Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ülkede 0 adalet hocam. Bakıyorum şimdi millet hep sahte çek verip ailelerin hayatlarını söndürmüşler. Birde %90 ı müslüman bu ülkenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşım medipolde ben ortaçeşmede oturuyorum

• KekiR kullanıcısına yanıt
    Umarımhocam temennimiz bu

• Size avukatta sart ucuz yollu bi avukat bulun. Bazi avukatlarda dolandirici ulke kotu durumda mlsf. Adam ofis kiram cocuk ozel okulda vs diyip avukat ayagina sizi somurebikir. En iyisi ucuz yollu avukat bulmak. Hepsi ayni okuldan mezun sonucta benzer davalari arastiriyorlar sistemden ona gore yol izliyorlar. Zaten hukuk cok sorunlu ab insan haklari mahkemesine en cok basvuran ukke biziz. Bu nedenle umudubuzu yitirmeyin ama hem kazik yiyip hemde devlet sizi suclu ilan ederse insan vatanindanda sogur. Umarim adalet yerini bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Abi 1 sene para biriktirip aldım. Geceleri uyuyamıyordum onu almak için, gemiye gideceğim diye satmak istedim aldığım fiyattan biraz fazlaya satabildim diye seviniyordum doğal olarak.

Senin oğlunun bileklerine bankada kelepçe vurup dolandırıcılıktan tutuklasalar millete rezil olsa oğlun, bunu ona yapanlara ne yaparsın ?

Kardo şuan can evimden vurdun beni inşallah düzelir bu durum... ben tikky sandım seni...

emkeçi kardeşim benim

inşallah herşey düzelir

• quote:

Bu ülkede 0 adalet hocam. Bakıyorum şimdi millet hep sahte çek verip ailelerin hayatlarını söndürmüşler. Birde %90 ı müslüman bu ülkenin

Tmm iste musluman adam saf demektir dolandirilmasi en kolay. Neden cunku ici rahat nasilsa iyi biri ve cennete gidecek kesin. O rahatlikla gevse gevse sonra biride gelir ulkedeki bilerek duzeltilmeyen aciklarla seni dolandirir

• Filmlerde kızın babası çek teklif ediyor sevgilisi niye almıyo sanıyosunuz ?
  • Burda bankacilarinda paralel bir dolandirici yapi icerisinde olduklari goruluyor. Baksaniza adam aramis bankaci telefonda onaylamis durumu adami resmen tuzaga cekmisler. Paralel bir yapi var bunlari gormezden gelen hakim ve savcilarda o parallel yapibicerisinde olabilir

• Nerde oturuyosunuz dolandıran kişi nereli

• losttime35 kullanıcısına yanıt
    İnşallah abi.

Umarım bulunurlar cezalarını çekerler. Ama bana bu yaptıkları için iki çift sözü, iki tokatı hakettiler.

• omeeeer54 kullanıcısına yanıt
    Sakaryalı abim bende karapürçekliyim. Ben beykozluyum adamlar Florya'da ikamet ediyoruz dediler ama büyük ihtimalle yalanla beni kandırdılar :)

• kavacıktayım ben de hocam yardım edebileceğimiz bir şey olursa ulaş
  • mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Aynen abicim , bankada bir oyun yaptılar bana. Ama hakime ve savcıya bunu didik didik anlatacağım. Peşinden koşacağım, illa yakalanacak bu köpekler.

• Tamamdır abicim aklımdasın. Teşekkür ederim

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyorsunuz hocam

• quote:

Aynen abicim , bankada bir oyun yaptılar bana. Ama hakime ve savcıya bunu didik didik anlatacağım. Peşinden koşacağım, illa yakalanacak bu köpekler.

Bunu cok fazla kisiye yapiyorlar. Buna benzer bir olayi 3 -4 ay once duymustum. Devlet tesvik ediyor resmen femekki sik sik oldugu halde cozum yok halen

• Hocam bu mesaj atanları tuzağa düşürmek gerek. sizce yapılmalı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Brader hiç mi aklın Yok? Hiç mi internete girmiyorsun? Neler oluyor diye bakmıyorsun? Seninki "terörle başınız dertte, biz polisiz şu hesaba 50₺ Gönderin" diye dolandırılan dangalaklardan farksız bir durum. Geçmiş olsun uyanık ol bundan sonra

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ]

Yav arkadas sizler neden boylrsiniz? Bak bubtip olaylar bolca var ama adam hayatinda karsilasmamissa nerden bilecek? Onemli olan devletin buna onlem almasi lazim. Ama bunu serbest birakiyorsa, banka sahte ceke karsiligi var diyorsa, biblerce insan bubsekilde solandiriliyorsa uyanik olmaktan ziyade devlet ve bankalar bubisi ortak duzenliyor demektir. Haksiz miyiz simdi bunubsoylersek?

• Sana bir şey olmazda. Para kesin gitti, adamda küçük bir ihtimal belki bulunabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle banka aleyhine çalış, hatta bankada sana çekin güvenilir olduğunu söyleyen çalışanlarıda ekle. Şüpheli duruma düşürüldüğün, itibarın zedelenmesi vsvs yapıştır üzerine manevi tazminatı.

Delillerinde mevcutsa lehine sonuçlanır bu iş.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.