Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun umarım bu surecte zarar goren tarafta olamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espri yaptığını sanıp burda saçma sapan yorum yapanlara aşırı derecede sinirleniyorum. Ne yazıkki forum kurallarına uymak durumunda olduğum için size birşey söyleyemiyorum. Adamın canı yanmış sen gelmiş burda gereksiz saçma sapan yorum yapıyorsun.

Kardeş geçmiş olsun. Çek olayını şöyle açıklayayım. Çalışmış olduğum şirkette karşılıksız olarak 50000 TL'lik 2 adet çek çıktı. Sürekli olarak çalışmış olduğumu güvenilir bir firmaydı. Ben işe başlayalı 3 sene oldu. İlk işe girdiğimde bu olay olmuştu hala avukatta sonuçlanmadı.. Çek işi herzaman sıkıntı.

Büyük geçmiş olsun tekrardan..
  • avukata değil de foruma gelip yardım istersen alacağın tavsiye bunlar olur işte.. işsiz güçsüz ergenlere malzeme olursun.

Geçmiş olsun. En kısa zamanda mağduriyetin giderilir umarım.

• Hocam çok haklısınız. Adamın bi derdi sıkıntısı var işte, niye makaraya sarıyon? İnandırıcı gelmediyse bişey yazmana gerek yok!

• up

• İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Güzel, yapıcı ve yardımsever tavır gösteren arkadaşlara minnetlerimi sunuyorum...

• Hocam İNG bana çeke bakmadan bu çeki yazan şirket çok sağlam parayı sabah 10 da öder , bir problem olmaz al çeki. Demeseydi ben asla o çeki almazdım. İNG'nin bu davranışı yüzünden bu haldeyim. Dediğiniz gibi çek işi sakıncalı, bilsem ki çek kesin sağlam ve ödenecek 100.000 kazanacağım genede almam. Allah ıslah etsin bana bunu yapanları

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    İNG ye gidip telefonumda fotoğrafı olan çeki gösterdim ayni adamdan alacağım çeki gösterdim. Bana çek sağlam dediler. Sonra çeki aldım. Dünde Aynı bankada çek sahte dediler. Madem sahteydi en başta sahte deselerdi bende almazdım hocam. Problem burada

• Yeminle bak, başlığı okurken Uplay ne alaka ubisoft dolandırmış sandım. Ubisoftta bu işlerde usta hani yapar.

Uplayalım ne demek ya. Düzgün Türkçe Lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    En büyük temennimiz bu hocam. Birde Beykoz'da çok tanınan bir aileyiz. Babamı annemi dedemi beni herkes sever kimseye zararımız yoktur, herkese yardımcı oluruz. Bunu dışarıdakiler dusaydı ne olacaktı en büyük korkumuzda bu

• Gl502vs lerin 0ı 9.000 tl adam nasıl 2.ele o kadsr vermiş hiç mi şüphelenmedin. Adamın telefonu adı tipi her şeyi belli asla hakkın yenmez süründürürsün adamı.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Hocam çekle verdiği için sıfır fiyatına verdim doğal olarak . Umarım dediğiniz gibi olur hakkım yenmez

• Bilgisayarı o kadar para verip alcak biri bulamadığın için kabul ettin sanıyorum teklifi geçmiş olsun 'iyiniyet'

Gereği sana hukuki sorun oluşmaz burası kesin

Gerisi dolandırıcılık şubede artık

Ne diye çek kabul edersin bankaya kadar gitmişsin çeke baktırmamışsınkendin etmişsin devir dikkat devri...

bu 8100lirayı veya laptoba hıcbır zaman sahıp olmayabılırsın ama 8100 lirya iyi birayat dersi almışsın ...

ne dertler var 8100 liraya hal olmuyor.....

• Kardeş avukat tutmayı düşündün mü

Adam mahkemede napıyım diye foruma soruyo

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Hocam emın ol onların hepsı paravandır....

Adamların işi bu çalınan kimliklet kimlik bilgileri bu işlerde kullanıkıyor isimler vb herşey sahte olabilir....

• Slifer45 kullanıcısına yanıt
    anladım şimdi abi tamamdır :)

• geçmiş olsun

• Merhaba yasadiginiz duruma gercekten uzuldum. Hakkinizda baslatilan adli sorusturma konusunda gonlunuz rahat olsun. Yazismalar, senet gibi deliller var direk beraat edersiniz. Size tavsiyem guvenlik kamerasi goruntuleri uzerine yazmadan malum tarihteki goruntulerin kopyasini alin. Bu goruntuleri hem su an haksiz yere yargilandiginiz dosyaya lehte delil olarak sunun, hem de sizin acacaginiz davada sahsin teshisi amacli kullanin. Dedigim gibi siz beraat edersiniz sorun yok ama paranizi kurtarma sureci uzun ve sancili gecer, alacak verecek davalarindan pek bilgim olmadigi icin o konu hakkinda yorum yapip sizi yanlis yonlendirmek istemem. Tekrardan gecmis olsun.

• Çek nedir ya. Yıl olmuş 2017 halen çek diyosunuz. Hadi çeki anladikta çekle laptop almak nedir

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Abicim evimizin önünde gelip aldı cihazı. evimizin kamerası 20 gün yapıyor kayıt. Dün babamla baktık Nisa'n 26 da bitmiş yeni kayıt açmış cihaz. Savcılığa harddisk'i versem görüntüleri geri çevirtebilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.