Şimdi Ara

120.000 tl'ye sıfır Egea varken 130.000 tl'ye 8 yaşında Linea alan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alsatcilar hızını alamamislar sanırım o kadar yukseltmisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    2016 130.000 km Egea 1.3 multijet Euro5 Easy
    2012 200.000 km Linea 1.3 multijet euro4 emontion

Linea yı Egeanın 3’te 2 fiyatına aldım .

Öncelikle Fiat’ın hiç bir arabasını seven biri değilim Focus vb araçlardan sonra hepsi berbat ama F/P olarak değerlendirdirince,İkisinizde kullanmış deneyimler şöyle

Egea :Fitiller tek ,bagaj kaput altı iç yalıtım berbat .
    Linea:fitiller çift ,bagaj kaput hatta arka teker davlumbazları dahi kaplama (plastik değil) taş sssi vb gelmiyor )

Egea :Dış görsel bence Linea ‘ya göre çok daha yakışıklı
    Linea :Ön far ve arka tasarım çirkin

Egea:Euro 5 motor DPF mevcut malesef dizel araç kullananlar bilir .Partikül ,regenerasyon vb bir çok masraf sorun .Km arttıkça artan bir sorun
    Linea:Euro 4 motor DPF yok kafa rahat :)

Egea :Egea ‘nın 1. Vites hızlanma Linea göre daha iyi harici performans aynı .Hissedilir fark yok.Fakat Linea 1. Vites bu dezavantajı dur kalk trafikte avantaj oluyor .Egea da 1/2 arası kararsız kalıyorsun dur kalk trafikte

-Bagaj Linea daha kullanışlı geniş .

Linea :Egea da olmayan otomatik yağmur ve far sensörü ,elektrikli sürücü bel destek ayarı ,elektrikleri ayna ön arka camlar ,hız sınırlama,Digital ön -arka klima ,sis farları,sesli komut,arka kolçak,makam perdesi,kadife koltuk,ekstra yalıtım ,deri direksiyon,vites Topuz’u ,Çelik jant vb.

Egea -kişisel olarakGöstegeler güzel ,torpido zayıf
    Linea -kişisel olarak Göstereler eski tarz,torpido güzel

Egea :direksiyon City modu güzel
    Linea:Egeadan sonra direksiyon sert geldi .

Kullanım olarak Linea 70 bin km daha fazla ve 4 yaş daha yaşlı olmasına rağmen süspansiyon çok daha iyi ,daha oturaklı viraja giriyor

Bunlar doluya yakın Linea ve boş Egea deneyimlerim .
    Şimdi urban paket olsa daha farklı olurdu evet fakat o zamanfiyat 3 te 2 değil 2de1 yarı yarıya olacakdı.

Egea ve Linea olarak parça ,yürütme ,bakım vb her anlamda çok iyi zaten ikisinde .

1.4 benzinli gelirsek daha önce atmıştım Easy 2019 ile 2020 arasında sadece ön tampın ve klima tuşları değişik .130.000 TL alım vb derken 135.000 tl geliyor .O da 1-2 ay sonra zam gelmezse .

1.4 vergi dezavantajı ve malesef dizele göre yetersiz performansı zaten kıyasa giremez .

Kısaca özetlersem Otomatik 2018 Focus dan sonra Egea mutlu etmemişti çünkü 50 bin TL için focustan egea binmek yanlış tercihti .1.3 multijetten memnun kaldığım icin 1.2 1.0 motor yerime Linea korkarak geçtim ve ilginç şekilde memnun kaldım hem cebime 3 te 1 parası kaldı emlak ,emtia vb farklı portföylerde olan ihtiyaçlarımda değerlendirdim hemde daha donanımlı konforlu bir araca biniyorum görsel olarak varsın ön far ve arka stoplar Egea hoş gözüksede ,Linea hoş gelmesin o duruma da beyaz Egea göre granit Linea renkten kazanıyor ...

Hızlı ve telefondan yazdığım İçin yazım hataları İçin affola

Edit: +100 üzeri Linea para verirmiyim şahsım adıma kesinlikle hayır .Ama 120-140 bine Egea alacağıma 80-90 bine Linea almak çok daha cazip .Fotoğraflar temsili

120.000 tl'ye sıfır Egea varken 130.000 tl'ye 8 yaşında Linea alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 11 Şubat 2021; 15:18:44 >

• JrFuKi J kullanıcısına yanıt

Başkan detaylı bilgiler için saolasin. Forumda bu tarz bilgilere çok ihtiyaç var. Tüm aklımdaki soruları yabitlamissin.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Rica ediyorum gönlünüze göre hayırlısı olur umarım
  • :D benzinli araçla dizel araç fiyatlarını anlamayanların ayrıca 1 motor arabamı alıyon motor mu alıyon bilmeyen vatandaş başlığı.

• İkiside modern kuş serisi. Hamgisi yeni ve ucuzsa al geç yani bu neyin kıyası anlamak mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: JrFuKi

2016 1.3 dizel Egea Easy sattım 130 binde

2012 200 binde emotion 1.3 dizel Linea aldım

Hem kalan para ile ihtiyacımı giderdim hemde bir direksiyon 4 teker olsun derken egedan çok konforlu bir araca geçtim .Sanki segment değiştirdim ilginç ama aldım diye değil bende Linea ön yargısı bitti
    Evet o kadar konforluki bir dönem kullanmıştım. umarım kapı fitillerinden veya bagaj dan içeriye sular dolmaz 😀 veya turbo dan anlamsız uğultular yükselmez. Veya kapı kilitleri bozulmaz. Güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Saint_ kullanıcısına yanıt
    Tecrübelerimi aktardım .İster kötüle ister öv tercih sizin
  • Bence de mantiksiz ama alan aliyor olabilir.

Benzer donanim, benzer motor Egea kac para sifir ona bakmak lazim.

• Geçenler de 2. Araç ihtiyacı oldu evimizin 100 120bin bütçem vardı. İşim gereği egea ,linea,megane 4, clio 4, flunece uzun süre kullandım. Gittim 2004 model avensis aldım. Benim param yok 4 teker 1 direksiyon sıkıntı çıkarmasın diyorsanız alınır birşey diyemem fakat kesinlikle 3. Dünya ülkesi aracı kalitesizliği heryerinde hissediliyor.

• Egea EZBER BOZAN TENEKE ...

• III I II III I I kullanıcısına yanıt

• 120 bin liraya sıfır egea olmasa bile 130 bine ikinci el linea alınmaz zaten. daha 1-2 sene öncesine kadar 30-35 k fiyatları vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Kullanmadan anlamıyor insan. Golf test etmeye karar verdiğimde 1.2 tsi verdiler ve şok oldum. O kadarını beklemiyordum. 1.6 atmosferik düşük devirlerde o ani tepkiyi veremez asla.

Alıntıları Göster

Kullanmaya gerek yok. Teknik verilere bakmak yeterli. Beygir, tork ve güç-tork-devir grafiğine bakmak yeterli anlamak için.

• Bizim milletin klasik hastalığı.Malı eskisede değer asla kaybetmez.

Bugün sıfır egea 130 bin tl ise en kral en donanımlı 2016 Linea bile 70-80 bin TL den kuruş fazla etmez.

Onu bırakın.Sıfır Egea 130 bin TL ise 10 Yaşında C180 bile 130 bin TL etmez.Ama 250-300 isteyen var. Neymiş sıfırı 650 Milyar mış.La senin araban sıfır mı ?? 10 Yaşında araba demek ömrünün yarısından çoğunu bitirmiş demek.5 yaşından sonra helede 10 yaşından sonra dünyanın her yerinde arabalar yok pahasına gidiyor.Çoğuda afrikaya vs gidiyor zaten.

• ben eskiden farklı düşünüyordum da şimdi sıfırcıyım , gider 500 verir sıfır passat alırım 2. el araç almam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.