Bence de mantiksiz ama alan aliyor olabilir.
Benzer donanim, benzer motor Egea kac para sifir ona bakmak lazim.
Geçenler de 2. Araç ihtiyacı oldu evimizin 100 120bin bütçem vardı. İşim gereği egea ,linea,megane 4, clio 4, flunece uzun süre kullandım. Gittim 2004 model avensis aldım. Benim param yok 4 teker 1 direksiyon sıkıntı çıkarmasın diyorsanız alınır birşey diyemem fakat kesinlikle 3. Dünya ülkesi aracı kalitesizliği heryerinde hissediliyor.
Egea EZBER BOZAN TENEKE ...
-
-
120 bin liraya sıfır egea olmasa bile 130 bine ikinci el linea alınmaz zaten. daha 1-2 sene öncesine kadar 30-35 k fiyatları vardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisKullanmadan anlamıyor insan. Golf test etmeye karar verdiğimde 1.2 tsi verdiler ve şok oldum. O kadarını beklemiyordum. 1.6 atmosferik düşük devirlerde o ani tepkiyi veremez asla.
Alıntıları GösterKullanmaya gerek yok. Teknik verilere bakmak yeterli. Beygir, tork ve güç-tork-devir grafiğine bakmak yeterli anlamak için.
-
Bizim milletin klasik hastalığı.Malı eskisede değer asla kaybetmez.
Bugün sıfır egea 130 bin tl ise en kral en donanımlı 2016 Linea bile 70-80 bin TL den kuruş fazla etmez.
Onu bırakın.Sıfır Egea 130 bin TL ise 10 Yaşında C180 bile 130 bin TL etmez.Ama 250-300 isteyen var. Neymiş sıfırı 650 Milyar mış.La senin araban sıfır mı ?? 10 Yaşında araba demek ömrünün yarısından çoğunu bitirmiş demek.5 yaşından sonra helede 10 yaşından sonra dünyanın her yerinde arabalar yok pahasına gidiyor.Çoğuda afrikaya vs gidiyor zaten.
-
ben eskiden farklı düşünüyordum da şimdi sıfırcıyım , gider 500 verir sıfır passat alırım 2. el araç almam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X