Peugeot 107 Hoparlör yardımı
Arkadaşlar merhabalar. Peugeot 107 aracımın hoparlörü patlamış, bass falan girince rahatsız edici bir ses oluyor. Aracın orjinalinde ön konsolda 2 tane 10cm hoparlör var sadece, orjinal teyple kullanacağım şekilde, orjinalini bozmadan 2 adet 10cm hoparlör almak istiyorum. Her 10cm boyutlu hoparlör standart olarak uyar mı? Ayrıca watt değerlerinden hangilerini seçmeliyim sizce?
Not: Bütçe max 1.000TL
NİSSAN'ı Dava ettim!
Arkadaşlar merhabalar. Nissan QQ aracımla Şubat ayında bir kaza geçirmiştim, tamirat için Nissan Haşim Balaban Antalya yetkili servisiyle anlaştım. Servis aracımı, bu gün itibariyle, 122 gündür tamamen tamir edebilmiş değil. Bundan daha acısı, "Aracınız hazır, tamirat bitti gelin alın" dedikleri 66 gün önce, aracımı aldım ve yapmadıkları işlemlerle, değiştirmedikleri parçaların ücretinin de faturaya yansıtıldığını tespit ettim. Yani hayali işlemlerin parasını almak için usulsüz fatura düzenlemişler. Bundan sonrası ne oldu sizce? "Özür dilediler, hatalarını affettirmek için jestler yaptılar" dediğinizi duyar gibiyim, çok iyi niyetlisiniz. Bundan sonrası salladıkça salladılar, başta yazdım ya 122 gün geçti ama hala tamiratı yapamadılar. Bağlı oldukları Nissan Türkiye'ye konuyu anlattığımda ise Nissan TR "İnternette yazdıklarınızı kaldırmazsanız sizi mahkemeye vereceğiz" diyerek harika bir çözüm örneği sundu. Onlara göre Tehdit! en iyi çözüm olsa gerek ki, direkt bu yolu seçtiler. Abisi Nissan TR tehdit eden, Nissan Antalya Haşim Balaban servisi geri kalır mı! Onlar da "Bekleyin yoksa kariyeriniz zarar görür" diyerek bastılar tehditi! Bu gün servis hakkında suç duyurusunda bulundum, bakalım nasıl bir karar çıkacık.
Edit: 140. günün sonunda, sistem üzerinden parçamı temin ettiklerine dair mesaj yolladılar. Şu an şehir dışında olduğumdan dolayı parçanın gelip gelmediğini teyit edemedim. Diğer konularla ilgili Adli süreç ise devam ediyor.
|
Emlakçı ve Galericiler sonuna kadar haklı
|
|
|
Hesabın bağlı olduğu mail'i değiştirme?
|
|
Renault Fluenca 1.5DCİ ne eder?(ÖNEMLİ)
|
Retro Minyatür Tasarımlarım 1 Super Mario BİTTİ
|
Meslek: Serbest meslek
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.131
İkinci El Bölümü Mesajları: 181
Konularının görüntülenme sayısı: 46.696 (Bu ay: 345)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.235 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun